Plave okice vjerojatno se umirila pred dolazak 🥰
Plave okice, perpetua meni je baš jučer to ginek.spominjao, da ako budem htjela možemo idući tjedan probati membrane sweep, da malo potaknemo. Booo. Kaze da bolnica (kbc ri) tolerira čekanje max 10 dana od termina, tj taman taj 41+3. ja se iskreno nadam da će se sve pokrenuti ipak prije toga. Mozda je vrijeme za guglanje šta potiče otvaranje 🙈😅 vi ste baš blizu 🥰
Elisa super da se više nije ponavljalo 🍀
Faith ma nema frke 😅 nadam sa da neće biti trudova i da ćeš ići doma! Bit će sve okej ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Lista pregleda:
katy_kaya - 11.6.
LaFemme - 11.6.
Melian - 12.6.
nada23 - 12.6.
laurell - 12.6.
ElisaDay - 12.6.
mia_ - 13.6.
M-P - 13.6.
Perpetua - 13.6.
ericaa - 17.6.
korni - 17.6.
Johicaa - 18.6.
Hellobaby - 18.6.
marta96 - 19.6.
Sreća2012 - 25.6.
sparkle212 - 3.7.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Cure super za preglede
Plave okice ako ti se bude dalo svrati kod mene pocistiti, meni se ne da prstom maknuti
Meni došli nalazi željezo 5🤪
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Moja bebica se već sat vremena ne prestaje ritati, poludjela je skroz 🤷🏼♀️. I svako malo me nešto štrecne skroz nisko, u mjehuru, ko da mi struja prolazi tuda... Jel imao tko sličnih iskustava par tjedana prije poroda? Nikad nije ovako aktivna bila...
Moja bebica se već sat vremena ne prestaje ritati, poludjela je skroz 🤷🏼♀️. I svako malo me nešto štrecne skroz nisko, u mjehuru, ko da mi struja prolazi tuda… Jel imao tko sličnih iskustava par tjedana prije poroda? Nikad nije ovako aktivna bila…
To štrecanje mi zvuči kao "lightning crotch", nije neuobičajeno. Ne znači navodno ništa posebno samo po sebi, češće je u trećem tromjesečju, ali ne smatra se znakom nadolazećeg poroda.
A za veliko ritanje, ne znam, vidi koliko potraje i koliko ti se neuobičajeno čini, pa ako te muči odi da pogledaju. Ja sam tako jednom otišla u prvoj trudnoći jer mi je djelovao neuobičajen uzorak kretanja, stavili me na CTG, bilo nekih malih iregularnosti, otišla sam na dodatnu kontrolu ili dvije zbog toga, ali ništa posebno nije bilo. Ali svejedno su rekli bili da je ok da sam došla, da uvijek možemo doći ako nas nešto brine.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Moja bebica se već sat vremena ne prestaje ritati, poludjela je skroz 🤷🏼♀️. I svako malo me nešto štrecne skroz nisko, u mjehuru, ko da mi struja prolazi tuda… Jel imao tko sličnih iskustava par tjedana prije poroda? Nikad nije ovako aktivna bila…
To štrecanje mi zvuči kao "lightning crotch", nije neuobičajeno. Ne znači navodno ništa posebno samo po sebi, češće je u trećem tromjesečju, ali ne smatra se znakom nadolazećeg poroda.
A za veliko ritanje, ne znam, vidi koliko potraje i koliko ti se neuobičajeno čini, pa ako te muči odi da pogledaju. Ja sam tako jednom otišla u prvoj trudnoći jer mi je djelovao neuobičajen uzorak kretanja, stavili me na CTG, bilo nekih malih iregularnosti, otišla sam na dodatnu kontrolu ili dvije zbog toga, ali ništa posebno nije bilo. Ali svejedno su rekli bili da je ok da sam došla, da uvijek možemo doći ako nas nešto brine.
Sutra ujutro mi je pregled, baš me zanima što se događa. Evo se sad smirila 😁
Korni danas trudovi i to kakvi 😳 smanjili mi tokolizu i kroz pola h počeli trudovi i pritisak dolje, pitaju želim li da me porode ili da pokušam još čekati 🙈 na kraju smo se dogovorili da će povisiti za jednu razinu tokolizu, za tjedan dana skidaju u potpunosti i da će vjerovatno doći beba isti dan, ako krene prije toga će me poroditi. Ali nisam ništa otvorena 😂
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Evo ja s pregleda, sve je dobro, zatvorena još skroz 😐, kaže da je cervix omekšan. Kontrola ctg za 2 dana, pregled iduću srijedu, 19.6. Nema trudova, gospođici se ne žuri
Faith o svašta, nije mi ni palo na pamet da bi mogli odmah trudovi.. za tjedan dana praktički ulaziš u 35tt, tako da i ako rodiš, bit će to sve okej ❤️ nadam se da imaš neku zanimaciju da brze vrijeme prodje.. 🤗
Elisa čini mi se da je kod nas jednako stanje. Jesi im rekla za onih par točkica krvi?
----
Kod mene neka luna 😅 čistim kuću kao luda već dva dana. Mislim da cu za vikend krenuti s kuhanjem i zamrzavanjem, da bude spremno bar nešto za početak 😁
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji