Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    26. Lipanj 2024. 13:54

Korni javljaj nam se kad stignes! 🙏🏼🫶🏽
    M P ajmeee presladak ti je tvoj djecacic 🩵 nek je sve proslo u redu, zelim ti brz oporavak od carskog. Uzivajte i mazite se 💋
    Marta jaaaao, za pozeljeti! Bravo! Cestitam od srca! 🌸🩷 
    Elisa ajde brzooo ce to sad krenuti nadam se! Sretno i iscekujemo i sa tobom lijepe vijesti uskoro 🫶🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leeloo101
    26. Lipanj 2024. 14:40

marta96

Ej cure samo da se javim, moja djevojčica je stigla 25.06 u 02:37 😅 3200 i 49 cm ,u pola sata pa nisam stigla primiti nista za bolove . Nisam pukla ni rezana, trudovi su bili moji i skroz lagani nisam ni znala da su trudovi pa dobro da sam dosla na vrijeme u bolnicu 🙈

Sretno svima ❤️

Porod za poželjeti... brzo ste vi  i doma...

Elisa mogu misliti soka... sretno da sve dalje ide glatko u brzo

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Sreća2012
    26. Lipanj 2024. 15:14

Cestitam curkama koje su rodile😍😍❤️
    Uzivajtee
    Je li ima koja zenica da ima iskustva sa zadarskim rodilistem? Zanima me je li se moze radati na onom stolicu itd itd

Srculence3
    26. Lipanj 2024. 17:14

Pozdrav drage žene, u početku sam se kratko javila, od tada vas samo pratim😊🥰 
    M-P čestitam,predivan dječak😍
    Marta čestitke, divno je cuti takvo iskustvo s poroda♥️
    Elisa nisam znala da otvaranje može poceti tako dramaticno, svakako sretno da prođe što brže i bezbolnije🥰🥰
    Sreća2012 ja sam sa zadarskom područja i cula sam da se čak nedavno žena porodila na stolčicu. Inače su blago zaostali po pitanju drugacijeg položaja rađanja.
    ..Jedno pitanje, mislim da su mi pocele BC kontrakcije, lazni vec kako li. Volim biti uvijek aktivna i onda od straha preležim jer baš mi bude tvrd trbuh satima kad me uhvati. Neznam dali mi to tijelo govori da usporim ili se svakako javljaju, događa li vam se to? I pitanje vodite li nekoga sobom na porod? Ljubac svima💋💋 

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

ElisaDay.
    26. Lipanj 2024. 17:24

Sreća ja sam iz Zadra, baš sam danas bila na ginekologiji. Ne znam za stolčić, možda i ovisi tko te dopadne, od svih frendica koje su rodile, sve su ležeći 😐

korni
    26. Lipanj 2024. 17:37

M-P čestitam 🥳 divan je bebač i već se smješka 🥰 zelim ti brzi oporavak i nadam se da ste do sad vec doma 🤗 hvala ti puno 🥰
    Marta čestitam 🥳 porod za poželjeti 🤗 brzo se oporavi i uživajte i mazite se 🥰
    Elisa bome je opako to kod tebe krenulo, bome bi se i ja prepala.. sretnoooo 🍀
    Cure hvala na podršci ❤️
    Ja sam ostala u bolnici i ujutro bi se krenulo s induciranjem.. zabilježeni su prvi slabi trudovi, i sad mi opet mix smedjeg i krvavog iscjetka, pa se nadam se da pomalo pokreće 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• plave_okice
    26. Lipanj 2024. 18:18

Marta i M-P i vasa mala zlata su stigla. Cestitam. 🥳🥳🥳
    korni jos malo izdrzi i primit ces svoju bebu u ruke. ❤️

Leeloo101
    26. Lipanj 2024. 18:54

Srculence3

Pozdrav drage žene, u početku sam se kratko javila, od tada vas samo pratim😊🥰
    M-P čestitam,predivan dječak😍
    Marta čestitke, divno je cuti takvo iskustvo s poroda♥️
    Elisa nisam znala da otvaranje može poceti tako dramaticno, svakako sretno da prođe što brže i bezbolnije🥰🥰
    Sreća2012 ja sam sa zadarskom područja i cula sam da se čak nedavno žena porodila na stolčicu. Inače su blago zaostali po pitanju drugacijeg položaja rađanja.
    ..Jedno pitanje, mislim da su mi pocele BC kontrakcije, lazni vec kako li. Volim biti uvijek aktivna i onda od straha preležim jer baš mi bude tvrd trbuh satima kad me uhvati. Neznam dali mi to tijelo govori da usporim ili se svakako javljaju, događa li vam se to? I pitanje vodite li nekoga sobom na porod? Ljubac svima💋💋

I jedno i drugo..  uspori, promijeni položaj, ako ne prestaje na jednom okreni se ma drugi bok.   Uzimaj vode... i bit će to ok

Sretno korni💞

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    26. Lipanj 2024. 21:25

M-P  čestitam na preslatkom malom bebaču! 🥰
    Uživajte doma i mazite se ❤️ 
    Marta čestitke na curici! 💖🎊 Stvarno si imala porod za poželjeti. Drago mi je da je sve dobro na kraju. Brz oporavak vam želim i puno mazenja ! 🥰🥰
    Korni nadam se da će se pokrenuti jači trudovi večeras. Kako god, sretnoooo i da sve dobro prođe 🥰🥰🥰
    .
    .
    Danas sam imala pregled i sve je super. 😍Beba već ima 2370g. Sljedeći pregled je 17.7. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Sreća2012
    26. Lipanj 2024. 21:30

Srculence, Elisa ja se bas nadam da ce nam bit opcija takva za porod jer nakon ovih tecajeva vidim da nikako nije dobro na ledima. Ti bi Elisa trebala bit prva pa nam napisi i iskustvo i sretno… ja od svih sto sam slusala svi se zale na nesto, meni malo fali u Zg privatno ici ali mi je put tlaka…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.