Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    27. Lipanj 2024. 15:22

Leeloo101

laurell

Kod mene se jos ne javljaju menstrualni bolovi, osim (pretpostavljam) tih BH kontrakcija (jako tvrd trbuh satima). Ali evo vec dva dana sam usporila svoj tempo, vise odmaram, pa su mi se smanjile.
    -
    Ima li netko da je usao u 30tt, a da nema nista spremno? 🫨🙈 ja sam tocno znala da ce se meni ovo desiti.. jako rano sam si kupila jaje kad je bilo na akciji i sterilizator i tad sve prestaje. 🤣 sad se vec opasno gegam i nista mi se ne da, a nemam NISTA spremno. Kolica cu naruciti ovih dana, ali najgori dio mi je soba koju moram raskrciti, naruciti komodu, pa tek onda pokupovati stvari i stvarcice (od duda, kozmetike, robice itd) da bi ih imala gdje spremati… dode mi da se ubijem sad sto nisam ranije 🥲🫠

Evo da te utješim. Meni kolica stigla jučer. Jaje još nije.. komoda čeka da je netko složi.. torbe za bolnicu još nema… samo opušteno 😁

Nama pregled prošao ok, kaže Mg mogu nastaviti jer nema kontrakcije ili jer ga ne uzimam zbog kontrakcija već sam zaboravila
    Cura napreduje… novi pregled tek za 3t🤪 zatvorena skroz

Uhhhh dobro je, lakse mi je malo 😎😂 supeeeer za pregled! 🙏🏼 koliko ima kilograma? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Srculence3
    27. Lipanj 2024. 15:33

Leloo hvala, divna si🥰 
    Laurell mi smo tu negdje ,ne brini ni ja nemam nista spremno. Torba ni blizu, al kako su me mucile par dana intenzivno te BH kontrakcije odlucila sam ju pripremit ovih dana ,za nedaj bože, da mi još to paniku ne stvara. Bar ono osnovno pa se lako nadopuni.

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

nada23
    27. Lipanj 2024. 16:03

Laurell nisam ni ja spremna, ali pomalo pocinjem. Planiram sljedeći tjedan prvo spakirati torbu za bolnicu.... Mene su bili okupirali radovi koji su napokon gotovi pa se konačno mogu posvetiti uređenju sobe za svog malog dječaka kako bi on mogao preci u nju kada dođe bebica... A za nju cu dobiti sutra nesto robice od prijateljice pa cu vidjeti sto Jos trebam kupiti... Uglavnom, prosli tjedan me bas bila uhvatila panika da necu nista stici, ali ima Jos vremena. Svakako je vrijeme da se krene 😁

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

ElisaDay.
    27. Lipanj 2024. 16:09

Evo cure, ja se javljam iz bolnice, ostavili me jutros radi tlaka. Ne znam hoće me inducirati, hoće li pratiti pa me pustiti ako sve bude ok, nisam pametna. Bila sam jutros na pregledu i bio je 150/90, dr me odmah poslala u bolnicu, tu je bio još viši, 159/85, pa su me ostavili. Eto, mora biti drama za kraj 😐

katy_kaya
    27. Lipanj 2024. 16:13

ElisaDay.

Evo cure, ja se javljam iz bolnice, ostavili me jutros radi tlaka. Ne znam hoće me inducirati, hoće li pratiti pa me pustiti ako sve bude ok, nisam pametna. Bila sam jutros na pregledu i bio je 150/90, dr me odmah poslala u bolnicu, tu je bio još viši, 159/85, pa su me ostavili. Eto, mora biti drama za kraj 😐

Bude sve dobro, u terminu si ❤️ stize jos jedna ljetna beba 🥳

nada23
    27. Lipanj 2024. 16:18

ElisaDay.

Drži se. U svakom slučaju si na sigurnom. oni ce odlučiti onako kako je najbolje i najsigurnije i za tebe i za bebicu ❤️ sretno 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

ElisaDay.
    27. Lipanj 2024. 16:19

katy_kaya

ElisaDay.

Ma znam da, ali htjela sam izbjeći taj drip i sve to, no dobro bit će kako je najbolje za bebicu i mene na kraju

• Sreća2012
    27. Lipanj 2024. 16:35

Laurell ja sam tocno tjedana koliko i ti i iskreno ja sam ziheraski sve vec spremila🤣 nisam jedino torbu za bolnicu ali imam sve stvari koje idu u nju. Mene je bilo strah koliko ce mi vrucine tesko pasti i koliko cu sama sebi teska biti pa sam sve htjela dok je bilo jos donekle okej vrijeme. I u nekim ducanima se ceka dosta na neke stvari pa sam, tipa krevetic mi je dosao za 45 dana ali nije to pravilo. Jos cekam stalazu, trebala bi doc u 7. mj pa i to cekam da poslozim sobicu do kraja, al od stvari imam sve. Nekako mi je u glavi bilo tako lakse da sve rijesim pa da samo cekam zadnjih mj dana😂

Leeloo101
    27. Lipanj 2024. 16:48

laurell

Leeloo101

laurell

Kod mene se jos ne javljaju menstrualni bolovi, osim (pretpostavljam) tih BH kontrakcija (jako tvrd trbuh satima). Ali evo vec dva dana sam usporila svoj tempo, vise odmaram, pa su mi se smanjile.
    -
    Ima li netko da je usao u 30tt, a da nema nista spremno? 🫨🙈 ja sam tocno znala da ce se meni ovo desiti.. jako rano sam si kupila jaje kad je bilo na akciji i sterilizator i tad sve prestaje. 🤣 sad se vec opasno gegam i nista mi se ne da, a nemam NISTA spremno. Kolica cu naruciti ovih dana, ali najgori dio mi je soba koju moram raskrciti, naruciti komodu, pa tek onda pokupovati stvari i stvarcice (od duda, kozmetike, robice itd) da bi ih imala gdje spremati… dode mi da se ubijem sad sto nisam ranije 🥲🫠

Evo da te utješim. Meni kolica stigla jučer. Jaje još nije.. komoda čeka da je netko složi.. torbe za bolnicu još nema… samo opušteno 😁

Nama pregled prošao ok, kaže Mg mogu nastaviti jer nema kontrakcije ili jer ga ne uzimam zbog kontrakcija već sam zaboravila
    Cura napreduje… novi pregled tek za 3t🤪 zatvorena skroz

Uhhhh dobro je, lakse mi je malo 😎😂 supeeeer za pregled! 🙏🏼 koliko ima kilograma?

2500g💕

Elisa sretno

Čekamo Korni ❤️

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

katy_kaya
    27. Lipanj 2024. 16:54

Lp ElisaDay.

katy_kaya

ElisaDay.

Ma znam da, ali htjela sam izbjeći taj drip i sve to, no dobro bit će kako je najbolje za bebicu i mene na kraju

Vjerujem ti. Drzim fige da prodje sve super za vas dvije. Mozda se nesto i pokrene samo od sebe ❤️ a
    .
    Laurell, rijesi ove vece stvari koje se cekaju - tipa krevetic, kolica i komoda ako to planiras uzet. Sve ostalo stize brzo. Ja sam sve rano, kao i Sreca2012, takva sam jednostavno. Al sve stignes, samo kreni 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.