Pozdrav cure, jel ikoja uzimala ove mullerove uloške - vidim da su cijenovno jako prihvatljivi i čine se isto tako mekani, nisu plastični - https://www.notino.hr/bella/mamma-basic-higijenski-ulosci-nakon-poroda/
Cure, da li je kojoj poznata bol s desne strane, ispod dojke. Nije cak niti jaka bol nego vise zarenje, peckanje koze, nekako nelagodno🤷🏻♀️
Ej cure,đi
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ej cure, mi smo jos u bolnici, meni se tlak povisuje pa pratimo. Pijem terapiju,a cijelo vrijeme je 135/90
Ne znam iz kojeg razloga jer je do jučer bio niži. Ostale smo jos u bolnici pa ćemo vidjeti sutra u viziti.
Hormoni me udaraju,ne spavam nista,jako sam tuzna i plakala bi cijelu dan od svega🥹
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ej cure, mi smo jos u bolnici, meni se tlak povisuje pa pratimo. Pijem terapiju,a cijelo vrijeme je 135/90
Ne znam iz kojeg razloga jer je do jučer bio niži. Ostale smo jos u bolnici pa ćemo vidjeti sutra u viziti.
Hormoni me udaraju,ne spavam nista,jako sam tuzna i plakala bi cijelu dan od svega🥹
Heeej cestitam ti na bebici! 🥰
Vjerujem da ti je tesko sto ste jos u bolnici, no sigurno ce vas brzo pustiti 😍
Hormoni su bas zeznuti tih prvih dana (ili tjedana 🤣)..
Ali rodila si bebu, to je ogromna promjena i imas pravo i biti tuzna i sretna i sve 😘😘😘😘 meni plakanje uvijek pomogne... (i tusiranje 🤣🤣😅)
ElisaDay sretno, sve ce to biti dobro! Stize bebaaaa 🥰
💙5/24💙
Dobila sam terapiju, pa ćemo vidjeti .
Marta suosjećam, i ja sam jako tužna i samo bi plakala. Makar si rodila svoju curu i ona je na sigurnom, stabilizirati će se i taj tlak ❤️
Evo ga nije se baš previše snizio uz terapiju pa me šalju sutra na indukciju. Sutra stiže moja beba ❤️
Evo ga nije se baš previše snizio uz terapiju pa me šalju sutra na indukciju. Sutra stiže moja beba ❤️
Sretnooooooo🤍🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Dobila sam terapiju, pa ćemo vidjeti .
Marta suosjećam, i ja sam jako tužna i samo bi plakala. Makar si rodila svoju curu i ona je na sigurnom, stabilizirati će se i taj tlak ❤️
ElisaDay
Samo hrabro. I meni su govorili indukcija radi tlaka u 38. Tj ali mi je na kraju djelovala terapija dosta pa su odustali. Bolje da onda ides. I ja sam se bojala indukcije jer kao nisam nista otvorena, ali na kraju sam puno pricala s njima i s ljudima koji su to prosli tako da sam shvatila da ne mora biti uopce tako kako si mi mislimo. Sretno ti. Kad vidis svoju bebu sve ce se isplatiti ❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sretno ❤️❤️ bit će sve dobro,čekamo te s lijepim vijestima 😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji