Pardon, prekjučer ne jučer je bila srijeda. Ne znam više tko mi glavu nosi 🥹
Koliko pijes na dan ? Ja isto dojim i izdajam, meni tlak bas varira ,bio mi je bas nizak do jučer od jučer 130/90-95
Iako sam smanjila tablete na preporuku patronažne i eto,nadam se da se bude to ustabililo
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure nadam se da ste sve dobro i da izdrzavate ove vrućine 🍀
Mi smo dobro, uhodavamo se, ali zasad ne stignemo ništa puno osim oko malene 🤭 malo je pala na tezini pa smo uveli dohranu, i sad smo vec u plusu 🥳
Čuvajte se i mazite buše 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Koliko pijes na dan ? Ja isto dojim i izdajam, meni tlak bas varira ,bio mi je bas nizak do jučer od jučer 130/90-95
Iako sam smanjila tablete na preporuku patronažne i eto,nadam se da se bude to ustabililo
Pijem 10 mg. Meni je jutros bio 149/90, ali inače jučer i prekjučer 135/85, tako je i sad popodne. Nadam se i ja da će se stabilizirati što prije, i tebi i meni. Jesi imala problema s tlakom prije?
Pozdrav cure, evo da se javim, mi smo otpuštene kući jučer, u srijedu. Nisam se stigla javiti jer sam u blagom kaosu 😀 Mala Tara nije uopće za zezati se, ima posla oko nje, uhodavamo se koliki možemo 🩷
Što se tiče tlaka, i dalje je povišen, ali nije više 150/90, sad je 135/85-90, barem ovo što doma mjerim. Dobila sam terapiju (Enap tbl) i moram voditi kontrolu tlaka svaki dan te se javiti svojoj doktorici za 2 tjedna s time. Nisam se da će ići prema boljem, i radi toga što dojim da nisam baš na tim tabletama 😐
🥰💖💝
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Elisa čestitam 🤗 divna je curka 💞 nadam se da si se oporavila i da uživate i mazite se 🤗
Laurell nadam se da su bolovi prošli i da si okej 🍀 sad vidim da je urino u pitanju, drzim fige da brzo prodje 🤞
Haru bravo za dobar pregled i ctg 🍀
Katy kaya bravoo, curka se pripremila 🤗
Cure koje ste prošle carski, koliko vam je trebalo za oporavak? 🫣
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Elisačestitam 🤗 divna je curka 💞 nadam se da si se oporavila i da uživate i mazite se 🤗
Laurellnadam se da su bolovi prošli i da si okej 🍀 sad vidim da je urino u pitanju, drzim fige da brzo prodje 🤞
Harubravo za dobar pregled i ctg 🍀
Katy kayabravoo, curka se pripremila 🤗
Cure koje ste prošle carski, koliko vam je trebalo za oporavak? 🫣
Ja se iskreno ne sjećam točno koliko mi je trebalo za oporavak. Znam da sam skoro mjesec dana pazila na rez, stavljala sterilnu kompresu na njega nakon kupanja, ali to je samo jer sam ja tako htjela. Bilo me strah da ga nešto dodiruje od odjeće i sl. U prvu samostalnu šetnju smo išli nakon mjesec i pol, a mogla sam i ranije. Valjda jer mi je bilo prvi puta pa sam za sve mislila šta ću , kako ću i imala milijun nekakvih scenarija u glavi. Ako imaš kakvu pomoć za kućanske poslove prihvati i nemoj s tim stvarima pretjerivati. ☺️
'21. 💙
'24. 💛
Korni curica ti je preslatka 🥰 jesi imala opću ili spinalnu anesteziju? Ja imam dogovoren carski Misgav metodom sa spinalnom 😶🌫️
12/23 UZV ♥️✔️
Haru hvala ti 🤗 Da, i ja stavljam kompresu, iako mi patronažna rekla da nema više potrebe. Muka mi je jer ne mogu baš sve oko malene šta bi htjela, ali dobro, bit ce valjda lakše i bolje svakim danom. Šetnja će isto malo pričekati, a za kucanske ce mi mama doći kad se malo skupi toga 🫣
Monny hvala ti 🤗 spinalna je bila, i djeluje dok kažeš keks. Od spinalne je prošlo mozda par min i malena je bila vani (s visokim tonovima 😅). I onda sam samo čekala da pomaknem prste i noge, što je bilo ubrzo 🙈
Cure pozdrav , da se i ja malo javim , mi smo dobro , uhodali se. Sve teče zasada kako treba. Beba lijepo napreduje , dosta je mirna beba. Dojenje ide odlično hvala bogu. Seke su zasad ok prema bebi , nadam se da će tako ostat 😂😂😂
Cure u komadu kako ste vi ?
Cure koje ste rodile jeste krenuli stvarat rutinu ? Ja odkako smo doma sve u isto vrijeme da ona to glatko pohvata 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji