Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katy_kaya
    04. Srpanj 2024. 09:17

Ja sam cula da bi bilo dobro izbjegavat mazanje samih dojki/bradavica sto mi se cini logicnim zbog dojenja. I kao neki neutralni dezic, al ne uspijevam naci neki ok. 

• Monny
    04. Srpanj 2024. 09:47

Leeloo101

Jutro cure… jedno pitanje… slici mi na bapske price…
    Je l ok nakon poroda da se otusiram i mazem sa kremom koja ima miris ili sve mora biti neutralno? Ista stvar sa npr parfomom kad krenemo u šetnju

Meni su h bolnici rekli da izbjegavam jake parfeme i mirise, zbog dojenja i iritacije bebe..kao da bi se navikla na moj miris kože.

12/23 UZV ♥️✔️

katy_kaya
    04. Srpanj 2024. 10:32

Evo i nas s kontrole, 2650 g, sve uredno. Nisam radila ctg, dala sam bris za streptokok i moram vadit krvnu sliku. Miskica se dobro namjestila glavicom. Bas sam sretna 💖

purple13
    04. Srpanj 2024. 11:41

katy_kaya

Evo i nas s kontrole, 2650 g, sve uredno. Nisam radila ctg, dala sam bris za streptokok i moram vadit krvnu sliku. Miskica se dobro namjestila glavicom. Bas sam sretna 💖

Super za dobar pregled, eto curice jos malo!🥰
    što se tiče tusiranja, koristima razne gelove i normalno operem i grudi, a ispod pazuha stavim nivein roll on kao i inace. Mali se nikada nije bunio, bas sam to komentirala, mogla bih se u parfemu kupati, on bi i dalje sisao hahaha.
    Jedino parfem manje nanosim kad iden negdje, onako na zapesce ili malo po odjeci..

💙5/24💙

Perpetua
    04. Srpanj 2024. 13:58

Bebama je osjet njuha među razvijenijima (pa im jaki mirisi mogu biti i preplavljujući), i prepoznaju naš miris u odnosu na npr. druge mame, otud ovaj savjet o izbjegavanju jakih mirisa i parfema, da se ne bi "upadalo" u taj prirodni mehanizam povezivanja mame i bebe, pogotovo u najranijim danima. 😊 Tako da ja stvarno jesam izbjegavala jake mirise, pogotovo s prvom bebom, parfem nisam jako jako dugo uopće koristila 😂 (nisam ni prije imala neku svakodnevnu naviku, ali stavljala bih malo kad sam izlazila van nekamo)
    .
    Od dezića mi je tad super bio Balein dezić u kristalu, gel za tuširanje sam koristila neki obični jer se on ipak ispire. Sad nisam toliko isključiva pa koristim Ben & Anna kremasti dezodorans, on ima (fini) miris. 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Leeloo101
    04. Srpanj 2024. 14:55

Haru

Leeloo101

Jutro cure… jedno pitanje… slici mi na bapske price…
    Je l ok nakon poroda da se otusiram i mazem sa kremom koja ima miris ili sve mora biti neutralno? Ista stvar sa npr parfomom kad krenemo u šetnju

Prvi put čujem 🫣😅 Ja sam sve radila kao i inače.

Pa smrdi mi na bapske price 😆

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    04. Srpanj 2024. 15:17

Ja nakon poroda nisam niti imala potrebu za parfemima i intenzivnim mirisima, nekako mi je bilo odbojno, pogotovo za vrijeme dojenja. Cak me i sad za vrijeme trudnoće jaki mirisi uopće ne privlače. 
    Katy Kaya bravo za dobar pregled 🤗 Bebica je spremna, Jos malo 🥰❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    04. Srpanj 2024. 15:48

Ma nisam mislila se kupati u parfemu.   Ali zadržati gel za tuširanje koji inače koristim ili mlijeko/ulje za tijelo... mislim da nema potrebe kupovati nešto bez ikakvih mirisa

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

marta96
    04. Srpanj 2024. 18:08

Elisa kakva je situacija?

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

ElisaDay.
    05. Srpanj 2024. 12:14

Pozdrav cure, evo da se javim, mi smo otpuštene kući jučer, u srijedu. Nisam se stigla javiti jer sam u blagom kaosu 😀 Mala Tara nije uopće za zezati se, ima posla oko nje, uhodavamo se koliki možemo 🩷

Što se tiče tlaka, i dalje je povišen, ali nije više 150/90, sad je 135/85-90, barem ovo što doma mjerim. Dobila sam terapiju (Enap tbl) i moram voditi kontrolu tlaka svaki dan te se javiti svojoj doktorici za 2 tjedna s time. Nisam se da će ići prema boljem, i radi toga što dojim da nisam baš na tim tabletama 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.