Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay.
    12. Lipanj 2024. 16:37

korni

Faith o svašta, nije mi ni palo na pamet da bi mogli odmah trudovi.. za tjedan dana praktički ulaziš u 35tt, tako da i ako rodiš, bit će to sve okej ❤️ nadam se da imaš neku zanimaciju da brze vrijeme prodje.. 🤗
    Elisa čini mi se da je kod nas jednako stanje. Jesi im rekla za onih par točkica krvi?
    —-
    Kod mene neka luna 😅 čistim kuću kao luda već dva dana. Mislim da cu za vikend krenuti s kuhanjem i zamrzavanjem, da bude spremno bar nešto za početak 😁

Ajme nisam, iskreno nisam se ni sjetila jer sam prije pregleda upala tenisicama u zemlju u vrtu ispred ambulante i onda to prala maramicama pa sam sva zadihana ušla 😂 i na knap, a njima je isto bila gužva i odmah sam išla na uzv pa brže bolje na ctg, vidjela sam da je i doktorica u žurbi jer je neka žena poslije mene još imala ctg, a radno vrijeme skoro gotovo. U toj strci nisam ni pomislila pitati. Glavno da se nije ponavljalo. 

Kažu da je manijakalno čišćenje znak da se porod bliži 🤞🤞

katy_kaya
    12. Lipanj 2024. 16:52

Faith, u lijepim si tjednim i sve ce biti dobro, drzimo fige ❤️
    .
    Mame moje vec imate iskustva, koliko bocica trebam imati doma pod pretpostavkom da cu uspjeti iskljucivo dojiti? Jel mi uopce potreban sterilizator u tom periodu? I jos jednom pitanjce, sto vam se pokazalo nakbolje za rezanje noktiju - obicne skarice za nokte za bebe ili one modernije varijante brusilica ili kako se vec to zove?

korni
    12. Lipanj 2024. 17:11

Elisa ajoj haha, veseli dolazak na pregled 😅 ma da, najbitnije je da se nije ponavljalo 🍀 vidjet ćemo 🫣 iako moram priznati da bih voljela da nam se curka pridruži par dana prije termina 🤭🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.
    12. Lipanj 2024. 17:32

korni

Elisa ajoj haha, veseli dolazak na pregled 😅 ma da, najbitnije je da se nije ponavljalo 🍀 vidjet ćemo 🫣 iako moram priznati da bih voljela da nam se curka pridruži par dana prije termina 🤭🥰

I ja, baš sam nestrpljiva. A što ćemo s njima, doći će kad one budu htjele 🩷🥹

nada23
    12. Lipanj 2024. 17:57

Prijavljujem i ja uredan pregled, bebica sad ima 1900 g. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

laurell
    12. Lipanj 2024. 18:10

Bravo za dobre preglede i prave bebice 🥂🤍
    -
    Mali info, danas je u Mullera 20% na sve proizvode za bebe. Aktivirajte samo u aplikaciji njihovoj kupon. Pa ako nekom treba 🙂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    12. Lipanj 2024. 18:24

Elisa tako je 🩷
    Nada bravo za dobar pregled 🤗
    Laurell hvala na info ☺️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Haru
    12. Lipanj 2024. 19:17

Drago mi je za sve dobre preglede! Svaki dan navratimo s iščekivanjem da vidim kako ste i je li stigla koja bebica. 😊
    .
    Vi koje ste se već spremile za bolnicu, što ste spremile? Je da sam to već jednom prošla, ali da ne bih nešto zaboravila. 🫣 
    .
    katy_kaya mislim da ti je dvije bočice u tom slučaju dovoljno, a ni sterilizator ti ne treba. 

'21. 💙
    '24. 💛

ElisaDay.
    12. Lipanj 2024. 20:10

Haru ja sam spremila :
    -2 ručnika
    -3 spavaćice na kopčanje
    -japanke za ispod tuša i papuče za sobu 
    -peri bottle za pranje dolje nakon poroda
    - 1 paket Chicco uložaka i jedan Lola 
    -paket jednokratnih gaćica (5 kom je u njemu)
    -5,6 pari svojih gaćica 
    -komprese za dojenje multimam
    -dudice za bebu 
    -paket pelena za bebu
    -toaletni pribor za sebe(pasta za zube, kreme, šamponi itd)
    I još planiram nešto od hrane staviti ali to ću vjerujem stići kad me uhvati 😂

Ako se tko još čega sjeti, nek viče ☺️

Perpetua
    12. Lipanj 2024. 20:57

katy_kaya

Faith, u lijepim si tjednim i sve ce biti dobro, drzimo fige ❤️
    .
    Mame moje vec imate iskustva, koliko bocica trebam imati doma pod pretpostavkom da cu uspjeti iskljucivo dojiti? Jel mi uopce potreban sterilizator u tom periodu? I jos jednom pitanjce, sto vam se pokazalo nakbolje za rezanje noktiju - obicne skarice za nokte za bebe ili one modernije varijante brusilica ili kako se vec to zove?

Realno, u tom slučaju TREBAŠ - nula bočica. 😄 Ali ovisi i hoćeš li i u kojem trenutku pokušavati uvesti bočicu (ako ti je stalo do toga da još netko može nahraniti bebu), i koja ti je razina komfora oko toga da nemaš doma nešto "za rezervu" ako baš zatreba usred noći (preko dana većina nas stvarno ima gdje kupiti u kratkom roku). I sterilizator bih isto rekla da ti ne treba, po meni su to stvari koje je bolje kupiti tek kad vidiš da ti zatreba, a ne nužno unaprijed.
    .
    Ako ti išta znači, ja sam isključivo dojila od samog početka, nismo imali nijednu bočicu, ni formulu, ni ništa, nije nam trebalo. U nekom trenutku sam bila kupila jednu bočicu da joj tata proba dati izdojeno mlijeko dok ja odem kod frizera (bilo je stvarno kritično već 😂), ali to je bilo već nakon par mjeseci. A i odbila je, poslije nismo ni pokušavali. 😂
    .
    Škarice za nokte smo imali neke obične za bebe, skroz ok su nam bile.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.