Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy
    09. Kolovoz 2024. 22:14

Ja sam danas što se tiče bolova manje više ok,ničega novog,klasika pritisak dolje i koja bh kontrakcija jača..ali mi je nekako težak dan,gotovo sam cijeli preležala,apetit mi je zadnjih dana slabiji..

Ja nikako spakirat sebi za bolnicu stvari,mislim sve je kao spremno samo trebam ubaciti,to ću sutra pa da sam konačno i s tim spremna da me nebi na kraju ulovilo nespremnu ,iako nekako mislim da neću roditi prije termina..

Leeloo101
    09. Kolovoz 2024. 22:39

Reflustat za zgaravicu. . Gel koji se ne miješa sa krvi i nema utjecaj na bebu...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Sreća2012
    09. Kolovoz 2024. 22:44

Leeloo101

Reflustat za zgaravicu. . Gel koji se ne miješa sa krvi i nema utjecaj na bebu…

Uzela sam Lelo cim si napisala bila i spasi me, ali ako ne zaspem u sat vremena opet mi pocme, a ne znam je li bas mogu svako malo uzimat haha. A svaku vecer ne zaspem prije 3…

Leeloo101
    10. Kolovoz 2024. 09:07

Sreća2012

Leeloo101

Reflustat za zgaravicu. . Gel koji se ne miješa sa krvi i nema utjecaj na bebu…

Uzela sam Lelo cim si napisala bila i spasi me, ali ako ne zaspem u sat vremena opet mi pocme, a ne znam je li bas mogu svako malo uzimat haha. A svaku vecer ne zaspem prije 3…

Hmm.. onda dok ne kreneš spavati pij hladno mlijeko gutljaj po gutljaj.. a ovo pred san... 
    A za ne spavanje kod mene je krivac bio manjak željeza, uz tablete koje sam pila.. kad se promijenila terapija počela sam spavati...
    Sretno

Leeloo101
    10. Kolovoz 2024. 12:49

I još nešto, vi koje niste rodile,  uzmite si peri bottle.. sigurno ste vidjele reklame..  dakle nakon poroda je spas živi... 

laurell
    10. Kolovoz 2024. 13:27

Leeloo101

I još nešto, vi koje niste rodile, uzmite si peri bottle.. sigurno ste vidjele reklame.. dakle nakon poroda je spas živi…

Gdje si ju uzela? Na dm-u mi pise da ima samo online za naruciti onu od Frida mom. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13
    10. Kolovoz 2024. 14:02

Monny

Mame, imaju li vase bebe eksplozivne i rijetke stolice? Babica kaze sve je normalno kod dojene bebe. Toliko se dere kad se pokaka, ne mogu ju smiriti 😔

Hej, znalo nam se to dogoditi, ako je slucajno gol leti na sve strane 🤣😅
    Mozda joj smeta taj zrak u crijevima, bar je kod nas to slucaj. Primjetila sam da, ako se dobro ne ispodriguje, onda ga pati kakanje. Prvo sam mislila da mu smeta nesto sto sam pojela, ali ipak mi se cini da je do toga sto se naguta zraka kad jede. 
    .
    Perri bottle je meni bila mala jana bocica sa sportskim cepom 🤣🤣🤣

💙5/24💙

• Sreća2012
    10. Kolovoz 2024. 14:02

Leeloo101

I još nešto, vi koje niste rodile, uzmite si peri bottle.. sigurno ste vidjele reklame.. dakle nakon poroda je spas živi…

Ja sam uzela, u torbi ceka spremno. Ja sam narucila online skupa s ostalim stvarima, malo sto sam isla fizicki kupovat😂
    Jel se to koristi na nacin da nakon upotrebljavanja wc-a umjesto s papirom se operemo s tom bocicom
    Ja imam osjecaj da cu sve okolo istrapat😂

laurell
    10. Kolovoz 2024. 15:32

purple13

Monny

Mame, imaju li vase bebe eksplozivne i rijetke stolice? Babica kaze sve je normalno kod dojene bebe. Toliko se dere kad se pokaka, ne mogu ju smiriti 😔

Hej, znalo nam se to dogoditi, ako je slucajno gol leti na sve strane 🤣😅
    Mozda joj smeta taj zrak u crijevima, bar je kod nas to slucaj. Primjetila sam da, ako se dobro ne ispodriguje, onda ga pati kakanje. Prvo sam mislila da mu smeta nesto sto sam pojela, ali ipak mi se cini da je do toga sto se naguta zraka kad jede.
    .
    Perri bottleje meni bila mala jana bocica sa sportskim cepom 🤣🤣🤣

Eh dobra ideja i sa bocicom jane 🙈 jel pomogla?

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leeloo101
    10. Kolovoz 2024. 16:39

laurell

Leeloo101

Gdje si ju uzela? Na dm-u mi pise da ima samo online za naruciti onu od Frida mom.

Ja sam uzela sa temu, tebi je malo kasno 😅
    Frida bi mogla doći  brzo, ako ne uspiješ uzmi onu dječju bocu vode sa onim pipkom isto će pomoći... jer dolje sve bude oteceno ne možeš se brisati,  a ići se tuširati poslije svakog piskenja meni isto nije opcija.. posebno u bolnici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI