Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    07. Lipanj 2024. 18:42

Cure drago mi je da pregledi dobro prolaze i da ste uglavnom i vi dobro ako zanemarimo manje tegobe koje sam uspjela pohvatati. 
    Mi smo danas došli kući s kraćeg odmora u Istri. Umorio me put kući i jedva čekam navečer leći u svoj krevet. Kod mene od tegoba je prisutna bol u donjem dijelu leđa i otečeni zglobovi trenutno. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Sreća2012
    08. Lipanj 2024. 08:36

Jutro cure, zanima me je li potrebno koristiti svedske pelene? Citam malo o tome, ali nigdje nista konkretno

Perpetua
    08. Lipanj 2024. 10:07

Sreća2012

Jutro cure, zanima me je li potrebno koristiti svedske pelene? Citam malo o tome, ali nigdje nista konkretno

Nije. 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Srceko23
    08. Lipanj 2024. 14:44

Cure, ima li koja da ima vecu bebu po mjerama uzv? Ja sam u 32.tjednu trudnoce, a AC i FL odgovaraju 35., dok BPD 37.tjednu. Doktor je na kraju pregleda rekao da je sve u redu i da je beba ocito velika na muza. 
    I sad sam se ja isprepadala kad sam u trudnickoj knjizici vidjela tolika odstupanja posebno glavice, bolje da nisam nista procitala jer mi google za veliku glavu odmah izbacio hidrocefalus🤦🏻‍♀️

• LaFemme
    08. Lipanj 2024. 16:58

Srceko23, jooj nemoj previše googlati. Ako se doktor ne brine i rekao je da je sve u redu, onda ne moraš ni ti.
    Meni je mali u 35.tj procijenjen puno veći, kao da ima 37,5tj i samo je dokt rekla da je veća beba. 
    Iako ti oni znaju jako odstupiti sa tim mjerenjima, tako da ja sve to uzimam sa rezervom. 

• Srceko23
    08. Lipanj 2024. 17:13

LaFemme

Srceko23, jooj nemoj previše googlati. Ako se doktor ne brine i rekao je da je sve u redu, onda ne moraš ni ti.
    Meni je mali u 35.tj procijenjen puno veći, kao da ima 37,5tj i samo je dokt rekla da je veća beba.
    Iako ti oni znaju jako odstupiti sa tim mjerenjima, tako da ja sve to uzimam sa rezervom.

Joj hvala puno, i ja se nadam da je samo veca beba posto je muz jako velik i ima ga, a i oboje smo “glavati” pa vjv ne moze ni beba imati nelu mini glavicu.😊

Martina1931
    08. Lipanj 2024. 17:14

Srceko23

Cure, ima li koja da ima vecu bebu po mjerama uzv? Ja sam u 32.tjednu trudnoce, a AC i FL odgovaraju 35., dok BPD 37.tjednu. Doktor je na kraju pregleda rekao da je sve u redu i da je beba ocito velika na muza.
    I sad sam se ja isprepadala kad sam u trudnickoj knjizici vidjela tolika odstupanja posebno glavice, bolje da nisam nista procitala jer mi google za veliku glavu odmah izbacio hidrocefalus🤦🏻‍♀️

Imam ja, doduse kod mene samo nogice odstupaju. U 36.tjednu , noge joj je mjerila dr u +40.
    I u 35.tjednu je kilazom bila za skoro 38.tjedan, samo mi je receno da je beba velika jer mi je muz visok 203cm pa kao ocekivano sve😅 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ElisaDay.
    09. Lipanj 2024. 10:25

Moja je tjedan i par dana veća ali samo u nogicama 😂

• LauraUna327
    09. Lipanj 2024. 14:18

Faith1509

Zeka preslatka je 🥰
    Ostale cure, čestitam na dobrim pregledima, nadam se da je sve dobro kod vas. Dobili smo nalaz brisa, imam Beta streptokok tako da vjeruju da su zbog toga trudovi, primam antibiotike i tokolizu i dalje. I mislimo pozitivno, kažu da je bitno da su to otkrili jer može biti opasno inače. Želim vam svima lijepi vikend ❤️

Koliki ti je CRP i leukociti? 
    Ja sam 15 dana vec u bolnici 🙈 kad sam dosla crp bio 15 i poceo padati od Sumamed a i pao na 5, ali je od tokolize podivljao na i narastao na 60. Bila 7 dana na klindamicinu i garamicinu i crp mi sada 4,7. Jedino kaj mi se leukociti krecu izmedu 15 i 18. Iako su mi tako cijelu trudnocu varirali. 
    Ugl, na promatranju do daljnjeg 🙈

It's a girl 💕

• LauraUna327
    09. Lipanj 2024. 14:20

E da, nisam napisala od tokolize sam sva natekla ruka mi je bila tri puta veca, noge natecene, faca natecena ... Tako da si to prati 

It's a girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.