Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    03. Kolovoz 2024. 11:28

Haru drago mi je da ste stigle doma 🤗 uživajte 🥰
    Faith ja sam ju nekih 8 dana oblačila u lagane duge bodiće, i onda smo se prebacile u kratke, pretoplo je bilo  ☺️ s tim da je kod nas bilo oko 25.
    Pbtab jesi radila šta s cickama kad si prestala dojiti? Meni su rekli da peršin stavim kako bi se skroz zaustavilo mlijeko.
    Nada bliži se veliki dan ❤️ čekamo vijesti 🍀
    Leeloo i ti kratko brojiš do upoznavanja 🥰
    Sretno cure 🍀🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    03. Kolovoz 2024. 14:06

Nada javljaj nam se kad stignes sto se desava! 🤞🏽🤍
    Lelo drzim fige da krene samo od sebee, svakako uskoro stize tvoja princeza 🩷
    Johica potpisujem ovo za mjehur. Tako je i meni. I moj malac je jaaaako nisko, u srijedu na pregledu kad mu je gledao glavicu ultrazvukom je bio skroz skroz nisko na trbuhu, osjecaj kao da mi je u vratu maternice vec 🙈
    -
    Ja sam se danas bas posteno isplakala i istresirala ‘bez razloga’. Posvadala sam se s muzem nakon duuuuuuugo dugo, pale su bzvzne rijeci s obe strane ali iz ciste gluposti. Mene hormoni nekako bas pucaju Ovaj zadnji mjesec, inace nisam placljiva osoba, bas suprotno, svadljiva sam i bahata u svadi 😂 a sad sam kao neki pekmez.. i bas me pogodila ta svađa kao da mi se cijeli svijet srusio. A on ne znam uopce razumije li me, vjerojatno ne jer oni to ne mogu shvatiti da sve dozivljavamo pod hormonima 10x jace. I osjecam se sad kao pale sam na svijetu sa svojim mislima 🫠

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

nada23
    03. Kolovoz 2024. 17:06

Hvala cure 😘
    Johica ma da, to je pritisak na mjehur. I meni bude isto tako. Ja sam zadrzana u bolnici cisto da me prate iako su se trudovi smirili. Očito lazna uzbuna. Ipak neće cura jos van 😊 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    03. Kolovoz 2024. 17:08

laurell

Nadajavljaj nam se kad stignes sto se desava! 🤞🏽🤍
    Lelodrzim fige da krene samo od sebee, svakako uskoro stize tvoja princeza 🩷
    Johicapotpisujem ovo za mjehur. Tako je i meni. I moj malac je jaaaako nisko, u srijedu na pregledu kad mu je gledao glavicu ultrazvukom je bio skroz skroz nisko na trbuhu, osjecaj kao da mi je u vratu maternice vec 🙈
    -
    Ja sam se danas bas posteno isplakala i istresirala ‘bez razloga’. Posvadala sam se s muzem nakon duuuuuuugo dugo, pale su bzvzne rijeci s obe strane ali iz ciste gluposti. Mene hormoni nekako bas pucaju Ovaj zadnji mjesec, inace nisam placljiva osoba, bas suprotno, svadljiva sam i bahata u svadi 😂 a sad sam kao neki pekmez.. i bas me pogodila ta svađa kao da mi se cijeli svijet srusio. A on ne znam uopce razumije li me, vjerojatno ne jer oni to ne mogu shvatiti da sve dozivljavamo pod hormonima 10x jace. I osjecam se sad kao pale sam na svijetu sa svojim mislima 🫠

Razumijem te totalno. Hormoni su to, a teško Ce to nasi muzevi ikad shvatiti. Isplaci se i olaksaj si dusu kad ti tako dođe

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    03. Kolovoz 2024. 17:39

laurell

Nadajavljaj nam se kad stignes sto se desava! 🤞🏽🤍
    Lelodrzim fige da krene samo od sebee, svakako uskoro stize tvoja princeza 🩷
    Johicapotpisujem ovo za mjehur. Tako je i meni. I moj malac je jaaaako nisko, u srijedu na pregledu kad mu je gledao glavicu ultrazvukom je bio skroz skroz nisko na trbuhu, osjecaj kao da mi je u vratu maternice vec 🙈
    -

I ja sam mog nedavno počastila... zamislite gospodin je kasnio 15 min doma😆😆😆😆😆
    Kad sam se isplakala došla sam do njega, zagrlila ga i rekla da mi je žao...
    On već bio zaboravio... samo je rekao još malo..  još samo malo...
    A ne shvaća da ga čeka izlazak hormona iz organizma 🤣🤣🤣 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

PBTAB
    04. Kolovoz 2024. 12:00

korni

Harudrago mi je da ste stigle doma 🤗 uživajte 🥰
    Faithja sam ju nekih 8 dana oblačila u lagane duge bodiće, i onda smo se prebacile u kratke, pretoplo je bilo ☺️ s tim da je kod nas bilo oko 25.
    Pbtab jesi radila šta s cickama kad si prestala dojiti? Meni su rekli da peršin stavim kako bi se skroz zaustavilo mlijeko.
    Nada bliži se veliki dan ❤️ čekamo vijesti 🍀
    Leeloo i ti kratko brojiš do upoznavanja 🥰
    Sretno cure 🍀🍀

Nisam radila nista. Samo sam ih tuzno gledala kako su se smanjile 😂🙈

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

katy_kaya
    04. Kolovoz 2024. 17:12

Evo i nas. Misica je stigla, uspjeli smo vaginalno s indukcijom i jako sam sretna. Bilo je skakljivih momenata, ali sad cu to stavit iza nas. Baby M je tu i ne mozemo vjerovati 🌸💖

laurell
    04. Kolovoz 2024. 17:49

katy_kaya

Evo i nas. Misica je stigla, uspjeli smo vaginalno s indukcijom i jako sam sretna. Bilo je skakljivih momenata, ali sad cu to stavit iza nas. Baby M je tu i ne mozemo vjerovati 🌸💖

Ajmeee cestitam!!! Uzivajte sad 🩷🩷🩷 a tebi sto brzi oporavak! 

baby boy

laurell
    04. Kolovoz 2024. 17:52

Mene opet danas stislo s probavom. Ja ne znam vise sto je ovo. Dal su to neki lazni trudovi pa me protjera, nemoguce da viroza toliko dana traje… ili… 
    Pustilo me dva dana, neki blagi grcic tu i tamo, i evo danas popodne me bas stislo opet I opet na skoljku (nije proljev ali mekana stolica). Toliko me trbuh cijeli zaboli da odmah moram na skoljku i mucenje dok “ne krene” jel.. i boli boli, izade sto treba i evo popusti. Sad malo osjecam samo u trbuhu/crijevima nelagodu. 

baby boy

nada23
    04. Kolovoz 2024. 18:33

katy_kaya

Bravo 🤗
    Sve je prošlo, sad uživaj sa svojom bebicom i brz oporavak ti želim! 🥰❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI