Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    10. Lipanj 2024. 19:22

ElisaDay.

nada23

ElisaDay.

Cure, ja sam danas na gaćicama vidjela par krvavih točkica, ful sitnih. Nisam se brijala tako da od toga nije, jel moguće da se otvaram pa je to od toga? Znam da kad ispadne sluzavi čep da bude baš iscjedak pomiješan sa krvi, ali ovo su baš točkice, dvije-tri..

Bolje pitaj svog gin.da si mirna. Iako je moguće da su to pripreme za porod, ne mora biti otvaranje. Imaš li i bolove ?

Idem u srijedu na pregled pa ću je onda pitati. Imam tu i tamo bolove, kao nekakav pritisak više, krenu i onda stanu, nije da traju cijeli dan. Kad sjedim više nego kad legnem. Moguće da su pripreme, blizu sam 🥹

Ma sigurno su sve to pripreme s obzirom da si blizu. Samo pomalo i odmaraj koliko možeš 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• plave_okice
    10. Lipanj 2024. 21:12

I moj pregled prosao. 3 cm otvorena. Po 1 cm za svaki pregled. 🤣 ctg nije pokazao trudove. Jedino me doktorica isla siriti na svoju ruku kao da pokusa potaknut trudove. I sad me od pregleda sve boli u donjem dijelu trbuha. Ako ne prestane uskoro, vracamo se u bolnicu. 

• Faith1509
    10. Lipanj 2024. 22:16

LauraUna327

Faith1509

Zeka preslatka je 🥰
    Ostale cure, čestitam na dobrim pregledima, nadam se da je sve dobro kod vas. Dobili smo nalaz brisa, imam Beta streptokok tako da vjeruju da su zbog toga trudovi, primam antibiotike i tokolizu i dalje. I mislimo pozitivno, kažu da je bitno da su to otkrili jer može biti opasno inače. Želim vam svima lijepi vikend ❤️

Koliki ti je CRP i leukociti?
    Ja sam 15 dana vec u bolnici 🙈 kad sam dosla crp bio 15 i poceo padati od Sumamed a i pao na 5, ali je od tokolize podivljao na i narastao na 60. Bila 7 dana na klindamicinu i garamicinu i crp mi sada 4,7. Jedino kaj mi se leukociti krecu izmedu 15 i 18. Iako su mi tako cijelu trudnocu varirali.
    Ugl, na promatranju do daljnjeg 🙈

Ne znam koliki je crp i leukociti nisu mi rekli 🙈 jutros mi maknuli tokolizu da vise kako ću reagirati, dobila redovno trudove i iz leđa tako da sam danas po 4 put već na ctg-u 🤦
    Što se tiče mojih simptoma ruke mi se tresu i srce ubrzano radi, puls mi bude do 120-130. Također do daljnjega u bolnici, sada su jedino rekli da će mi vjerovatno staviti pesar. A za streptokok bi još sutra trebala dobiti antibiotik i to je to za sada što znam 🙈
    Kako se ti osjećaš? 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

snowwhite1410
    11. Lipanj 2024. 06:52

Mareeeee3112

Perpetua

Martina1931

Pozdrav curke, ja sutra idem lec u bolnicu i ceka me indukcija u srijedu/cetvrtak radi terapije heparinom.🙈
    Prosli tjedan sam bila otvorena za prst i misle da bi to kod mene trebalo ici lagano, zelim vjerovat da ce tako i bit😅🙏

Ajme brzo! 🤗 Sretno i neka bude što lakše, veselimo se javljanju!
    .
    Kako su druge cure koje nisu toliko više pisale ovdje nego su se prebacile na Facebook, je li rodila Mare? 😊 Bit će mi drago ako se jave malo🤗

Perpetua

Martina1931

Pozdrav curke, ja sutra idem lec u bolnicu i ceka me indukcija u srijedu/cetvrtak radi terapije heparinom.🙈
    Prosli tjedan sam bila otvorena za prst i misle da bi to kod mene trebalo ici lagano, zelim vjerovat da ce tako i bit😅🙏

Ajme brzo! 🤗 Sretno i neka bude što lakše, veselimo se javljanju!
    .
    Kako su druge cure koje nisu toliko više pisale ovdje nego su se prebacile na Facebook, je li rodila Mare? 😊 Bit će mi drago ako se jave malo🤗

Hej ….bas mi je Martina poslala da si pitala za mene💗💗nikako da Vam pisem ….dosla sam u bolnicu 29.5 na dogovoreni carski rez no medutim imali su jedan hitniji i mene prebacili za 31.5….. no tu slijedi iznenadenje …pukao mi je vodenjak u bolnici s 29 na 30.5 u 1 u noci 😂😂 pa smo carski napravili u pola 10 ujutro….
    Beba je bila na zadak …glavica ispod desnog rebra…potpuni zadak…preko 3 kilice .. ugl…Pavel se rodio u 9 :56 ….s 3070g…i 48 dugacak…💙💙💙sve je u najboljem redu….beba je super a mama se jos oporavlja….
    Moram pohvaliti odjel Petrove …. u Zg…😊
    Prvo sam rodila u Vinogradskoj normalnim vaginalnim putem …
    Sretno svim curkama

Mare čestitke 💙 💙 💙 💙 

korni
    11. Lipanj 2024. 07:06

Plave okice kako je prošla noć, jesu popustili bolovi?
    ElisaDay a da ti nisu te točkice krvi od hemoroida?
    Faith drzi se 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• plave_okice
    11. Lipanj 2024. 07:42

korni popustili su bolovi nakon par sati. Nismo nigdje isli na kraju. Noc je bila super. Jedino mi cudno da ne idem vise toliko na wc. Princeza se isto smirila. Nadam se da nije nista ozbiljno od jucerasnjeg pregleda. Ne zelim panicarit. 

ElisaDay.
    11. Lipanj 2024. 08:09

korni to je i meni palo na pamet ali nekako su više prema naprijed, ne iza na gaćicama, a i na toalet papiru ne vidim ništa 🤷🏼‍♀️ jutros ih nema uopće.

Plave okice možda se smirila pred porod 🤞

• LauraUna327
    11. Lipanj 2024. 08:56

Faith1509

LauraUna327

Faith1509

Zeka preslatka je 🥰
    Ostale cure, čestitam na dobrim pregledima, nadam se da je sve dobro kod vas. Dobili smo nalaz brisa, imam Beta streptokok tako da vjeruju da su zbog toga trudovi, primam antibiotike i tokolizu i dalje. I mislimo pozitivno, kažu da je bitno da su to otkrili jer može biti opasno inače. Želim vam svima lijepi vikend ❤️

Koliki ti je CRP i leukociti?
    Ja sam 15 dana vec u bolnici 🙈 kad sam dosla crp bio 15 i poceo padati od Sumamed a i pao na 5, ali je od tokolize podivljao na i narastao na 60. Bila 7 dana na klindamicinu i garamicinu i crp mi sada 4,7. Jedino kaj mi se leukociti krecu izmedu 15 i 18. Iako su mi tako cijelu trudnocu varirali.
    Ugl, na promatranju do daljnjeg 🙈

Ne znam koliki je crp i leukociti nisu mi rekli 🙈 jutros mi maknuli tokolizu da vise kako ću reagirati, dobila redovno trudove i iz leđa tako da sam danas po 4 put već na ctg-u 🤦
    Što se tiče mojih simptoma ruke mi se tresu i srce ubrzano radi, puls mi bude do 120-130. Također do daljnjega u bolnici, sada su jedino rekli da će mi vjerovatno staviti pesar. A za streptokok bi još sutra trebala dobiti antibiotik i to je to za sada što znam 🙈
    Kako se ti osjećaš?

Ja se osjecam okej ... Fizicki i sve .. ali me svaki dan zezaju s vadenjem krvi svaki dan. Crp mi se krece oko 5, kako koji dan (4,7, 5,2, 5,0, danas 5,7), a leukociti npr jucer bili 15, a danas 16, u nedjelju 17 ... Nisam na nikakvom antibiotiku. 
    Druge nikakve pretrage ne rade 
    Jednom dnevno na ctg-u, ali nemam nikakve kontrakcije o trudove. 

It's a girl 💕

Johicaa
    11. Lipanj 2024. 09:51

Jutro cure samo da vidim kako ste svi, vidim neke male predivne beboline na slicicama 🥰
    Mare čestitam, najvaznije da ste oboje dobro i da se oporavljas 🫶🏻
    Ostale cure cestitam na dobrim pregledima 😘
    LauraUna žao mi je sto te to sve muci, najvaznije da je sve podkontrolom i da ste na sigurnom. Drzi se 💪🏻
    Plave okice  jos malo 🤱🏻🩷
    .
    Jucer sam uzela kolica i jaje, sutra idemo po komodicu, robica se skuplja za pranje i tak kod mene miran period.
    Ja sam isto na Isla moos pastilama, dusa mi pit hladno pa me uhvatilo kasljucanje i zatezanje grla, jos sam kao spremala ostavu (citaj bacala sve poredu) i nadisala se prasine.
    Slabo spavam odkad je ugrijalo i nista mi se ne jede, samo bi pila sokice.
    .
    Sretno cure 😘

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

katy_kaya
    11. Lipanj 2024. 10:18

Cestitam Mare, zelim vam lijepi i mirni period pred vama 🩵
    LauraUna i Faith, držite se, bude to sve dobro 🤍
    Joj koliko vas je pred sami porod, krece baby boom ❤️❤️
    .
    Meni danas kontrola, jedva cekam iako sam standardno nervozna 🫣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.