Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    30. Lipanj 2024. 14:46

laurell

Leeloo101

katy_kaya

Jeste osjetile promjene na grudima u ovom periodu 35.tjedna? Bradavice su mi znacajno tvrdje, a cini mi se i da mi je kapnuo kolostrum nedavno.

Kod mene ništa.. mekane, a kolostruma ni u tragovima 🫨

Ni kod mene 🫠 iako imam jos do 35tog tt

Mislim da je tebi dovoljno simptoma što si do sad iskusila  😀😁🙂🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

laurell
    30. Lipanj 2024. 17:50

Leeloo101

laurell

Leeloo101

katy_kaya

Jeste osjetile promjene na grudima u ovom periodu 35.tjedna? Bradavice su mi znacajno tvrdje, a cini mi se i da mi je kapnuo kolostrum nedavno.

Kod mene ništa.. mekane, a kolostruma ni u tragovima 🫨

Ni kod mene 🫠 iako imam jos do 35tog tt

Mislim da je tebi dovoljno simptoma što si do sad iskusila 😀😁🙂🤣

A majke mi 😂😂😂 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Faith1509
    30. Lipanj 2024. 18:38

Čestitam na bebicama 😍😍😍 koliko je već beba stiglo, wow, predivno 😍 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

ElisaDay.
    30. Lipanj 2024. 19:49

Evo cure da se javim malo, mi smo super, još smo u bolnici, ako sve bude u redu u utorak bi trebali doma. Još mi nije došlo mlijeko pa joj daju dohranu, ne paše joj baš i ima poteškoća s probavom  pa je malo nemirna ali bit će to ok, nadam se. Pozdrav i sretno svima ❤️

• Monny
    30. Lipanj 2024. 20:38

Drage cure, čestitam svima na bebicama, brz oporavak ❤️🍀
    Katy meni kolostrum ide još od 20 i nekog tjedna, a neki dan sam baš i vidjela sluzavu kap na bradavici.

Jel vas lovi tuga u ovim zadnjim tjednima? Meni samo suze idu kad pričam s nekim kako je porod blizu, bez obzira što me veseli što ću upoznati svoju bebu, neću više biti trudna 😂🤦

12/23 UZV ♥️✔️

katy_kaya
    30. Lipanj 2024. 20:39

Ajme preslatka 😍 😇 vjerujem da ce i mlijeko krenit, bitno da ste dobro 💖
    .
    Koliko je nas jos ostalo u komadu? Malo sam sad nestrpljiva i ne mogu vise cekat, iako znam da joj je bolje da saceka jos. Aaaaaa

katy_kaya
    30. Lipanj 2024. 20:53

Monny

Drage cure, čestitam svima na bebicama, brz oporavak ❤️🍀
    Katy meni kolostrum ide još od 20 i nekog tjedna, a neki dan sam baš i vidjela sluzavu kap na bradavici.

Jel vas lovi tuga u ovim zadnjim tjednima? Meni samo suze idu kad pričam s nekim kako je porod blizu, bez obzira što me veseli što ću upoznati svoju bebu, neću više biti trudna 😂🤦

Ja sam u fazi da ne mogu cekat da je upoznam i malo mi je dosta trudnoce. Stalno se brinem, pogotovo nakon upale mjehura i naivno mislim da cu se manje brinut kad mi bude u rukama. A sve je to valjda normalno, kako god se osjecamo 🫣

ElisaDay.
    30. Lipanj 2024. 21:14

https://postimg.cc/nMrvP6qy

Evo malo bolja slikica :)

Leeloo101
    01. Srpanj 2024. 08:37

Elisa predivno čudo malo... mlijeko će uskoro nadam se... ako I ne dođe.. nije kraj svijeta... najvažnije da nađeš pravu formulu i da princeza napreduje 💕🤞

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Haru
    01. Srpanj 2024. 09:54

Jana, hvala ti! ❤️
    Elisa, mrvica jedna! ☺️
    Katy, meni isto idem kolostrum već tjednima, ali tako je bilo prvi puta pa to nije značilo uspješno dojenje. Nemoj se brinuti! 
    .
    Vlada nam zatišje, dosta je beba stiglo, a nas koje čekamo kao da je manje. 🫣
    Meni je već malo dosta jer me vrućine ubijaju, najradije bih legla u neki bazen i tako provela dan. Stalno se pitam 'Je li danas taj dan?'. 
    Baš me zanima što će mi reći u srijedu na ctg-u.

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.