Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    26. Lipanj 2024. 08:45

Stela_M

Sorry cure ulijećem ko padobranac došla sam škicnuti u kojoj fazi mi je Lelloo pa ti koka još sitno brojiš 🤭🤭 kako si? Kako se osjećaš 🤗❤️❤️
    Korni sretno, očekujem slikicu🤭❤️❤️

Hej draga .. sve je dobro... samo neka tako nastavi... da sitno brojim..  a nekad je izgledalo kao da se nikad neće dogoditi...

Kako ti hendlas?💞💕

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Stela_M
    26. Lipanj 2024. 08:53

Leeloo101

Stela_M

Sorry cure ulijećem ko padobranac došla sam škicnuti u kojoj fazi mi je Lelloo pa ti koka još sitno brojiš 🤭🤭 kako si? Kako se osjećaš 🤗❤️❤️

Hej draga .. sve je dobro… samo neka tako nastavi… da sitno brojim.. a nekad je izgledalo kao da se nikad neće dogoditi…

Kako ti hendlas?💞💕

Sretno, uskoro je smotuljak s vama 🤗❤️❤️ ma ne mogu se žaliti divno nam je, naravno ima dana kada je izazovno, ali sve se da izdržati 🤭❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Leeloo101
    26. Lipanj 2024. 09:04

Stela_M

Leeloo101

Stela_M

Hej draga .. sve je dobro… samo neka tako nastavi… da sitno brojim.. a nekad je izgledalo kao da se nikad neće dogoditi…

Kako ti hendlas?💞💕

Sretno, uskoro je smotuljak s vama 🤗❤️❤️ ma ne mogu se žaliti divno nam je, naravno ima dana kada je izazovno, ali sve se da izdržati 🤭❤️❤️

I sve do sad je bilo izazovno... Ali vjerujem kad uzvrati smiješak da se sve zaboravi..  uzivaj... naš dvije ćemo još malo pričekati na upoznavanje,  ali i to će proletiti😀🌞🤞

M-P
    26. Lipanj 2024. 10:27

Cestitam na bebicama i sretno onima koji ce uskroo ugledat svoje bebe. 

I moj djecak je stigao na prvi dan ljeta, tocno na termin. Ipak je bio carski rez jer su procijenili da ne bi prosao kroz moju zdjelicu jer je imao 3800. 
    Oporavljamo se i danas idemo doma.. 
    https://ibb.co/vPZ39yp 

Korni sretnoo ❤️❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Leeloo101
    26. Lipanj 2024. 10:39

M-P

I moj djecak je stigao na prvi dan ljeta, tocno na termin. Ipak je bio carski rez jer su procijenili da ne bi prosao kroz moju zdjelicu jer je imao 3800.

Korni sretnoo ❤️❤️

A slatkiša malog... čestitam 💞

purple13
    26. Lipanj 2024. 11:07

M-P

Korni sretnoo ❤️❤️

Ajme predivan jeee! Brz oporavak ti zelim 🥰

💙5/24💙

marta96
    26. Lipanj 2024. 11:21

Ej cure samo da se javim, moja djevojčica je stigla 25.06 u 02:37 😅 3200 i 49 cm ,u pola sata pa nisam stigla primiti nista za bolove . Nisam pukla ni rezana, trudovi su bili moji i skroz lagani nisam ni znala da su trudovi pa dobro da sam dosla na vrijeme u bolnicu 🙈

Sretno svima ❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

ElisaDay.
    26. Lipanj 2024. 11:50

M-P čestitam!! Predivan dečko 💙
    Marta također čestitke, bome porod za poželjeti, bravo! 🩷

Mene je danas probudilo horor-buđenje😂 krvavi iscjedak ali dosta obilan pa nisam bila sigurna jel vodenjak pukao, nakon togs je bilo još malo krvi, pa na kraju  ugrušak (pretpostavljam sluzni čep), ugl ja sam se toliko prepala da sam odmah nazvala svoju dr. Ona mi je rekla da je moguće da je vodenjak i da odem za bolnicu. Onda smo dragi i ja potrpali sve stvari u auto i krenuli, u bolnici su me spojili na ctg, nema trudova, sve je uredno, poslije na pregledu otvorena tek 2 cm. Dr mi je rekla da je krv sigurno bila od otvaranja i da nema indikacija da me ostavi u bolnici, da dođem ako mi krenu trudovi. Poslije sam se javila opet svojoj dr i ona kaže da se njoj čini da će to danas. Tako da eto, čekamo. Iako nije bilo ugodno vidjeti tu krv, nisam baš to očekivala 🤷🏼‍♀️

Haru
    26. Lipanj 2024. 12:01

Marta i M-P, čestitam na prinovama! ❤️😊
    Elisa, vjerujem da nije bilo ugodno vidjeti sve to. Bitno da je sve ok i sretno s čekanjem ! 🤞🏻🙂

'21. 💙
    '24. 💛

katy_kaya
    26. Lipanj 2024. 13:40

Bravo mame, cestitam na bebacima ❤️
    ElisaDay, samo mirno. Virujem da je sok ogroman, ali bitno da je sve u redu ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.