Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptirko22
    10. Lipanj 2024. 11:40

Pa vi cete se u 3,4 dana zgurat s porodima 🤭
    .
    Držim fige da sve prođe super i jedva cekamo sretne vijesti !! 🩷🩵

ElisaDay.
    10. Lipanj 2024. 12:17

Martina1931 sretnoooo 🩷🩷🩷

• plave_okice
    10. Lipanj 2024. 12:26

Cure koje imate preglede sretno svima i vama koje cete roditi 🤗 jos malo pa su struce male u vasim rukama 🤗

Perpetua
    10. Lipanj 2024. 12:27

Martina1931

Pozdrav curke, ja sutra idem lec u bolnicu i ceka me indukcija u srijedu/cetvrtak radi terapije heparinom.🙈
    Prosli tjedan sam bila otvorena za prst i misle da bi to kod mene trebalo ici lagano, zelim vjerovat da ce tako i bit😅🙏

Ajme brzo! 🤗 Sretno i neka bude što lakše, veselimo se javljanju!
    .
    Kako su druge cure koje nisu toliko više pisale ovdje nego su se prebacile na Facebook, je li rodila Mare? 😊 Bit će mi drago ako se jave malo 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Haru
    10. Lipanj 2024. 12:28

Sretno cure! 😊💪🏻

'21. 💙
    '24. 💛

Perpetua
    10. Lipanj 2024. 12:33

Leeloo101

Imaš ove odvratne isla pastile 🤣
    Ali pomogle su i meni i laurel

Za nos sam inhalirala se iznad čaja od mente 🤣🤣🤣pomoglo
    Sretno

E meni su te Isla pastile skroz fine! 😂 Barem ove ljubičaste koje imam. Samo mi relativno slabo pomažu 😂 Više mi pomogne propolis u spreju, tako da sam njega koristila. Jučer mi je bilo koma, doslovno sam cijeli dan preležala bez imalo snage, a osjećala se kao da apsolutno ništa ne pomaže i da nemam nimalo više energije što dulje ležim... Srećom jutros sam bolje, nadam se da je najgore prošlo. Kći je jutros imala još dosta visoku temp, valjda će i to uskoro proći.
    .
    Pregled mi je u 14:30, ne znam hoće li išta gledati otvorenost i sl. s obzirom na to da mi je danas termin po njihovom, ali plan mi je s njima popričati još o opcijama što ako ništa ne krene prije sljedećeg ponedjeljka kad imam termin carskog.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Martina1931
    10. Lipanj 2024. 13:21

Perpetua

Martina1931

Pozdrav curke, ja sutra idem lec u bolnicu i ceka me indukcija u srijedu/cetvrtak radi terapije heparinom.🙈
    Prosli tjedan sam bila otvorena za prst i misle da bi to kod mene trebalo ici lagano, zelim vjerovat da ce tako i bit😅🙏

.
    Kako su druge cure koje nisu toliko više pisale ovdje nego su se prebacile na Facebook, je li rodila Mare? 😊 Bit će mi drago ako se jave malo🤗

Jee, Mara je rodila neki dan malog Pavela 🤗 

Reci cu joj da se javi pa ak htjedne podijelit iskustvo :)
    Hvalaaaa, bit ce to super💕🙈

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    10. Lipanj 2024. 13:24

Ajme, divne vijesti! 
    Mare cestitam🩵 javi nam se malo :)) 
    -
    Ostatak ekipeeee, cekamo sa vama svaki dan. Bas vas ima dosta “u blizu” sa terminima sad. 🤞🏽🥂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Mareeeee3112
    10. Lipanj 2024. 13:26

Perpetua

Martina1931

.
    Kako su druge cure koje nisu toliko više pisale ovdje nego su se prebacile na Facebook, je li rodila Mare? 😊 Bit će mi drago ako se jave malo🤗

Perpetua

Martina1931

.

Hej ....bas mi je Martina poslala da si pitala za mene💗💗nikako da Vam pisem ....dosla sam u bolnicu 29.5 na dogovoreni carski rez no medutim imali su jedan hitniji i mene prebacili za 31.5..... no tu slijedi iznenadenje ...pukao mi je vodenjak u bolnici s 29 na 30.5 u 1 u noci 😂😂 pa smo carski napravili u pola 10 ujutro.... 
    Beba je bila na zadak ...glavica ispod desnog rebra...potpuni zadak...preko 3 kilice .. ugl...Pavel se rodio u 9 :56 ....s 3070g...i 48 dugacak...💙💙💙sve je u najboljem redu....beba je super a mama se jos oporavlja.... 
    Moram pohvaliti odjel Petrove .... u Zg...😊
    Prvo sam rodila u Vinogradskoj normalnim vaginalnim putem ...
    Sretno svim curkama

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Haru
    10. Lipanj 2024. 13:28

Pitanje za cure koje su na komplikacijama...
    Kada otprilike bude naknada? I ako je koja zaposlena u školi, jeste li dobivale i od škole nešto za prvih 40 dana komplikacija? 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.