Faith o svašta, nije mi ni palo na pamet da bi mogli odmah trudovi.. za tjedan dana praktički ulaziš u 35tt, tako da i ako rodiš, bit će to sve okej ❤️ nadam se da imaš neku zanimaciju da brze vrijeme prodje.. 🤗
Elisa čini mi se da je kod nas jednako stanje. Jesi im rekla za onih par točkica krvi?
—-
Kod mene neka luna 😅 čistim kuću kao luda već dva dana. Mislim da cu za vikend krenuti s kuhanjem i zamrzavanjem, da bude spremno bar nešto za početak 😁
Ajme nisam, iskreno nisam se ni sjetila jer sam prije pregleda upala tenisicama u zemlju u vrtu ispred ambulante i onda to prala maramicama pa sam sva zadihana ušla 😂 i na knap, a njima je isto bila gužva i odmah sam išla na uzv pa brže bolje na ctg, vidjela sam da je i doktorica u žurbi jer je neka žena poslije mene još imala ctg, a radno vrijeme skoro gotovo. U toj strci nisam ni pomislila pitati. Glavno da se nije ponavljalo.
Kažu da je manijakalno čišćenje znak da se porod bliži 🤞🤞
Faith, u lijepim si tjednim i sve ce biti dobro, drzimo fige ❤️
.
Mame moje vec imate iskustva, koliko bocica trebam imati doma pod pretpostavkom da cu uspjeti iskljucivo dojiti? Jel mi uopce potreban sterilizator u tom periodu? I jos jednom pitanjce, sto vam se pokazalo nakbolje za rezanje noktiju - obicne skarice za nokte za bebe ili one modernije varijante brusilica ili kako se vec to zove?
Elisa ajoj haha, veseli dolazak na pregled 😅 ma da, najbitnije je da se nije ponavljalo 🍀 vidjet ćemo 🫣 iako moram priznati da bih voljela da nam se curka pridruži par dana prije termina 🤭🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Elisa ajoj haha, veseli dolazak na pregled 😅 ma da, najbitnije je da se nije ponavljalo 🍀 vidjet ćemo 🫣 iako moram priznati da bih voljela da nam se curka pridruži par dana prije termina 🤭🥰
I ja, baš sam nestrpljiva. A što ćemo s njima, doći će kad one budu htjele 🩷🥹
Prijavljujem i ja uredan pregled, bebica sad ima 1900 g.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bravo za dobre preglede i prave bebice 🥂🤍
-
Mali info, danas je u Mullera 20% na sve proizvode za bebe. Aktivirajte samo u aplikaciji njihovoj kupon. Pa ako nekom treba 🙂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Elisa tako je 🩷
Nada bravo za dobar pregled 🤗
Laurell hvala na info ☺️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Drago mi je za sve dobre preglede! Svaki dan navratimo s iščekivanjem da vidim kako ste i je li stigla koja bebica. 😊
.
Vi koje ste se već spremile za bolnicu, što ste spremile? Je da sam to već jednom prošla, ali da ne bih nešto zaboravila. 🫣
.
katy_kaya mislim da ti je dvije bočice u tom slučaju dovoljno, a ni sterilizator ti ne treba.
'21. 💙
'24. 💛
Haru ja sam spremila :
-2 ručnika
-3 spavaćice na kopčanje
-japanke za ispod tuša i papuče za sobu
-peri bottle za pranje dolje nakon poroda
- 1 paket Chicco uložaka i jedan Lola
-paket jednokratnih gaćica (5 kom je u njemu)
-5,6 pari svojih gaćica
-komprese za dojenje multimam
-dudice za bebu
-paket pelena za bebu
-toaletni pribor za sebe(pasta za zube, kreme, šamponi itd)
I još planiram nešto od hrane staviti ali to ću vjerujem stići kad me uhvati 😂
Ako se tko još čega sjeti, nek viče ☺️
Faith, u lijepim si tjednim i sve ce biti dobro, drzimo fige ❤️
.
Mame moje vec imate iskustva, koliko bocica trebam imati doma pod pretpostavkom da cu uspjeti iskljucivo dojiti? Jel mi uopce potreban sterilizator u tom periodu? I jos jednom pitanjce, sto vam se pokazalo nakbolje za rezanje noktiju - obicne skarice za nokte za bebe ili one modernije varijante brusilica ili kako se vec to zove?
Realno, u tom slučaju TREBAŠ - nula bočica. 😄 Ali ovisi i hoćeš li i u kojem trenutku pokušavati uvesti bočicu (ako ti je stalo do toga da još netko može nahraniti bebu), i koja ti je razina komfora oko toga da nemaš doma nešto "za rezervu" ako baš zatreba usred noći (preko dana većina nas stvarno ima gdje kupiti u kratkom roku). I sterilizator bih isto rekla da ti ne treba, po meni su to stvari koje je bolje kupiti tek kad vidiš da ti zatreba, a ne nužno unaprijed.
.
Ako ti išta znači, ja sam isključivo dojila od samog početka, nismo imali nijednu bočicu, ni formulu, ni ništa, nije nam trebalo. U nekom trenutku sam bila kupila jednu bočicu da joj tata proba dati izdojeno mlijeko dok ja odem kod frizera (bilo je stvarno kritično već 😂), ali to je bilo već nakon par mjeseci. A i odbila je, poslije nismo ni pokušavali. 😂
.
Škarice za nokte smo imali neke obične za bebe, skroz ok su nam bile.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji