Dobar dan 😇…ja se javljam da smo mi domeka 🥰 ..uživamo , mazimo se ,papamo..mlijeko mi je došlo baš onako u velikoj količini. Beba ima super hvat i sad ima snage da fino cica pa sam presretna. Imamo sada 2570 grama , napredujemo super 😇
Kako ste vi ? Vidim punooo bebača dolazi sad u kratkom roku.
Cure koje su rodile kako vi sve hendlate ?
Baš je lijepo ovo pročitati, drago mi je za vas da sve ide super! 🤗🥳
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Dobar dan 😇…ja se javljam da smo mi domeka 🥰 ..uživamo , mazimo se ,papamo..mlijeko mi je došlo baš onako u velikoj količini. Beba ima super hvat i sad ima snage da fino cica pa sam presretna. Imamo sada 2570 grama , napredujemo super 😇
Ajme super Zeka! 😍
Bas mi je drago da lijepo napredujete, samo tako i nastavite 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mia super za dobar pregled 🤗 uskoro je i beba tu 🥰
Nada da, blizimo se 🥰 a brzo ćete i vi druge cure za nama 🤗🥰
Perpetua jesi bila na pregledu? ☺️
Katy kaya ja sam uzela samo dva paketa jedinice, pa kad vidimo kakve su nam, popunit cemo zalihe 😁
Zeka super da ste doma 🥰 i bravo za bebu koja super napreduje 🥰 uživajte i mazite se 🤗
__
Meni je došao negativan nalaz na streptokok 🥳
Nekako mi se apetit smanjio, a umor baš povećao.
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Zeka baš mi je drago što lijepo sve napreduje 🥳
Ja se evo vratila sa pregleda. Otvorena sam 3cm, sve ostalo je ok. Moram još kod kardiologa zbog tahikardije i palpitacija. Sljedeći pregled mi je za tjedan dana 11.6.
Slažem se što se tiče pelena, glupo je raditi velike zalihe jer nikad ne znaš koje će ti bebici odgovarati.
Baby boom stiže uskoro 🩷🩷🩷
Perpetuajesi bila na pregledu? ☺️
__
Meni je došao negativan nalaz na streptokok 🥳
Nekako mi se apetit smanjio, a umor baš povećao.
Super za negativan nalaz!
.
Jesam, bio je samo kratki UZV, kao što sam i očekivala. Kaže dr da neće ni probati procijeniti kilažu jer je to u ovoj fazi sve jako nepouzdano 😂 Sve ok, jedino je malo manje plodne vode, ništa posebno zabrinjavajuće (kao, u očekivanim granicama je i dalje, samo na nižem kraju), i da to može biti npr. i ako je bebač nedavno popio više te vode a nije stigao još natrag je popiškiti unutra 😂🙈 Protoci kroz pupčanu vrpcu i sve ostalo joj se čini ok, tako da će samo popratiti stanje na sljedećem pregledu za cca tjedan dana.
.
Ponovila sam joj da bih jako voljela čekati da krene samo, rekla je da joj se to čini skroz ok, tamo negdje do 41tt, da s obzirom na prethodni carski ne bi čekala puno duže od toga. A tako negdje je i meni granica komfora, do 41+2 ili 3, iako se nadam da će krenuti i prije ipak 😬🤞
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
zeka123 uzivajte sada svi zajedno i puno se mazite 🥰
Ja sam od pelena uzela 2 paketa velicina 1 gdje ih ima 28 u paketu te vjerujem da ce to za max tjedan dana imat i 2 paketa u velicini 2. Isto nismo previse uzimali. Lako dokupimo.
LaFemme znači pokrenulo se pomalo 🙈
Perpetua super da je pregled prošao okej i da je bebač dobro 🥰 nadam se da će se ipak malo ranije pokrenuti sve 🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Divne vijesti... baš sam jučer razmisljala o vama...
Uzivajte 😘
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji