Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hellobaby
    04. Lipanj 2024. 15:36

Purple i manu bebači su vam preslaki 😍😍 
    Cure čestitam na dobrim pregledima 🥰 
    zeka baš mi je drago što ste dobro i kući 😃 
    Pelene uzela jedinicu 2 paketa i dvojku 2 paketa, pa će lako muž kupiti još..
    korni super za negativan nalaz 🙂 
    LaFemme brzo će bebica i kod tebe 
    Perpetua nadam se da će ipak bebač sam iznenaditi mamu 🤗 
    ...ja imam kasnije pregled, ali evo neznam dal će biti samo uzv ili će me i pregledati s obzirom da mi je rekao da nakon 34. tt smanjim tempo 😅 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

pistacija13
    04. Lipanj 2024. 15:45

Cure kad krene onaj nalet energije i nestinga?
    Pa ja samo jedem i spavam. Uzasno mi se spava, a danas sam morala dvaput doruckovati... Jucer otisla do trgovine i vratila se s jednom vrecicom, kao da sam cijeli dan kopala 🥲 
    Torba za rodiliste mi je 90% spremna i sada bi trebala na pranje i peglanje robice, plahti, ciscenje kuhinje koja je koma od mascobe sto se pohvatala... a ne moguuuuu

• plave_okice
    04. Lipanj 2024. 15:52

pistacija13

Cure kad krene onaj nalet energije i nestinga?
    Pa ja samo jedem i spavam. Uzasno mi se spava, a danas sam morala dvaput doruckovati… Jucer otisla do trgovine i vratila se s jednom vrecicom, kao da sam cijeli dan kopala 🥲
    Torba za rodiliste mi je 90% spremna i sada bi trebala na pranje i peglanje robice, plahti, ciscenje kuhinje koja je koma od mascobe sto se pohvatala… a ne moguuuuu

Ja sam kroz cijelu trudnocu (i jos uvijek) nesto radim po kuci. Bilo je dana kad bih preforsirala, ali onda bih usporila dan dva. Danas sam oprala nekoliko masina vesa, usisala kauc i stan te jos neke stvari. Meni brze prode vrijeme, a tako mi lakse jer ne mogu sjedit i lezat. I da jos sam kratku setnju (40ak minuta) sa psom obavila. Vise je pas umoran, nego ja. 🤣 Slusaj svoje tijelo. Ako ti kaze da vise odmaras, odmaraj. A ostalo rasporedi. 🙂

• Matka24
    04. Lipanj 2024. 16:41

Cure, kada treba prestat pit magnezij? Znam da je u nekom trenutku dobro prestati, ali ne mogu naci info kada tocno. Pa molim pomoc😊

• Faith1509
    04. Lipanj 2024. 16:45

Pozdrav svima, nadam se da ste dobro. Ja se javljam iz bolnice, danas me poslala ginekologica. Cerviks na 1.4, ctg pokazuje trudove tako da ostajem tu. Spominju i opciju pesar, uzeli uzorak da vide da nije infekcija u pitanju, dobila neki lijek da mi umiri kontrakcije pa na kraju dobila i reakciju na taj lijek tako da je sad frka panika šta će dalje 🤦 uglavnom sam zatvorena, beba je dobro. Prvu injekciju za pluća smo primili sutra ide druga, tako da se mi lagano pripremamo na raniji dolazak. 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

korni
    04. Lipanj 2024. 17:05

Plave okice ti si baš u petoj brzini 😅 svaka čast 😁
    Faith sigurna sam da će naći neki zamjenski lijek i da će sve biti pod kontrolom 🍀 bitno da je beba dobro 🥰 odmaraj i čuvaj se 🫂
    Matka nisam sigurna jer ga nisam pila, ali kao da mi zvoni neki 35tt, znati će neka od cura sigurno 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Faith1509
    04. Lipanj 2024. 17:48

Magnezij je meni rekla doktorica 36-37 tjedan 😊 

• Faith1509
    04. Lipanj 2024. 17:48

Magnezij je meni rekla doktorica 36-37 tjedan 😊 

Leeloo101
    04. Lipanj 2024. 18:55

Cure grlo me počelo peckati..  nemam temp

Što smijem

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    04. Lipanj 2024. 19:17

Leeloo101

Cure grlo me počelo peckati.. nemam temp

Što smijem

Isla pastile, grgljanje toplom slanom vodom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.