Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    27. Lipanj 2024. 08:26

Je l netko imao kao menstrualne bolove?
    Jutros me presjeklo na par sekundi 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

pistacija13
    27. Lipanj 2024. 08:36

Dobro jutro svima!
    Dugo se nisam javljala, ali pratila sam i cestitam svima na malim smotuljcima! 😄 💛
    Sretno curama koje ce ovih dana, sati... 🫶
    .
    Leeloo, imam ja, javljaju mi se zadnjih tjedan dana otkako sam prestala piti magnezij (na uputu ginekologice). Samo sto me ne presijeca, vec se javi tupa menstrualna bol par puta u danu. Nekad se uz to javi i tvrd trbuh ili pritisak u guzi pa ja kontam da su to BH...
    Inace na tom zadnjem pregledu prije tjedan dana sam bila zatvorena (clanak prsta) i beba bila visoko

Haru
    27. Lipanj 2024. 09:33

Leeloo101

Je l netko imao kao menstrualne bolove?
    Jutros me presjeklo na par sekundi

Meni se javi svakih par dana. Mene češće nešto probada u donjem dijelu trbuha. Sad evo isto 🫣

'21. 💙
    '24. 💛

• Matka24
    27. Lipanj 2024. 10:34

Pozdrav cure, vidim da se spominje prestanak pijenja magnezija pa jel mozete napisat kad ste prestale s njime?

Leeloo101
    27. Lipanj 2024. 10:50

Pa tako nekako je  i meni, lakše mi je kad sam doma pa legnem, danas je pregled pa ću ga pitati

Matka kažu u 37.tt da se prestaje

Ja ga još pijem

pistacija13
    27. Lipanj 2024. 11:19

Matka24

Pozdrav cure, vidim da se spominje prestanak pijenja magnezija pa jel mozete napisat kad ste prestale s njime?

Bila sam 35+2 kad mi je rekla da prestanem piti

Haru
    27. Lipanj 2024. 11:20

Matka24

Meni je liječnik rekao da prestanem sa 37. tjedana tako da pijem još par dana. 

'21. 💙
    '24. 💛

laurell
    27. Lipanj 2024. 15:12

Kod mene se jos ne javljaju menstrualni bolovi, osim (pretpostavljam) tih BH kontrakcija (jako tvrd trbuh satima). Ali evo vec dva dana sam usporila svoj tempo, vise odmaram, pa su mi se smanjile. 
    -
    Ima li netko da je usao u 30tt, a da nema nista spremno? 🫨🙈 ja sam tocno znala da ce se meni ovo desiti.. jako rano sam si kupila jaje kad je bilo na akciji i sterilizator i tad sve prestaje. 🤣 sad se vec opasno gegam i nista mi se ne da, a nemam NISTA spremno. Kolica cu naruciti ovih dana, ali najgori dio mi je soba koju moram raskrciti, naruciti komodu, pa tek onda pokupovati stvari i stvarcice (od duda, kozmetike, robice itd) da bi ih imala gdje spremati… dode mi da se ubijem sad sto nisam ranije 🥲🫠

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    27. Lipanj 2024. 15:13

P. S Nit imam spremnu torbu za bolnicu nit ista. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leeloo101
    27. Lipanj 2024. 15:17

laurell

Kod mene se jos ne javljaju menstrualni bolovi, osim (pretpostavljam) tih BH kontrakcija (jako tvrd trbuh satima). Ali evo vec dva dana sam usporila svoj tempo, vise odmaram, pa su mi se smanjile.
    -
    Ima li netko da je usao u 30tt, a da nema nista spremno? 🫨🙈 ja sam tocno znala da ce se meni ovo desiti.. jako rano sam si kupila jaje kad je bilo na akciji i sterilizator i tad sve prestaje. 🤣 sad se vec opasno gegam i nista mi se ne da, a nemam NISTA spremno. Kolica cu naruciti ovih dana, ali najgori dio mi je soba koju moram raskrciti, naruciti komodu, pa tek onda pokupovati stvari i stvarcice (od duda, kozmetike, robice itd) da bi ih imala gdje spremati… dode mi da se ubijem sad sto nisam ranije 🥲🫠

Evo da te utješim.  Meni kolica stigla jučer. Jaje još nije.. komoda čeka da je netko složi.. torbe za bolnicu još nema... samo opušteno 😁

Nama pregled prošao ok, kaže Mg mogu nastaviti jer nema kontrakcije ili jer ga ne uzimam zbog kontrakcija već sam zaboravila
    Cura napreduje... novi pregled tek za 3t🤪 zatvorena skroz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.