Ugl malac ima 2600g. Ja zatvorena. I to je to. Ctg za 7 dana.

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Elisa jesi ti skroz ukinula terapiju? Mjeris i dalje? Evo meni neko vrijeme bio ok pa sam smanjivala terapiju i prekjučer 131/96 i jučer opet ovaj donji prema 90🥴
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Evo mene s pregleda. Malo prepadnuta i uplasena. Na jednom bubregu vidi neko suzenje kanala bubreznih, ne previse, ali postoji. I kao na porodu da naglasim da se odmah obavi UZV bubrega.
I sad naravno -citam. Hidronefroza. Postoji mogucnost ucestalih mokracnih upala i bolova kod djeteta, u tom slucaju se obavlja operacija da se to rijesi. 😓
Sad sve ovisi u kolikoj je mjeri suzeno i hoce li stvarati probleme.
Polako, nije ugodno cuti, ali vjerujem da ce sve biti dobro. Probaj ne ici u google spiralu, iako znam da je to lakse reci nego napraviti. Jos malo i malac je van i sve cete rjesavat sto bude trebalo. 😘

Pozdrav cure, termin mi je za 5 dana i cijelo jutro osjecam kao bolove pred menstruaciju u donjem dijelu trbuha. Nije bas sad stalno stalno ali malo popuste pa se opet pojacaju. Ne izgledaju mi ko pravi trudovi, ali posto mi je prva trudnoca, mozda i jesu i to tek sad krece? 🤦♀️😁 promjena polozaja malo poboljsa stanje, al ne mogu definirat tocno. Da li je netko od vas imao takve znakove pred porod i je li to normalno?
06.08.2024 baby boy
Evo i nas s pregleda, prst otvorena, jedan trud ocitan na ctg-u i napravio mi je ginekolog membrane sweep. Iako to ne znaci nista, ja uzbudjena ko malo dijete. Imam bolove u donjem dijelu trbuha, ali nije to nista sad znacajno. Drzite fige da krene uskoro 🤞🤞🌸
.
Leeloo nam se ne javlja. Nadam se da je porod krenuo 🤞

Elisa jesi ti skroz ukinula terapiju? Mjeris i dalje? Evo meni neko vrijeme bio ok pa sam smanjivala terapiju i prekjučer 131/96 i jučer opet ovaj donji prema 90🥴
Ukinula sam da, dobar mi je tlak, makar na ovom mom tlakomjeru doma. Baš mi je žao što te još muči, nadam se da će se stabilizirati 😐

Pozdrav ženíce, imam sutra pregled (36+5 tt) dosad skroz zatvorena, tvrd cerviks.
Zanima me jeste li išle na predavanja za prirodan porod kod dr Ilije, kojeg dosta žena preporuča - čula sam oprečne informacije, vidim po fb da ga svi hvale htjela bih čuti iskreno mišljenje jer sam nekako skeptična, čula sam i da traži da se uplate donacije. Hvala
Evo mene s pregleda. Malo prepadnuta i uplasena. Na jednom bubregu vidi neko suzenje kanala bubreznih, ne previse, ali postoji. I kao na porodu da naglasim da se odmah obavi UZV bubrega.
I sad naravno -citam. Hidronefroza. Postoji mogucnost ucestalih mokracnih upala i bolova kod djeteta, u tom slucaju se obavlja operacija da se to rijesi. 😓
Sad sve ovisi u kolikoj je mjeri suzeno i hoce li stvarati probleme.
Hej draga 👋
Ja ti mogu reci da je moj muz rođen s tim i to '89 u Zg. Ali nije imao samo tu dijagnozu, nema jednog bubrega i ima jos nekih dodatnih dijagnoza vezano uz mjehur. Sve su rijesili nakon poroda, nekoliko operacija dok je bio mali i jedna jos kad je bio u pubertetu. Rečeno je da ce to sve srediti bez problema i da ce biti uredu, kao sto i je a od toga ima 30+ godina , tako da nista se ne sekiraj sve je rijesivo i izmedju ostalog moze se rijesiti do samog poroda. Znam da zvuci strasno , ali koliko je medicina napredovala sigurno ce biti uredu.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Čestitke svima na bebicama ❤️
Inače upadam s jesenske teme, zanima me zna li koja od vas iz prve ruke kako se predaje zahtjev za očinski dopust ako se planira koristiti od dana rođenja ili izlaska iz bolnice, nije nam toliko važan točan dan koliko da to ne bude 15 dana nakon poroda 😅
Piše da se može koristiti od rođenja a u zahtjevu traže podatke djeteta (ime, oib, datum rođenja 🤷🏼♀️)
U mom lokalnom hzzou mi žena nije znala točno objasnit, a u muzevoj firmi nikad čuli za to 😅😅😅😅
Hvala unaprijed

Hvala zenice na lijepim rijecima, divne ste 😘🩷
Izgurat cemo nekako jos malo, pa da sve predjemo na razovore o bebama, papici i zubicima.
Sve emocije su normalne i pozeljne ta prosle smo najvecu promjenu u zivotu. Bit cemo mi dobro , samo treba vremena.
Ja imam osjecaj da mi je ovo najduze ljeto u zivotu i da nikad nece prestat bit vruce. 🤣

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji