Ja sam cula da bi bilo dobro izbjegavat mazanje samih dojki/bradavica sto mi se cini logicnim zbog dojenja. I kao neki neutralni dezic, al ne uspijevam naci neki ok.
Jutro cure… jedno pitanje… slici mi na bapske price…
Je l ok nakon poroda da se otusiram i mazem sa kremom koja ima miris ili sve mora biti neutralno? Ista stvar sa npr parfomom kad krenemo u šetnju
Meni su h bolnici rekli da izbjegavam jake parfeme i mirise, zbog dojenja i iritacije bebe..kao da bi se navikla na moj miris kože.
12/23 UZV ♥️✔️
Evo i nas s kontrole, 2650 g, sve uredno. Nisam radila ctg, dala sam bris za streptokok i moram vadit krvnu sliku. Miskica se dobro namjestila glavicom. Bas sam sretna 💖
Evo i nas s kontrole, 2650 g, sve uredno. Nisam radila ctg, dala sam bris za streptokok i moram vadit krvnu sliku. Miskica se dobro namjestila glavicom. Bas sam sretna 💖
Super za dobar pregled, eto curice jos malo!🥰
što se tiče tusiranja, koristima razne gelove i normalno operem i grudi, a ispod pazuha stavim nivein roll on kao i inace. Mali se nikada nije bunio, bas sam to komentirala, mogla bih se u parfemu kupati, on bi i dalje sisao hahaha.
Jedino parfem manje nanosim kad iden negdje, onako na zapesce ili malo po odjeci..
💙5/24💙
Bebama je osjet njuha među razvijenijima (pa im jaki mirisi mogu biti i preplavljujući), i prepoznaju naš miris u odnosu na npr. druge mame, otud ovaj savjet o izbjegavanju jakih mirisa i parfema, da se ne bi "upadalo" u taj prirodni mehanizam povezivanja mame i bebe, pogotovo u najranijim danima. 😊 Tako da ja stvarno jesam izbjegavala jake mirise, pogotovo s prvom bebom, parfem nisam jako jako dugo uopće koristila 😂 (nisam ni prije imala neku svakodnevnu naviku, ali stavljala bih malo kad sam izlazila van nekamo)
.
Od dezića mi je tad super bio Balein dezić u kristalu, gel za tuširanje sam koristila neki obični jer se on ipak ispire. Sad nisam toliko isključiva pa koristim Ben & Anna kremasti dezodorans, on ima (fini) miris. 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Jutro cure… jedno pitanje… slici mi na bapske price…
Je l ok nakon poroda da se otusiram i mazem sa kremom koja ima miris ili sve mora biti neutralno? Ista stvar sa npr parfomom kad krenemo u šetnju
Prvi put čujem 🫣😅 Ja sam sve radila kao i inače.
Pa smrdi mi na bapske price 😆
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ja nakon poroda nisam niti imala potrebu za parfemima i intenzivnim mirisima, nekako mi je bilo odbojno, pogotovo za vrijeme dojenja. Cak me i sad za vrijeme trudnoće jaki mirisi uopće ne privlače.
Katy Kaya bravo za dobar pregled 🤗 Bebica je spremna, Jos malo 🥰❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ma nisam mislila se kupati u parfemu. Ali zadržati gel za tuširanje koji inače koristim ili mlijeko/ulje za tijelo... mislim da nema potrebe kupovati nešto bez ikakvih mirisa
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Elisa kakva je situacija?
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav cure, evo da se javim, mi smo otpuštene kući jučer, u srijedu. Nisam se stigla javiti jer sam u blagom kaosu 😀 Mala Tara nije uopće za zezati se, ima posla oko nje, uhodavamo se koliki možemo 🩷
Što se tiče tlaka, i dalje je povišen, ali nije više 150/90, sad je 135/85-90, barem ovo što doma mjerim. Dobila sam terapiju (Enap tbl) i moram voditi kontrolu tlaka svaki dan te se javiti svojoj doktorici za 2 tjedna s time. Nisam se da će ići prema boljem, i radi toga što dojim da nisam baš na tim tabletama 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji