Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Johicaa
    03. Srpanj 2024. 16:40

Leeloo
    Jao 10 000 koraka nema šanse… ja sam do 3 km max i to ne svaki dan… tako se i moj boji 🤣🤣🤣
    Uspori, ali nemoj stati 💞
    Ja sam gledala onaj mali ventilator na baterije kupiti 🤣

I ja sam gledala ventilator i mislim da cu ga uzet definitivno, sva mi vrucina u glavi pa da si nekako pomognem. izgurat cemo mi to, jos malo do cilja 🩷😘
    Neki dan mi jedna poznanica veli iduci put nemoj ljeti biti trudna, reko e hvala ti puno na suuuuuper svijetu. 🤔🤣

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Leeloo101
    03. Srpanj 2024. 16:46

Johicaa

Leeloo
    Jao 10 000 koraka nema šanse… ja sam do 3 km max i to ne svaki dan… tako se i moj boji 🤣🤣🤣
    Uspori, ali nemoj stati 💞
    Ja sam gledala onaj mali ventilator na baterije kupiti 🤣

I ja sam gledala ventilator i mislim da cu ga uzet definitivno, sva mi vrucina u glavi pa da si nekako pomognem. izgurat cemo mi to, jos malo do cilja 🩷😘
    Neki dan mi jedna poznanica veli iduci put nemoj ljeti biti trudna, reko e hvala ti puno na suuuuuper svijetu. 🤔🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 jer smo mi na mpo baš to gledale 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    03. Srpanj 2024. 16:47

laurell

Haru

Lucija93

cure, jel ikojoj beba imala manju glavu na uzv za recimo 2 tjedna

Moja ima veću 🙈

I moj ima vecu 😂 a ja se ponadala da ce imati malu glavicu na mene 😅
    -
    Ja sam jutros izvadila zeljezo, ref vrijednosti 8-30 meni je 5 😓🙈 tako da mi je gin napisao nekoliko tableta da izaberem pa cu uzeti nesto od toga. A cudim se sto se svaki dan osjecam kao da me kamion gazi 😀

Moj meni dao tardyferon, može na recept bez plaćanja.. 
    I nakon par dana vidila promjenu, čak i u spavanju...💕💞🤞

Leeloo101
    03. Srpanj 2024. 16:48

Leeloo101

laurell

Haru

Lucija93

cure, jel ikojoj beba imala manju glavu na uzv za recimo 2 tjedna

Moja ima veću 🙈

I moj ima vecu 😂 a ja se ponadala da ce imati malu glavicu na mene 😅
    -
    Ja sam jutros izvadila zeljezo, ref vrijednosti 8-30 meni je 5 😓🙈 tako da mi je gin napisao nekoliko tableta da izaberem pa cu uzeti nesto od toga. A cudim se sto se svaki dan osjecam kao da me kamion gazi 😀

Moj meni dao tardyferon, može na recept bez plaćanja..
    I nakon par dana vidila promjenu, čak i u spavanju…💕💞🤞

Ako se odlučiš za njega, 2h prije i poslije ne smiješ mlijeko i neku hranu, nije nikakva problem. Ja pijem popodne i ok mi legne i nema problema sa stolicom 💩💩💩💩

katy_kaya
    03. Srpanj 2024. 17:01

Lucija, nadam se da se konzultiraš s ginekologom o tom pitanju. Načelno sam čula da su te mjere prema kraju trudnoće dosta neprecizne, ali svakako razgovaraj s nekim stručnjakom.
    .
    Johicaa, ja sam bila na tečaju privatno i ovaj online od grada Zagreba i nitko to nije savjetovao. Nekako mi se čini da ću dovoljno muke i umora imati s dojenjem da si ne želim komplicirat život. Ali svakako pitaj pa javi ako ima nekih neočekivanih preporuka oko toga. 
    .
    Laurell, i od mene preporuka za Tardyferon, ja ga još pijem uz C vitamin i nemam nikakvih nuspojava. 

laurell
    03. Srpanj 2024. 17:58

E hvala cure! Njega mi je prvog napisao, samo je nadodao da on moze biti tezak za zeludac. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• sparkle212
    03. Srpanj 2024. 21:19

Evo nas s pregleda, imamo 2119 grama, glavom je i dalje dolje, često je aktivna i često štuca
    Sljedeći pregled je 31.7 i tada radimo briseve i ctg 😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Leeloo101
    03. Srpanj 2024. 22:08

laurell

E hvala cure! Njega mi je prvog napisao, samo je nadodao da on moze biti tezak za zeludac.

I meni je rekao, ali u par dana mi je pomogao... samo pazi za mlijeko što sam napisala...
    Nadam se da će pomoci

Leeloo101
    04. Srpanj 2024. 08:48

Jutro cure... jedno pitanje... slici mi na bapske price...
    Je l ok nakon poroda da se otusiram i mazem sa kremom koja ima miris ili sve mora biti neutralno? Ista stvar sa npr parfomom kad krenemo u šetnju 

Haru
    04. Srpanj 2024. 09:12

Leeloo101

Jutro cure… jedno pitanje… slici mi na bapske price…
    Je l ok nakon poroda da se otusiram i mazem sa kremom koja ima miris ili sve mora biti neutralno? Ista stvar sa npr parfomom kad krenemo u šetnju

Prvi put čujem 🫣😅 Ja sam sve radila kao i inače. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.