Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    03. Srpanj 2024. 12:58

Ja sam odradila preglede i ctg. Ništa se ne događa, sve je ok. Opet u nedjelju imam ctg. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

• Lucija93
    03. Srpanj 2024. 13:06

cure, jel ikojoj beba imala manju glavu na uzv za recimo 2 tjedna 

Haru
    03. Srpanj 2024. 13:31

Lucija93

Moja ima veću 🙈

'21. 💙
    '24. 💛

• babyboy
    03. Srpanj 2024. 13:32

Pozdrav cure,
    Zanima me jel rodila koja od vas friških u Petrovoj? Kakvo im je trenutno stanje? 

marta96
    03. Srpanj 2024. 14:20

ElisaDay.

marta96

ElisaDay.

marta96

ElisaDay.

katy_kaya

Johica, sumnjam da cu skupljat kolostrum prije poroda. Nekako mi se ne svidja ideja smrzavanja i otapanja, citam da jako sporo to ide.
    Elisa, kako je prosao dan? Nadam se da ste dobro.

Dobila sam terapiju ali tlak i dalje divlja, ujutro bude jako visok, navečer se spusti. Još smo u bolnici, malecka je super ali eto mene je ovo snašlo, iskreno jako sam loše psihički i hoću doma. Ne znam kako je ovako tlak počeo divljati i zašto 😐

Koliko pijes tableta za tlak?
    Ja sam dosla doma u petak i petak i subotu cijeli dan 150/100 iako sam pila 2 x1 tabletu za tlak, onda sam se čula sa gin rekao je da pijem 3x2 tablete i to ga je spustilo tek u ponedjeljak popodne ma 90/60. Sad na preporuku patronažne mjerim pa popijem jednu ako je normalan ili nizak,bez brige bolje da si tu nego doma. Meni je vec u četvrtak počeo rasti i poslali su me doma sa 135/90 i doma je već bio veći,psiha me ubila jer znam da se žene znaju vraćati nazad u bolnicu..

Još testiraju koja će djelovati, danas sam dobila 2, jučer 3 ali različite . S time da meni ujutro bude 150/100 a navečer se smanji, i onda opet ujutro podivlja i tako u krug. Iskreno samo čekam da dobijemo neke normalne vrijednosti i da možemo doma.

3 u isto vrijeme? Koliko znam u trudnoći i dojenju daju metildopu jedino,samo prilagode doziranje 😏 meni je gin napamet sad pa pratim sama, jer doslovno su nas potjerali iz bolnice koliko im je guzva 🥴

Nisu u isto vrijeme nego u par navrata da valjda vide koja paše, nisam više pametna, evo danas ujutro sam popila opet neke treće, 2 kom.
    Jel tebi sad dobar doma?

Nadam se da će ti uskoro pogoditi terapiju. Meni je tak ok sad, pijem kak mi je rekla patronažna,to je ugl 3x1 jer mi se sad od 2 previše snizi. Čudni su mi tlakovi tipa 113/87 pa 105/77 ovaj donji mi se uvijek čini viši prema ovom prvom ne znam o čemu to ovisi . Ugl ja popijem jednu tabletu i na taj nizak tlak jer npr jučer popodne mi je bio nizak, popila sam i navečer je svejedno bio 120/83 znači da nisam popila već bi se popeo do granice,ako ne i iznad. A osjećam se užasno 
    Skroz sam slaba,jedva funkcioniram, umorna uzasno i samo bi spavala,a nemam kad 🫣

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Johicaa
    03. Srpanj 2024. 14:50

Leeloo101

Još ti je rano da se tako opustiš.. pokušaj se bar kasnije navečer natjerati da prošetas, posebno ako ti noge oticu ..
    Ja tako znam izaći, pa samu sebe nagovoriti još 100m, pa još 100…

Naravno ako nema nekih bolova i problema… iz dana u dan ćeš se bolje osjećati 😘

A znam draga Leeloo borim se svaki dan da nesto odradim , makar mini setnju do trgovine, malo ciscenja, peglanja i kuhanja iako mi se neda, 2x tjedno imam "velike" setnje s muzem pa mi to dode ko trening, cak i do 10 000 koraka. Al malo sam usporila jer mi se pocelo mantati zbog niskog tlaka pa muz panicari da cu se skljokat negdje kad idem sama. 
    Kod nas zna biti i do 37C tokom dana, a navecer padne tek temp u 22h, noc je jos izdrziva nekako...vrela Hercegovina 🤣 
    Trudit cu se i dalje treba izgurati jos 7tj. 💪🏻😘🩷

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Johicaa
    03. Srpanj 2024. 14:58

Katy_Kaya i meni se to cini kao puno posla a malo banefita, to smrzavanje i odmrzavanje, daj sprice daj pumpicu. Nisam namjeravala izdajsti ako ne budem morala pa ne znam ni kako cu reagirsti.
    Ja u petak idem na tecaj o dojenju, porodu i baby handling imam osjecaj da mi treba malo podrske takvog oblika, pa da vidim sta oni kazu.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Leeloo101
    03. Srpanj 2024. 15:36

ElisaDay.

marta96

ElisaDay.

katy_kaya

Johica, sumnjam da cu skupljat kolostrum prije poroda. Nekako mi se ne svidja ideja smrzavanja i otapanja, citam da jako sporo to ide.
    Elisa, kako je prosao dan? Nadam se da ste dobro.

Dobila sam terapiju ali tlak i dalje divlja, ujutro bude jako visok, navečer se spusti. Još smo u bolnici, malecka je super ali eto mene je ovo snašlo, iskreno jako sam loše psihički i hoću doma. Ne znam kako je ovako tlak počeo divljati i zašto 😐

Koliko pijes tableta za tlak?
    Ja sam dosla doma u petak i petak i subotu cijeli dan 150/100 iako sam pila 2 x1 tabletu za tlak, onda sam se čula sa gin rekao je da pijem 3x2 tablete i to ga je spustilo tek u ponedjeljak popodne ma 90/60. Sad na preporuku patronažne mjerim pa popijem jednu ako je normalan ili nizak,bez brige bolje da si tu nego doma. Meni je vec u četvrtak počeo rasti i poslali su me doma sa 135/90 i doma je već bio veći,psiha me ubila jer znam da se žene znaju vraćati nazad u bolnicu..

Još testiraju koja će djelovati, danas sam dobila 2, jučer 3 ali različite . S time da meni ujutro bude 150/100 a navečer se smanji, i onda opet ujutro podivlja i tako u krug. Iskreno samo čekam da dobijemo neke normalne vrijednosti i da možemo doma.

Nemam problema sa tlakom, ali je meni bio problem jutarnji šećer...ispostavilo se zbog problema sa spajanjem.. 

Je l moguće i kod tebe tako?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

laurell
    03. Srpanj 2024. 15:37

Haru

Lucija93

Moja ima veću 🙈

I moj ima vecu 😂 a ja se ponadala da ce imati malu glavicu na mene 😅
    -
    Ja sam jutros izvadila zeljezo, ref vrijednosti 8-30 meni je 5 😓🙈 tako da mi je gin napisao nekoliko tableta da izaberem pa cu uzeti nesto od toga. A cudim se sto se svaki dan osjecam kao da me kamion gazi 😀

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leeloo101
    03. Srpanj 2024. 15:39

Johicaa

Leeloo101

Još ti je rano da se tako opustiš.. pokušaj se bar kasnije navečer natjerati da prošetas, posebno ako ti noge oticu ..
    Ja tako znam izaći, pa samu sebe nagovoriti još 100m, pa još 100…

Naravno ako nema nekih bolova i problema… iz dana u dan ćeš se bolje osjećati 😘

A znam draga Leeloo borim se svaki dan da nesto odradim , makar mini setnju do trgovine, malo ciscenja, peglanja i kuhanja iako mi se neda, 2x tjedno imam "velike" setnje s muzem pa mi to dode ko trening, cak i do 10 000 koraka. Al malo sam usporila jer mi se pocelo mantati zbog niskog tlaka pa muz panicari da cu se skljokat negdje kad idem sama.
    Kod nas zna biti i do 37C tokom dana, a navecer padne tek temp u 22h, noc je jos izdrziva nekako…vrela Hercegovina 🤣
    Trudit cu se i dalje treba izgurati jos 7tj. 💪🏻😘🩷

Jao 10 000 koraka nema šanse... ja sam do 3 km max i to ne svaki dan... tako se i moj boji 🤣🤣🤣
    Uspori, ali nemoj stati 💞
    Ja sam gledala onaj mali ventilator na baterije kupiti 🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.