Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katy_kaya
    02. Srpanj 2024. 10:10

Laurell, super da si otisla, sad si mirnija. Tako je i meni bilo samo sto sam usput morala na wc svaku minutu - doslovno. Popila antibiotik i nakon 14 dana uredno sve.
    .
    Cure drzim fige da se tlak stabilizira cim prije 🤞

Netko je pisao o slikicama, ja imam jednu gdje je kao mali alien oko 20.tjedna, doslovno niti jedna nakon. Ma bit ce slika kad se rodi i previse pa ne razmisljam o tome. 

ElisaDay.
    02. Srpanj 2024. 11:12

Evo nas ipak ne puštaju vani još radi tlaka, sad mi daju terapiju da vide jel paše. Nadam se da ću doma što prije 🤞🤞🥹

Johicaa
    02. Srpanj 2024. 18:46

Drage mamice čestitam na bebicama, da se brzo oporavite i da uzivate 🩷😘 
    Elisa zao mi je sto te spopalo s tlakom, ali sreca pa je sve pod kontrolom, drzi se 💪🏻
    Kod nas sve ok, zbog promjena vremena kod mene nizak tlak samo bi spavala i cim legnem gotova sam. Ne mogu o sebi, neda mi se kuhat, jest, pospremat.. 
    Bas sam troma samo bi jela lubenice i sladoleda i chilala. Pocela sam oticat u nogama nije jos zabrinjavajuce ali ima vode.
    Vidim da ste spominjale kolostrum , kod mene se grudi ispuhale skroz kao da se nista ne dogadja. 😅 
    Ako budete imale hocete skupljati kolostrum?Vidim amerikanke to na veliko prakticiraju.
    ..
    Nadam se da ste vi svi dobro i bebice 😘

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

katy_kaya
    03. Srpanj 2024. 07:21

Johica, sumnjam da cu skupljat kolostrum prije poroda. Nekako mi se ne svidja ideja smrzavanja i otapanja, citam da jako sporo to ide. 
    Elisa, kako je prosao dan? Nadam se da ste dobro. 

Leeloo101
    03. Srpanj 2024. 09:14

Johicaa

Drage mamice čestitam na bebicama, da se brzo oporavite i da uzivate 🩷😘
    Elisazao mi je sto te spopalo s tlakom, ali sreca pa je sve pod kontrolom, drzi se 💪🏻
    Kod nas sve ok, zbog promjena vremena kod mene nizak tlak samo bi spavala i cim legnem gotova sam. Ne mogu o sebi, neda mi se kuhat, jest, pospremat..
    Bas sam troma samo bi jela lubenice i sladoleda i chilala. Pocela sam oticat u nogama nije jos zabrinjavajuce ali ima vode.
    Vidim da ste spominjale kolostrum , kod mene se grudi ispuhale skroz kao da se nista ne dogadja. 😅
    Ako budete imale hocete skupljati kolostrum?Vidim amerikanke to na veliko prakticiraju.
    ..
    Nadam se da ste vi svi dobro i bebice 😘

Još ti je rano da se tako opustiš..   pokušaj se bar kasnije navečer natjerati da prošetas,  posebno ako ti noge oticu ..
    Ja tako znam izaći, pa samu sebe nagovoriti još 100m, pa još 100...

Naravno ako nema nekih bolova i problema... iz dana u dan ćeš se bolje osjećati 😘

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    03. Srpanj 2024. 09:20

katy_kaya

Johica, sumnjam da cu skupljat kolostrum prije poroda. Nekako mi se ne svidja ideja smrzavanja i otapanja, citam da jako sporo to ide.

Dobila sam terapiju ali tlak i dalje divlja, ujutro bude jako visok, navečer se spusti. Još smo u bolnici, malecka je super ali eto mene je ovo snašlo, iskreno jako sam loše psihički i hoću doma. Ne znam kako je ovako tlak počeo divljati i zašto 😐

marta96
    03. Srpanj 2024. 09:37

ElisaDay.

katy_kaya

Dobila sam terapiju ali tlak i dalje divlja, ujutro bude jako visok, navečer se spusti. Još smo u bolnici, malecka je super ali eto mene je ovo snašlo, iskreno jako sam loše psihički i hoću doma. Ne znam kako je ovako tlak počeo divljati i zašto 😐

Koliko pijes tableta za tlak? 
    Ja sam dosla doma u petak i petak i subotu cijeli dan 150/100 iako sam pila 2 x1 tabletu za tlak, onda sam se čula sa gin rekao je da pijem 3x2 tablete i to ga je spustilo tek u ponedjeljak popodne ma 90/60. Sad na preporuku patronažne mjerim pa popijem jednu ako je normalan ili nizak,bez brige bolje da si tu nego doma. Meni je vec u četvrtak počeo rasti i poslali su me doma sa 135/90 i doma je već bio veći,psiha me ubila jer znam da se žene znaju vraćati nazad u bolnicu..

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

ElisaDay.
    03. Srpanj 2024. 10:34

marta96

ElisaDay.

katy_kaya

Ja sam dosla doma u petak i petak i subotu cijeli dan 150/100 iako sam pila 2 x1 tabletu za tlak, onda sam se čula sa gin rekao je da pijem 3x2 tablete i to ga je spustilo tek u ponedjeljak popodne ma 90/60. Sad na preporuku patronažne mjerim pa popijem jednu ako je normalan ili nizak,bez brige bolje da si tu nego doma. Meni je vec u četvrtak počeo rasti i poslali su me doma sa 135/90 i doma je već bio veći,psiha me ubila jer znam da se žene znaju vraćati nazad u bolnicu..

Još testiraju koja će djelovati, danas sam dobila 2, jučer 3 ali različite . S time da meni ujutro bude 150/100 a navečer se smanji, i onda opet ujutro podivlja i tako u krug. Iskreno samo čekam da dobijemo neke normalne vrijednosti i da možemo doma. 

marta96
    03. Srpanj 2024. 11:02

ElisaDay.

marta96

ElisaDay.

katy_kaya

Još testiraju koja će djelovati, danas sam dobila 2, jučer 3 ali različite . S time da meni ujutro bude 150/100 a navečer se smanji, i onda opet ujutro podivlja i tako u krug. Iskreno samo čekam da dobijemo neke normalne vrijednosti i da možemo doma.

3 u isto vrijeme? Koliko znam u trudnoći i dojenju daju metildopu jedino,samo prilagode doziranje 😏 meni je gin napamet sad pa pratim sama, jer doslovno su nas potjerali iz bolnice koliko im je guzva 🥴

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

ElisaDay.
    03. Srpanj 2024. 12:16

marta96

ElisaDay.

marta96

ElisaDay.

katy_kaya

3 u isto vrijeme? Koliko znam u trudnoći i dojenju daju metildopu jedino,samo prilagode doziranje 😏 meni je gin napamet sad pa pratim sama, jer doslovno su nas potjerali iz bolnice koliko im je guzva 🥴

Nisu u isto vrijeme nego u par navrata da valjda vide koja paše, nisam više pametna, evo danas ujutro sam popila opet neke treće, 2 kom. 
    Jel tebi sad dobar doma?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.