Jutro cure, sretno svima na pregledima i curama u terminima 🙏😇
Ja sam si strasno teska zadnje dane i bude mi dosta😅 jučer me toliko užasno boljela lijeva prepona da sam se jedva dizala strasno.
Imam u planu ovaj tjedan malo uživati i da skitamo po kavicama, u nedjelju sam 37+0 službeno u terminu i voljela bi onda roditi 😂😅 i stvarno hvala Bogu na ovim tjednima,kad se sjetim onog mirovanja sa 27tt nisam mogla ni zamisliti da ću doći do ovih 🥰
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hej ….bas mi je Martina poslala da si pitala za mene💗💗nikako da Vam pisem ….dosla sam u bolnicu 29.5 na dogovoreni carski rez no medutim imali su jedan hitniji i mene prebacili za 31.5….. no tu slijedi iznenadenje …pukao mi je vodenjak u bolnici s 29 na 30.5 u 1 u noci 😂😂 pa smo carski napravili u pola 10 ujutro….
Beba je bila na zadak …glavica ispod desnog rebra…potpuni zadak…preko 3 kilice .. ugl…Pavel se rodio u 9 :56 ….s 3070g…i 48 dugacak…💙💙💙sve je u najboljem redu….beba je super a mama se jos oporavlja….
Moram pohvaliti odjel Petrove …. u Zg…😊
Prvo sam rodila u Vinogradskoj normalnim vaginalnim putem …
Sretno svim curkama
Super, drago mi je da si se javila, mislila sam na tebe 🤗 Čestitam od srca! 🥳🥳🥳 Drago mi je da ste dobro, a normalno da je tvoj oporavak sporiji, neka ide lagano, ali sigurno 😊 Uživajteeee!
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Jučer sam na pregledu imala ipak i vaginalni pregled, cerviks skraćen i omekšan, ali skroz zatvoren još, a ni nemam nikakve kontrakcije ni znakove početka zasad. Sljedeći pregled sad u četvrtak pa ako budem imalo otvorena onda može dr napraviti membrane sweep da proba potaknuti porod. Ako se ništa ne pokrene mislim da bih onda sljedeći pon probala prije s indukcijom nego odmah na dogovoreni carski, ali vidjet ćemo još sve.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Hej cure, evo prijavljujem dobar pregled. Otvorena sam 4cm i glavica je cvrsto priljubljena na ulazu, ali obzirom da je ctg bio ok i pokazao samo jedan trud ne moram ostajati u bolnici. Doktorica me samo pitala da li blizu bolnice živim jer da ne živim morala bi me ostaviti i kada krenu trudovi da ne smijem čekati nego odmah ići.
Kada sam joj rekla vidimo se za tjedan dana samo se nasmijala i rekla vidimo se za par dana u rađaoni. 😅
Mare čestitam na bebacu 🎉🥳
Faith i LauraUna vjerujem da će kod vas sve biti dobro i držite se još malo!
Perpetua mora da su meni jucer taj membrane sweep radili, ali jako nelagodno bilo. Bas sam ih pitala do kada pustaju pa su rekli da bi na 41+3 inducirali ako ne dode prije do poroda. Sad cemo vidjeti iz dana u dan kaj ce biti. Preko dana sam stvarno ok. Malo su sad zivci poceli raditi jer svaki dan hrpa ljudi ispituje jesam li rodila. A za sad sam si okej. Nije mi ni tesko. Danas sam opet prala kupaonu, usisavala, podove prala i svasta nesto da bude sve uredno. A taman sam sav ves oprala i speglala za vikend i opet ga se nakuplja. Nesto ce ocito morat ostat. 🤣
Hej cure, evo prijavljujem dobar pregled. Otvorena sam 4cm i glavica je cvrsto priljubljena na ulazu, ali obzirom da je ctg bio ok i pokazao samo jedan trud ne moram ostajati u bolnici. Doktorica me samo pitala da li blizu bolnice živim jer da ne živim morala bi me ostaviti i kada krenu trudovi da ne smijem čekati nego odmah ići.
Kada sam joj rekla vidimo se za tjedan dana samo se nasmijala i rekla vidimo se za par dana u rađaoni. 😅
Pa meni ovo super zvuči 😊 Još maloooo!
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Perpetua mora da su meni jucer taj membrane sweep radili, ali jako nelagodno bilo. Bas sam ih pitala do kada pustaju pa su rekli da bi na 41+3 inducirali ako ne dode prije do poroda. Sad cemo vidjeti iz dana u dan kaj ce biti. Preko dana sam stvarno ok. Malo su sad zivci poceli raditi jer svaki dan hrpa ljudi ispituje jesam li rodila. A za sad sam si okej. Nije mi ni tesko. Danas sam opet prala kupaonu, usisavala, podove prala i svasta nesto da bude sve uredno. A taman sam sav ves oprala i speglala za vikend i opet ga se nakuplja. Nesto ce ocito morat ostat. 🤣
Znaš šta, meni stvarno nije ok da ne kažu što će raditi prije nego što naprave, i da lijepo znaš jesu li nešto radili ili nisu, i da pristaneš (ili ne) na to. :( To mi je ovdje super, što stvarno sve najave, sve pitaju, ono, doslovno me babica svaki put pitala jel mi smije dotaknuti trbuh, a ja došla na pregled, nema šta drugo raditi nego bar dotaknuti trbuh 😄
I jučer me doktorica pitala jesam li ikad imala vaginalni pregled ovako kasnije u trudnoći, prosto se ispričavala, kao, može biti malo nelagodno... Rekoh, u Hrvatskoj su takvi pregledi sasvim uobičajeni, u prošloj trudnoći sam ih imala svakih par dana pred kraj, navikla sam. 😬 A ovdje mi je ovo bio prvi vaginalni pregled u evo 3 mjeseca...
.
Ali mislim da je dobro da te ne požuruju, 41+3 zvuči ok. Drž' se sa živcima, ovaj zadnji dio i je zapravo najviše igra živaca, rekla bih. 🤗 I mislim da je najvažnije da probamo zadržati svoj mir koliko i kako ide. A ja sam valjda većinu ljudi oko sebe malo i predobro "istrenirala" da me ništa ne pitaju, tako da stvarno nitko ništa ne pita, skoro pa mi fali 😂 Čak i roditeljima svojima mislim da nisam rekla ništa konkretnije o terminu od "sredina lipnja", tako da se ili ne usude ništa pitati ili misle da još i nije vrijeme, što mi je sasvim ok da misle 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Samo neka sve bude u redu s bebom na porodu, a zatim i sa mnom. Kako je prvo dijete, nemam uopce osjecaj sto ocekivati. I je zamaram se previse razmisljanjem. Zato si uvijek nadem zanimacije. 🙂
Samo neka sve bude u redu s bebom na porodu, a zatim i sa mnom. Kako je prvo dijete, nemam uopce osjecaj sto ocekivati. I je zamaram se previse razmisljanjem. Zato si uvijek nadem zanimacije. 🙂
To je i moja mantra 🤞🙏🏼
Sretno nam 🥹
Korni nisam zaboravila na tebe samo prijateljica još nije odgovorila na poruku 😂
LauraUna meni rekli baš danas da će me držati do 34 tjedna, skinuti tokolizu i ako nemam taj dan trudove otpustiti. Ako krenu trudovi poroditi će me. Bome sam se isplakala 😔
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji