Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Faith1509
    07. Lipanj 2024. 08:57

Zeka preslatka je 🥰
    Ostale cure, čestitam na dobrim pregledima, nadam se da je sve dobro kod vas. Dobili smo nalaz brisa, imam Beta streptokok tako da vjeruju da su zbog toga trudovi, primam antibiotike i tokolizu i dalje. I mislimo pozitivno, kažu da je bitno da su to otkrili jer može biti opasno inače. Želim vam svima lijepi vikend ❤️

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• LaFemme
    07. Lipanj 2024. 09:07

Plave okice moguuuuu misliti kako si uzbuđena pa bravo ti si dogurala do kraja. 💪

• LaFemme
    07. Lipanj 2024. 09:07

Cure koje pijete čaj od lista maline, koliko ga se često pije? 1x na dan ili 2x na dan?

ElisaDay.
    07. Lipanj 2024. 09:47

LaFemme

Cure koje pijete čaj od lista maline, koliko ga se često pije? 1x na dan ili 2x na dan?

Ja ga pijem 1x na dan, navečer prije spavanja jer mi po ovim vrućinama iskreno ne paše čaj preko dana. Pa onda navečer sjednem na balkon i čekam da se ohladi pa ga na brzinu popijem 😂

korni
    07. Lipanj 2024. 10:12

Plave okice sretno na pregledu i čekamo novosti 🤗 da, i meni je baš proletila trudnoća.. kao da sam jučer radila testiće i vadila betu, a evo nas već tu 🤭
    Faith bitno da je otkriveno i da si pod kontrolom 🍀 bit će sve okej, odmaraj i čuvaj se 🤗
    LaFemme ja od danas krećem s dvije šalice dnevno 😁

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    07. Lipanj 2024. 10:40

Zeka bebica je preslatka 🩷
    Lelo hahaha da, malo su kao guma 😂 kojeg okusa si uzela? ja sam dva puta smede, s islandskim lisajem. 
    Plave okice wooow 40 punih tjedana. Vec! Nestrpljivo iscekujemo novosti 👌🏽🥂
    Faith bitno da su otkrili na vrijeme 🙏🏼 
    -
    Kod mene naravno ako ima ista novo to je uvijek neki novi “problem”. Jutros nakon pisanja javila mi se bol u zdjelici. Koja i dalje traje. Nesto ili slicno kao menstrualni blagi ili ona bol kad imas upalu. Pomijesano. Ugl odmah sam si napravila caj od brusnice. Pa cemo vidjet. 🫠

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Perpetua
    07. Lipanj 2024. 10:57

plave_okice

Sluzbeno danas termin i tijekom dana pregled da vidimo na cemu smo. Sad kad sam dosla do punih 40 tjedana mi se javilo uzbudenje. 🤗 mislim da mi u zivotu nista nije proslo tako brzo kao ovih 9. mjeseci. 🙂

Sretno na pregledu, javi!

Meni je druga polovica ove trudnoće stvarno projurila, prva polovica ne toliko 😂

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• plave_okice
    07. Lipanj 2024. 15:37

Bok cure! Prosao pregled. 2 cm sam otvorena. Glavicom se smjestila lijepo skroz dolje i pripremila. 🤗 ctg je pokazao 2 truda, od kojih ja jedan nisam ni osjetila, a drugi kao neko lagano stezanje. Sad cekamo. U ponedjeljak 10.6. podvecer novi pregled i ctg ako se u meduvremenu nista ne dogodi za vikend. Inace ciljamo na 10.6. za datum zbog nama vazne simbolike pa cemo vidjeti hoce li dama izdrzati do tad ili jos produljiti. 🤣 sad jos malo uzivanja u ovim lijepim trenucima 🤗

korni
    07. Lipanj 2024. 16:30

plave_okice

Bok cure! Prosao pregled. 2 cm sam otvorena. Glavicom se smjestila lijepo skroz dolje i pripremila. 🤗 ctg je pokazao 2 truda, od kojih ja jedan nisam ni osjetila, a drugi kao neko lagano stezanje. Sad cekamo. U ponedjeljak 10.6. podvecer novi pregled i ctg ako se u meduvremenu nista ne dogodi za vikend. Inace ciljamo na 10.6. za datum zbog nama vazne simbolike pa cemo vidjeti hoce li dama izdrzati do tad ili jos produljiti. 🤣 sad jos malo uzivanja u ovim lijepim trenucima 🤗

Super 🤗 pa to je onda taman da za vikend još uživate, odmarate i da vam se malena odluči pridružiti u ponedjeljak 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    07. Lipanj 2024. 17:16

laurell

Zekabebica je preslatka 🩷
    Lelohahaha da, malo su kao guma 😂 kojeg okusa si uzela? ja sam dva puta smede, s islandskim lisajem.
    Plave okicewooow 40 punih tjedana. Vec! Nestrpljivo iscekujemo novosti 👌🏽🥂
    Faithbitno da su otkrili na vrijeme 🙏🏼
    -
    Kod mene naravno ako ima ista novo to je uvijek neki novi “problem”. Jutros nakon pisanja javila mi se bol u zdjelici. Koja i dalje traje. Nesto ili slicno kao menstrualni blagi ili ona bol kad imas upalu. Pomijesano. Ugl odmah sam si napravila caj od brusnice. Pa cemo vidjet. 🫠

Jao i ja iste te...

Nadam se da je bol prošla.  .

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.