Elisa čestitam! 🎊💕🥰
Brz oporavak i uzivaj u bebici ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čestitam Gaby i Elisa. Meni još sve to djeluje nestvarno... iako mi se čini da nas je trudnica sve manje ovdje...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Pozdrav trudnice i mame 🥰 cestitam svima
.
Ja sam samo uletila ovdje kao padobranac da vidim jelHaru tipka ovdje…kad ono gospođa broji zadnjih 25 dana 😍😍😍
Nisam te zaboravila, sjetim te se!!! Natipkaj kako si! Pratit cu te u sjeni do poroda 😁 držim fige draga ❤️
.
Sretno svima dalje, prežovite ove vručine i možete sve 💫❤️🔥
Baš si me razveselila! 🥰 ❤️
Dobro sam, preživljavam vrućine i sve se nadam da ću roditi prije termina, a ne čekati baš do samog kraja.
Kako je prošla prilagodba na mlađeg brata? Malo me toga strah ...
.
Elisa, bravo i čestitam na maloj sreći! ❤️
'21. 💙
'24. 💛
Elisa bravo!!! cestitkeee na maloj princezi 🙏🏼🩷 uzivajteeee i brz oporavak tebi zelim
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Korni i Elisa čestitam od srca! Brz oporavak i puno maženja i paženja💗💗
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Jeste osjetile promjene na grudima u ovom periodu 35.tjedna? Bradavice su mi znacajno tvrdje, a cini mi se i da mi je kapnuo kolostrum nedavno.
Čestitke Korni i Elisa 🤩🥰 koliko bebicaaaaa, divno
.
Katy da, ja sam primjetila da su mi grudi jos vece. A kolostrum mi kapa jos tamo od 26-27 tjedna. Sad ga bude i vise, zaprljam majice i potkosulje 😅 Nadam se da to znaci da ce se samo nastaviti po porodu i da ce malac moci odmah na sisu
Pozdrav trudnice i mame 🥰 cestitam svima
.
Ja sam samo uletila ovdje kao padobranac da vidim jelHaru tipka ovdje…kad ono gospođa broji zadnjih 25 dana 😍😍😍
Nisam te zaboravila, sjetim te se!!! Natipkaj kako si! Pratit cu te u sjeni do poroda 😁 držim fige draga ❤️
.
Sretno svima dalje, prežovite ove vručine i možete sve 💫❤️🔥
Baš si me razveselila! 🥰 ❤️
Dobro sam, preživljavam vrućine i sve se nadam da ću roditi prije termina, a ne čekati baš do samog kraja.
Kako je prošla prilagodba na mlađeg brata? Malo me toga strah …
.
Elisa, bravo i čestitam na maloj sreći! ❤️
Nemas se cega bojati. Znas koja je to luda ekipa 🥰🤣
.
K je bio 2,2 star kad je L stigao. Bio je malo iznenaden, zbunjen, inace je veliki emotivac pa svaki put kad bi mali zaplakao, poce bi i on.. odma "mama uzi bjacu, bjaco pvace" 🤣 neopisovo brzo vrijeme leti tako da se sad vise i ne sjecam koliko mi je tesko bilo 😅
.
Grli ga, ljubi, kad pocne plakat da mu dudu, igracku... bas ga voli, a i maleni njega. Obozava gledati starijeg bracu 🥰
.
Sad idemo u nove, izazovnije vode. L je poceo puzati pa ruši kocke i uzima igravke koje nisu njegove 😱😅🤣
.
Sve u svemu bit ce vam super 🥰❤️
Citam te i pratim, drzi se ❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jeste osjetile promjene na grudima u ovom periodu 35.tjedna? Bradavice su mi znacajno tvrdje, a cini mi se i da mi je kapnuo kolostrum nedavno.
Kod mene ništa.. mekane, a kolostruma ni u tragovima 🫨
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Kod mene ništa.. mekane, a kolostruma ni u tragovima 🫨
Ni kod mene 🫠 iako imam jos do 35tog tt
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji