Marta i Sparkle, bravo za dobre preglede 🍀
Elisa, mislim da je pravilo da barem na jednoj ruci nemas lak jer tako procjenjuju promjene pod anestezijom. Ali ako ti nije bas bitno imati lak, mozda ipak skinuti. Ili pitaj direkt u TA, oni ce znati sigurno!
.
Pitanje vezano za vrucine u rodilistu - kakva je situacija ljeti? Znam da neke prijateljice koje su rodile zimi na Sv.Duhu i kazu da je bilo pakleno vruce. A ja bas lose podnosim vrucine iako sam s juga 😀😀. Mislila sam kupiti onaj mali mali rucni ventilator jer cu umrijet od vrucine u sobi. Ima li itko kakvu informaciju o temperaturama u rodilistu ljeti?
Elisa ja sam imala trajni na nogama nikakav problem 😅 skinula sam na rukama i ovaj put,ali ima i hitnih carskih i svega gdje žene imaju trajni lak ili gel pa eto🤷
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Elisaday imala sam lak na nogama, nitko nije nista rekao.
Katy_kaya iako ljeto jos nije pocelo, u rodilistu (u sobama) je poprilicno vruce i zagusljivo jer se ne otvaraju prozori dok su bebe tamo (a u vinogradskoj su uvijek u sobi 🙈).
Ja sam se isto bojala te vrucine, jedan dan sam iz sobe izasla na hodnik jer je tamo propuh...
ali dok si u rađaoni smijes si otvoriti prozor i piti vode koliko hoces, to je super!
Cestitam svima na super pregledima! Zeka bas mi je drago da ste dobro.. ne mogu zamisliti koliko je mala ta tvoja mrva 🥰🥰🥰🥰
.
Zatvor. Nisam bila spremna na ovo hahah. Mislila sam ak obavis kakanje u bolnici nakon poroda da si na konju. Ali neeee. Pripremite si suhe sljive, magnezij, puno tekucine... ja sam od muke posegla za cepicem. 😢😢😢😢😢
💙5/24💙
https://ibb.co/x1GqNdW , nama je robica malo puno velika 😂😊 , dođe joj kao vreća , moramo obavit kupnju sa baš malenim brojevima. Ali kako je bila sitna sad je to i dobro 🥰
Kako ste vi ? Kako provodite dane ? Čestitam svima na pregledima ❤
Bebe nam dolaze svako malo 😇🙈...ja ću sada probat bit malo više aktivna. Upoznajem se još sa bebom. Starija seka je oduševljena a mlađa malo mrko gleda 😂👀
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
https://ibb.co/x1GqNdW , nama je robica malo puno velika 😂😊 , dođe joj kao vreća , moramo obavit kupnju sa baš malenim brojevima. Ali kako je bila sitna sad je to i dobro 🥰
Kako ste vi ? Kako provodite dane ? Čestitam svima na pregledima ❤
Bebe nam dolaze svako malo 😇🙈…ja ću sada probat bit malo više aktivna. Upoznajem se još sa bebom. Starija seka je oduševljena a mlađa malo mrko gleda 😂👀
Premedena je 🥰 brzo ce ona prerasti tu robicu. Slatkica 🥰
Sparkle, marta bravo za preglede 🤗🥰
Purple hvala na savjetima. Poznavajući svoje tijelo, već vidim da ću (sa zatvorom) biti iste sreće kao i ti 😅 nadam se da će ti brzo proći 🍀
Zeka baš je slatka 🥰 sad će ona s klopicom brzo popuniti robicu 🤗 uživajte 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Laurel kakav je ovo užas od pastila kao da gumu jedem🤣🤣al pomažu
Purple hvala na savjetima za zatvor. Ja vječno muku mucim
Zeka divna obitelj. Naviknuti će se i mali mrgud
Marta nadam se da ćete zajedno proslaviti rođendan 🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sluzbeno danas termin i tijekom dana pregled da vidimo na cemu smo. Sad kad sam dosla do punih 40 tjedana mi se javilo uzbudenje. 🤗 mislim da mi u zivotu nista nije proslo tako brzo kao ovih 9. mjeseci. 🙂
Sluzbeno danas termin i tijekom dana pregled da vidimo na cemu smo. Sad kad sam dosla do punih 40 tjedana mi se javilo uzbudenje. 🤗 mislim da mi u zivotu nista nije proslo tako brzo kao ovih 9. mjeseci. 🙂
Sretno na pregledu 🥰
Da... vrijeme leti
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Zeka preslatka je bebica 🩷🩷🩷
Plave okice ja sam uzbuđena što sam u 37.,a mogu mislit kako je tebi 😍 sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji