Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny
    06. Srpanj 2024. 12:23

Korni znači nije tako strašno 😅
    Zeka drago mi je da je sve dobro kod vas 🍀
    Ja još ne mogu vjerovati da brojim samo 2 tjedna do susreta 💓 Danas smo imali završni shopping, poslije ćemo sastaviti krevetić 🤗
    Uživajte u vikendu 🌞

12/23 UZV ♥️✔️

marta96
    06. Srpanj 2024. 14:41

Elisa ja pijem dopegyt 250mg ovisno o tlaku, jučer sam pila po 2 tablete popodne navečer i danas ujutro jer je bio 135/100 
    Danas 130/95 i radio mi je dr pa sam otisla kod njega on mi izmjeri 95/60
    Pa kao da smanjim terapiju,luda sam više. Bila sam smanjila pa se dignuo, ne znam ni sama više . Rekao je ako se ne smiri nakon babinja da dođem pa da ćemo obradu kod kardiologa opet. Tlak sam imala nakon prve trudnoće i bila na terapiji i sad opet, inače bude ok. Uvijek je malo viši 130-140/80 ,ali to je ok. A ovo mi je koma

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Leeloo101
    06. Srpanj 2024. 14:44

zeka123

Cure pozdrav , da se i ja malo javim , mi smo dobro , uhodali se. Sve teče zasada kako treba. Beba lijepo napreduje , dosta je mirna beba. Dojenje ide odlično hvala bogu. Seke su zasad ok prema bebi , nadam se da će tako ostat 😂😂😂

Cure u komadu kako ste vi ?
    Cure koje ste rodile jeste krenuli stvarat rutinu ? Ja odkako smo doma sve u isto vrijeme da ona to glatko pohvata 😂

Bravo...

Kod mene sve ok. Čak sam I pocela spavati od promjene terapije željezom 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

korni
    06. Srpanj 2024. 17:29

Monny nije strašno, sve to brzo bude gotovo, jedino oporavak malo zeza 😅 uživaj ova dva tjedna i eto upoznavanja ❤️
    Zeka drago mi je da je sve okej kod vas 🤗
    Ja nakon ovih 8 dana, mogu reći da mi je veeeelika pomoć što mi mama i svekrva donesu ručak za dva dana, stvarno je lakše, tako da ako koja ima priliku, iskoristite ju 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    06. Srpanj 2024. 19:19

Korni nadam se da oporavak nije strasan i da se drzis! 🥰
    Zeka bas mi je drago da je sve super kod tebe! Iskreno ne znam kako vi koje imate vise djece uspjevate sve to odraditi! 🥰🥰🥰 svaka cast!
    Elisa i marta nadam se da ce vam se rijesiti problemi s tlakovima sto prije! 🥰 
    .
    Ima li necija beba probleme s vjetrovima? Moj se grci i place prije nego prdne/kaka... ne znam kako mu to olaksati. Kapi protiv grceva ne pomazu bas...

💙5/24💙

ElisaDay.
    06. Srpanj 2024. 20:51

marta96

Elisa ja pijem dopegyt 250mg ovisno o tlaku, jučer sam pila po 2 tablete popodne navečer i danas ujutro jer je bio 135/100
    Pa kao da smanjim terapiju,luda sam više. Bila sam smanjila pa se dignuo, ne znam ni sama više . Rekao je ako se ne smiri nakon babinja da dođem pa da ćemo obradu kod kardiologa opet. Tlak sam imala nakon prve trudnoće i bila na terapiji i sad opet, inače bude ok. Uvijek je malo viši 130-140/80 ,ali to je ok. A ovo mi je koma

Ja nisam uopće bila kod kardiologa, nikad. Meni je danas 128/92, nikako smanjiti taj donji. Jel osjećaš da ti je visok? Lupanje srca ili nešto? 

Ma joj i meni je koma sve ovo, vjerujem da je i tebi. Stvarno se nadam da će nam se što prije unormaliti 🤞🤞

zeka123
    06. Srpanj 2024. 22:51

purple13

Korninadam se da oporavak nije strasan i da se drzis! 🥰
    Zekabas mi je drago da je sve super kod tebe! Iskreno ne znam kako vi koje imate vise djece uspjevate sve to odraditi! 🥰🥰🥰 svaka cast!
    Elisa i marta nadam se da ce vam se rijesiti problemi s tlakovima sto prije! 🥰
    .
    Ima li necija beba probleme s vjetrovima? Moj se grci i place prije nego prdne/kaka… ne znam kako mu to olaksati. Kapi protiv grceva ne pomazu bas…

Ja radim vježbe preventivno 😂..s nogicama joj idem kao da vozi bicikl i malo masiram stomak pa se dobro isprdi 😆

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

marta96
    07. Srpanj 2024. 09:57

ElisaDay.

marta96

Ja nisam uopće bila kod kardiologa, nikad. Meni je danas 128/92, nikako smanjiti taj donji. Jel osjećaš da ti je visok? Lupanje srca ili nešto?

Ma joj i meni je koma sve ovo, vjerujem da je i tebi. Stvarno se nadam da će nam se što prije unormaliti 🤞🤞

Ja sam ti jučer popodne doma imala 84/65 i nisam popila tabletu jer me bacalo,a navečer 152/106 i kaj reći? Osjetila sam lupanje srca čudno i težinu u prsima pa sam isla mjeriti,ali sam bila uvjerena da je niži. Inače i u bolnici i jučer dr mi je rekao da su normalne oscilacije. Makar kod mene to bas jako skače pa više ni sama ne znam kad popiti tabletu i da li popiti jednu ili dvije ili da li preskočiti..🥴

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

nada23
    07. Srpanj 2024. 10:16

Korni bas mi je drago da sve ide dobro kod vas. Svaki pocetak je težak, ali bit će puno lakše kada uhvatite ritam i kada se u potpunosti oporavis od carskog. Super da imaš pomoć oko rucka od mame i svekrve. 😘
    Purple, dobro kaze Zeka. Radite vježbice i masiraj trbuh pa ipak to malo pomogne .
    Zeka super da ste se lijepo uhodale. 🤗 Svaka čast da sve dobro hendlas. 
    Marta i Elisa nadam se da ce vam se tlakovi ubrzo stabilizirati i da se ne patite vise. 
    .
    .
    Cure ima li koja od vas problem s kapilarima i venama na nogama? Meni je ljeva noga pomodrila na vise mjesta. Ne boli me, ali bas je ruzno za vidjeti. Jučer sam kupila Veforte gel od Enciana. Rekli su u dm-u da ga mogu koristiti jer nije deklarirano da nije siguran za trudnice, ali opet nisam bas sigurna? 🤷 Nigdje ne mogu naci konkretan podatak može li se koristiti u trudnoći ili ne. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leptirko22
    07. Srpanj 2024. 11:20

Ženice, pošto inače to ne radim, a sad bih htjela pošto sam nesposobna sama nalakirat nokte 🤣🤣
    .
    Može li mi neka reći koliko vam inače traje trajni lak na nogama ako ga radite?
    Ja inače ne radim, a sad bih htjela prije poroda to obavit, a ne znam je li mi još prerano za otić napravit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.