Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    11. Lipanj 2024. 10:54

Jutro cure, sretno svima na pregledima i curama u terminima 🙏😇
    Ja sam si strasno teska zadnje dane i bude mi dosta😅 jučer me toliko užasno boljela lijeva prepona da sam se jedva dizala strasno.
    Imam u planu ovaj tjedan malo uživati i da skitamo po kavicama, u nedjelju sam 37+0 službeno u terminu i voljela bi onda roditi 😂😅 i stvarno hvala Bogu na ovim tjednima,kad se sjetim onog mirovanja sa 27tt nisam mogla ni zamisliti da ću doći do ovih 🥰

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Perpetua
    11. Lipanj 2024. 11:27

Mareeeee3112

Hej ….bas mi je Martina poslala da si pitala za mene💗💗nikako da Vam pisem ….dosla sam u bolnicu 29.5 na dogovoreni carski rez no medutim imali su jedan hitniji i mene prebacili za 31.5….. no tu slijedi iznenadenje …pukao mi je vodenjak u bolnici s 29 na 30.5 u 1 u noci 😂😂 pa smo carski napravili u pola 10 ujutro….
    Beba je bila na zadak …glavica ispod desnog rebra…potpuni zadak…preko 3 kilice .. ugl…Pavel se rodio u 9 :56 ….s 3070g…i 48 dugacak…💙💙💙sve je u najboljem redu….beba je super a mama se jos oporavlja….
    Moram pohvaliti odjel Petrove …. u Zg…😊
    Prvo sam rodila u Vinogradskoj normalnim vaginalnim putem …
    Sretno svim curkama

Super, drago mi je da si se javila, mislila sam na tebe 🤗  Čestitam od srca! 🥳🥳🥳 Drago mi je da ste dobro, a normalno da je tvoj oporavak sporiji, neka ide lagano, ali sigurno 😊 Uživajteeee!

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    11. Lipanj 2024. 11:35

Jučer sam na pregledu imala ipak i vaginalni pregled, cerviks skraćen i omekšan, ali skroz zatvoren još, a ni nemam nikakve kontrakcije ni znakove početka zasad. Sljedeći pregled sad u četvrtak pa ako budem imalo otvorena onda može dr napraviti membrane sweep da proba potaknuti porod. Ako se ništa ne pokrene mislim da bih onda sljedeći pon probala prije s indukcijom nego odmah na dogovoreni carski, ali vidjet ćemo još sve.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

• LaFemme
    11. Lipanj 2024. 11:47

Hej cure, evo prijavljujem dobar pregled. Otvorena sam 4cm i glavica je cvrsto priljubljena na ulazu, ali obzirom da je ctg bio ok i pokazao samo jedan trud ne moram ostajati u bolnici. Doktorica me samo pitala da li blizu bolnice živim jer da ne živim morala bi me ostaviti i kada krenu trudovi da ne smijem čekati nego odmah ići.
    Kada sam joj rekla vidimo se za tjedan dana samo se nasmijala i rekla vidimo se za par dana u rađaoni. 😅

Mare čestitam na bebacu 🎉🥳
    Faith i LauraUna vjerujem da će kod vas sve biti dobro i držite se još malo!

• plave_okice
    11. Lipanj 2024. 11:49

Perpetua mora da su meni jucer taj membrane sweep radili, ali jako nelagodno bilo. Bas sam ih pitala do kada pustaju pa su rekli da bi na 41+3 inducirali ako ne dode prije do poroda. Sad cemo vidjeti iz dana u dan kaj ce biti. Preko dana sam stvarno ok. Malo su sad zivci poceli raditi jer svaki dan hrpa ljudi ispituje jesam li rodila. A za sad sam si okej. Nije mi ni tesko. Danas sam opet prala kupaonu, usisavala, podove prala i svasta nesto da bude sve uredno. A taman sam sav ves oprala i speglala za vikend i opet ga se nakuplja. Nesto ce ocito morat ostat. 🤣

Perpetua
    11. Lipanj 2024. 12:01

LaFemme

Hej cure, evo prijavljujem dobar pregled. Otvorena sam 4cm i glavica je cvrsto priljubljena na ulazu, ali obzirom da je ctg bio ok i pokazao samo jedan trud ne moram ostajati u bolnici. Doktorica me samo pitala da li blizu bolnice živim jer da ne živim morala bi me ostaviti i kada krenu trudovi da ne smijem čekati nego odmah ići.
    Kada sam joj rekla vidimo se za tjedan dana samo se nasmijala i rekla vidimo se za par dana u rađaoni. 😅

Pa meni ovo super zvuči 😊 Još maloooo! 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    11. Lipanj 2024. 12:07

plave_okice

Perpetua mora da su meni jucer taj membrane sweep radili, ali jako nelagodno bilo. Bas sam ih pitala do kada pustaju pa su rekli da bi na 41+3 inducirali ako ne dode prije do poroda. Sad cemo vidjeti iz dana u dan kaj ce biti. Preko dana sam stvarno ok. Malo su sad zivci poceli raditi jer svaki dan hrpa ljudi ispituje jesam li rodila. A za sad sam si okej. Nije mi ni tesko. Danas sam opet prala kupaonu, usisavala, podove prala i svasta nesto da bude sve uredno. A taman sam sav ves oprala i speglala za vikend i opet ga se nakuplja. Nesto ce ocito morat ostat. 🤣

Znaš šta, meni stvarno nije ok da ne kažu što će raditi prije nego što naprave, i da lijepo znaš jesu li nešto radili ili nisu, i da pristaneš (ili ne) na to. :( To mi je ovdje super, što stvarno sve najave, sve pitaju, ono, doslovno me babica svaki put pitala jel mi smije dotaknuti trbuh, a ja došla na pregled, nema šta drugo raditi nego bar dotaknuti trbuh 😄 
    I jučer me doktorica pitala jesam li ikad imala vaginalni pregled ovako kasnije u trudnoći, prosto se ispričavala, kao, može biti malo nelagodno... Rekoh, u Hrvatskoj su takvi pregledi sasvim uobičajeni, u prošloj trudnoći sam ih imala svakih par dana pred kraj, navikla sam. 😬 A ovdje mi je ovo bio prvi vaginalni pregled u evo 3 mjeseca...
    .
    Ali mislim da je dobro da te ne požuruju, 41+3 zvuči ok. Drž' se sa živcima, ovaj zadnji dio i je zapravo najviše igra živaca, rekla bih. 🤗 I mislim da je najvažnije da probamo zadržati svoj mir koliko i kako ide. A ja sam valjda većinu ljudi oko sebe malo i predobro "istrenirala" da me ništa ne pitaju, tako da stvarno nitko ništa ne pita, skoro pa mi fali 😂 Čak i roditeljima svojima mislim da nisam rekla ništa konkretnije o terminu od "sredina lipnja", tako da se ili ne usude ništa pitati ili misle da još i nije vrijeme, što mi je sasvim ok da misle 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

• plave_okice
    11. Lipanj 2024. 12:31

Samo neka sve bude u redu s bebom na porodu, a zatim i sa mnom. Kako je prvo dijete, nemam uopce osjecaj sto ocekivati. I je zamaram se previse razmisljanjem. Zato si uvijek nadem zanimacije. 🙂

ElisaDay.
    11. Lipanj 2024. 12:53

plave_okice

Samo neka sve bude u redu s bebom na porodu, a zatim i sa mnom. Kako je prvo dijete, nemam uopce osjecaj sto ocekivati. I je zamaram se previse razmisljanjem. Zato si uvijek nadem zanimacije. 🙂

To je i moja mantra 🤞🙏🏼

Sretno nam 🥹

• Faith1509
    11. Lipanj 2024. 15:03

Korni nisam zaboravila na tebe samo prijateljica još nije odgovorila na poruku 😂
    LauraUna meni rekli baš danas da će me držati do 34 tjedna, skinuti tokolizu i ako nemam taj dan trudove otpustiti. Ako krenu trudovi poroditi će me. Bome sam se isplakala 😔

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.