Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    05. Lipanj 2024. 07:17

Ej cure,
    Zeka bas mi je drago da si se javila i da je sve dobro❤️ toliko volimo vidjeti te sretne vijesti nakon onih muka s otvaranjem i odlascima na hitnu 🙏
    .
    I druge cure termini su bas blizu i nadam se da će sve proći glatko i sretno svima 🥰😇
    Ja imam danas pregled i uzv,malo me i panika budući da sam na terapiji za tlak ne znam ima li to kakav utjecaj na rast bebe 😏 ugl se nadam da će proći sve ok i da se vratim doma,sad mi je stalno strah od ostajanja🫣
    U subotu mi curica ima 2 rođendan i bas vrijeme leti 🥹
    Mogu reći da zadnje dane je i meni koma,obavim par zadataka u danu ,sve me boli. Jučer smo isli u kupnju, ulovilo me u leđima sastrane da nisam mogla sjesti i ustati normalno,pritisak je sve veći,ali sam zahvalna za ove tjedne u koje sam dosla makar i otvorena 🙏 od danas će mi valjda smanjiti utrogestan i ukinuti jer ga jos uvijek stavljam 3x na dan. Eto toliko od mene😅

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Leeloo101
    05. Lipanj 2024. 07:32

ElisaDay.

Leeloo101

Cure grlo me počelo peckati.. nemam temp

Što smijem

Isla pastile, grgljanje toplom slanom vodom

Odoh po pastile...i svratit ću do dr za svaki slucaj

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• plave_okice
    05. Lipanj 2024. 08:59

marta96 samo hrabro! Daleko si dogurala, jos malo. 🤗 lijepo proslavite kcerin 2. rockas za vikend. 🥰

ElisaDay.
    05. Lipanj 2024. 09:29

Marta sretno na pregledu, držim fige za tlak i da odeš kući! Lijepo proslavite rođendan 🩷

Ja jutros obavila ctg, sve uredno, nema trudova još 😃 tlak standardno 140/80, moju to ne zabrinjava baš jer mi je doma do 130. 

Došao nalaz briseva na streptokok, negativan

korni
    05. Lipanj 2024. 10:21

Marta sretno na pregledu 🍀 i lijepo proslavite ročkas 🥳🥰
    Leeloo nadam se da će brzo proći 🤞🍀
    Elisaday super za pregled i nalaz 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    05. Lipanj 2024. 11:57

Cure, bebe su vam preslatke. 
    Zeka drago mi je da ste kuci i da lijepo napredujeteee 🩷
    Marta sretno na pregledu! 
    Elisa super 👌🏽 meni je pregled sljedeci tjedan i bas me zanima za tlak, posto ovih dana mi je kuci stalno niži (oko 108/70) a tamo uvijek 130/90. 
    Lelo mene Isla pastile spasile kad sam imala upalu grla.. super mi je sto ih se moze vise na dan. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leptirko22
    05. Lipanj 2024. 12:14

laurell

Cure, bebe su vam preslatke.
    Zekadrago mi je da ste kuci i da lijepo napredujeteee 🩷
    Martasretno na pregledu!
    Elisasuper 👌🏽 meni je pregled sljedeci tjedan i bas me zanima za tlak, posto ovih dana mi je kuci stalno niži (oko 108/70) a tamo uvijek 130/90.
    Lelomene Isla pastile spasile kad sam imala upalu grla.. super mi je sto ih se moze vise na dan.

Meni je isto vjecito kod njih 130-140/90 i nitko nista.
    A kod kuce isto dosta nizak, tako da to pripisujem sindromu bijele kute 🤣
    Al' kako sindrom objasniti njima u TA ako mi krenu radit dramu oko tlaka 🤣🤣
    .
    Ja sam svakako zadnjih dana, par dana ekstra pa dan depresije i tako u krug 🤣
    .
    Pocela me kiselina zezat svako jutro, al' nekako se i s tim nosim. Onu bol u stidnoj kosti znaci sta ja ono..zacrni mi se pred ocima svaki put kad se okrecem, ali tjesim se da je to nista naspram onog sta me ceka 🤣🤣🤣
    .
    Moja curica je toooooliko aktivna da me sve strah sta ce bit kad se rodi. I da, gospodja je uz sve to i nocna pticica za sad, tako da bit ce veselo🤭🤭🤭

• sparkle212
    05. Lipanj 2024. 18:47

Evo i nas s pregleda.. mlada dama ima 1384gr, kojih 10 dana veca po mjerama, glavom dolje, poprilicno aktivna, sljedeci pregled je 3.7 😊 
    Jedva cekam da mi muz dopremi komodu pa da uskoro krenem s pranjem i spremanjem robice koju smo dobili i pripremanjem svega pomalo 😊😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

marta96
    05. Lipanj 2024. 22:13

Ej cure,ja bila brzo čak i gotova, sve ok. Beba ima oko 2600g,utriće jos do nedjelje,onda je rekla dr da mogu i roditi 😅 kontrola bude za 2 tj 19.06 jedino ako krene nešta ranije da znam kud se moram javiti. To je to ugl od nas
    Čak je rekla da bi mi ukinula terapiju za tlak jer je dnevnik uredan,ali sam rekla da bi radije pila budući da mi je iza prvog poroda naglo skočio pa je rekla onda bolje da pijem i dalje 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

ElisaDay.
    06. Lipanj 2024. 08:53

Sparkle, Marta, super za dobre preglede 😍😍

Mene zanima je li u rađaoni rade probleme ako imaš lak na nožnim noktima? Na ruci ga nemam ali mi je na nogama nezamislivo izaći bez laka ako sam u sandalama 😂 pa me zanima jel bolje da ga skinem prije poroda? Nešto sam pročitala da se na noktima najprije vidi ako nešto nije u redu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.