Leeloo
Jao 10 000 koraka nema šanse… ja sam do 3 km max i to ne svaki dan… tako se i moj boji 🤣🤣🤣
Uspori, ali nemoj stati 💞
Ja sam gledala onaj mali ventilator na baterije kupiti 🤣
I ja sam gledala ventilator i mislim da cu ga uzet definitivno, sva mi vrucina u glavi pa da si nekako pomognem. izgurat cemo mi to, jos malo do cilja 🩷😘
Neki dan mi jedna poznanica veli iduci put nemoj ljeti biti trudna, reko e hvala ti puno na suuuuuper svijetu. 🤔🤣
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Leeloo
Jao 10 000 koraka nema šanse… ja sam do 3 km max i to ne svaki dan… tako se i moj boji 🤣🤣🤣
Uspori, ali nemoj stati 💞
Ja sam gledala onaj mali ventilator na baterije kupiti 🤣
I ja sam gledala ventilator i mislim da cu ga uzet definitivno, sva mi vrucina u glavi pa da si nekako pomognem. izgurat cemo mi to, jos malo do cilja 🩷😘
Neki dan mi jedna poznanica veli iduci put nemoj ljeti biti trudna, reko e hvala ti puno na suuuuuper svijetu. 🤔🤣
🤣🤣🤣🤣🤣 jer smo mi na mpo baš to gledale
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
cure, jel ikojoj beba imala manju glavu na uzv za recimo 2 tjedna
Moja ima veću 🙈
I moj ima vecu 😂 a ja se ponadala da ce imati malu glavicu na mene 😅
-
Ja sam jutros izvadila zeljezo, ref vrijednosti 8-30 meni je 5 😓🙈 tako da mi je gin napisao nekoliko tableta da izaberem pa cu uzeti nesto od toga. A cudim se sto se svaki dan osjecam kao da me kamion gazi 😀
Moj meni dao tardyferon, može na recept bez plaćanja..
I nakon par dana vidila promjenu, čak i u spavanju...💕💞🤞
cure, jel ikojoj beba imala manju glavu na uzv za recimo 2 tjedna
Moja ima veću 🙈
I moj ima vecu 😂 a ja se ponadala da ce imati malu glavicu na mene 😅
-
Ja sam jutros izvadila zeljezo, ref vrijednosti 8-30 meni je 5 😓🙈 tako da mi je gin napisao nekoliko tableta da izaberem pa cu uzeti nesto od toga. A cudim se sto se svaki dan osjecam kao da me kamion gazi 😀
Moj meni dao tardyferon, može na recept bez plaćanja..
I nakon par dana vidila promjenu, čak i u spavanju…💕💞🤞
Ako se odlučiš za njega, 2h prije i poslije ne smiješ mlijeko i neku hranu, nije nikakva problem. Ja pijem popodne i ok mi legne i nema problema sa stolicom 💩💩💩💩
Lucija, nadam se da se konzultiraš s ginekologom o tom pitanju. Načelno sam čula da su te mjere prema kraju trudnoće dosta neprecizne, ali svakako razgovaraj s nekim stručnjakom.
.
Johicaa, ja sam bila na tečaju privatno i ovaj online od grada Zagreba i nitko to nije savjetovao. Nekako mi se čini da ću dovoljno muke i umora imati s dojenjem da si ne želim komplicirat život. Ali svakako pitaj pa javi ako ima nekih neočekivanih preporuka oko toga.
.
Laurell, i od mene preporuka za Tardyferon, ja ga još pijem uz C vitamin i nemam nikakvih nuspojava.
E hvala cure! Njega mi je prvog napisao, samo je nadodao da on moze biti tezak za zeludac.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo nas s pregleda, imamo 2119 grama, glavom je i dalje dolje, često je aktivna i često štuca
Sljedeći pregled je 31.7 i tada radimo briseve i ctg 😊
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
E hvala cure! Njega mi je prvog napisao, samo je nadodao da on moze biti tezak za zeludac.
I meni je rekao, ali u par dana mi je pomogao... samo pazi za mlijeko što sam napisala...
Nadam se da će pomoci
Jutro cure... jedno pitanje... slici mi na bapske price...
Je l ok nakon poroda da se otusiram i mazem sa kremom koja ima miris ili sve mora biti neutralno? Ista stvar sa npr parfomom kad krenemo u šetnju
Jutro cure… jedno pitanje… slici mi na bapske price…
Je l ok nakon poroda da se otusiram i mazem sa kremom koja ima miris ili sve mora biti neutralno? Ista stvar sa npr parfomom kad krenemo u šetnju
Prvi put čujem 🫣😅 Ja sam sve radila kao i inače.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji