Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    10. Lipanj 2024. 13:29

Mareeeee3112

Perpetua

Martina1931

Pozdrav curke, ja sutra idem lec u bolnicu i ceka me indukcija u srijedu/cetvrtak radi terapije heparinom.🙈
    Prosli tjedan sam bila otvorena za prst i misle da bi to kod mene trebalo ici lagano, zelim vjerovat da ce tako i bit😅🙏

Ajme brzo! 🤗 Sretno i neka bude što lakše, veselimo se javljanju!
    .
    Kako su druge cure koje nisu toliko više pisale ovdje nego su se prebacile na Facebook, je li rodila Mare? 😊 Bit će mi drago ako se jave malo🤗

Perpetua

Martina1931

Pozdrav curke, ja sutra idem lec u bolnicu i ceka me indukcija u srijedu/cetvrtak radi terapije heparinom.🙈
    Prosli tjedan sam bila otvorena za prst i misle da bi to kod mene trebalo ici lagano, zelim vjerovat da ce tako i bit😅🙏

Ajme brzo! 🤗 Sretno i neka bude što lakše, veselimo se javljanju!
    .
    Kako su druge cure koje nisu toliko više pisale ovdje nego su se prebacile na Facebook, je li rodila Mare? 😊 Bit će mi drago ako se jave malo🤗

Hej ….bas mi je Martina poslala da si pitala za mene💗💗nikako da Vam pisem ….dosla sam u bolnicu 29.5 na dogovoreni carski rez no medutim imali su jedan hitniji i mene prebacili za 31.5….. no tu slijedi iznenadenje …pukao mi je vodenjak u bolnici s 29 na 30.5 u 1 u noci 😂😂 pa smo carski napravili u pola 10 ujutro….
    Beba je bila na zadak …glavica ispod desnog rebra…potpuni zadak…preko 3 kilice .. ugl…Pavel se rodio u 9 :56 ….s 3070g…i 48 dugacak…💙💙💙sve je u najboljem redu….beba je super a mama se jos oporavlja….
    Moram pohvaliti odjel Petrove …. u Zg…😊
    Prvo sam rodila u Vinogradskoj normalnim vaginalnim putem …
    Sretno svim curkama

Čestitam! 💙😊

'21. 💙
    '24. 💛

• sparkle212
    10. Lipanj 2024. 13:55

Cestitam 💙
    Haru nisam u školstvu, radim u bolnici, ali dobila sam od bolnice dodatak za prvih 40 dana bolovanja. Dakle 10. U mj mi je sjelo razlika od komplikacija do 85% moje place i onda 17. sjedaju komplikacije od drzave. Nakon 90 dana bolovanja navodno ide jos jednom jednokratna isplata od oko 400e ali to mi ide valjda sljedeci mj 😊 pretpostavljam s obzirom da je i jedno i drugo drzavno, da i vi u skolstvu dobijete isto 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• plave_okice
    10. Lipanj 2024. 14:12

Mareeeee3112 cestitke! Uzivaj s bebacem ❤️

Mareeeee3112
    10. Lipanj 2024. 15:51

Hvala svima💗

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Haru
    10. Lipanj 2024. 17:21

sparkle212

Cestitam 💙
    Harunisam u školstvu, radim u bolnici, ali dobila sam od bolnice dodatak za prvih 40 dana bolovanja. Dakle 10. U mj mi je sjelo razlika od komplikacija do 85% moje place i onda 17. sjedaju komplikacije od drzave. Nakon 90 dana bolovanja navodno ide jos jednom jednokratna isplata od oko 400e ali to mi ide valjda sljedeci mj 😊 pretpostavljam s obzirom da je i jedno i drugo drzavno, da i vi u skolstvu dobijete isto

Hvala ti na odgovoru! Tako je kako si napisala, prošla uplata. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

ElisaDay.
    10. Lipanj 2024. 18:04

Cure, ja sam danas na gaćicama vidjela par krvavih točkica, ful sitnih. Nisam se brijala tako da od toga nije, jel moguće da se otvaram pa je to od toga? Znam da kad ispadne sluzavi čep da bude baš iscjedak pomiješan sa krvi, ali ovo su baš točkice, dvije-tri..

korni
    10. Lipanj 2024. 18:40

Mareee čestitam 💙 brzo se oporavi i uživajte 🍀
    ElisaDay ne znam šta ti reći, jel se još ponavljalo? Ako bude nešto više od toga, mozda da odeš na pregled, čisto da te smiri.
    --
    Mi obavile pregled, sve je okej, beba je na oko 3.300 gr i idući pregled za tjedan dana, 17.6. 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

nada23
    10. Lipanj 2024. 18:48

Mareee čestitam i brz oporavak ti želim. 🌸🤗
    Uzivaj sa bebicom 🥰
    .
    .
    Cure koje ste u terminu i blizu, sretnoooo! 🤗🥰 Uzbuđenje je sve veće, dolazi nam val novih bebica 🤗❤️
    Neka vam samo sve dobro prođe... 
    .
    .
    Korni bravo za dobar pregled 🥰 Vec je to velika bebica 💞

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    10. Lipanj 2024. 18:58

ElisaDay.

Cure, ja sam danas na gaćicama vidjela par krvavih točkica, ful sitnih. Nisam se brijala tako da od toga nije, jel moguće da se otvaram pa je to od toga? Znam da kad ispadne sluzavi čep da bude baš iscjedak pomiješan sa krvi, ali ovo su baš točkice, dvije-tri..

Bolje pitaj svog gin.da si mirna. Iako je moguće da su to pripreme za porod, ne mora biti otvaranje. Imaš li i bolove ?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

ElisaDay.
    10. Lipanj 2024. 19:12

nada23

ElisaDay.

Bolje pitaj svog gin.da si mirna. Iako je moguće da su to pripreme za porod, ne mora biti otvaranje. Imaš li i bolove ?

Idem u srijedu na pregled pa ću je onda pitati. Imam tu i tamo bolove, kao nekakav pritisak više, krenu i onda stanu, nije da traju cijeli dan. Kad sjedim više nego kad legnem. Moguće da su pripreme, blizu sam 🥹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.