Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    04. Lipanj 2024. 10:29

zeka123

Dobar dan 😇…ja se javljam da smo mi domeka 🥰 ..uživamo , mazimo se ,papamo..mlijeko mi je došlo baš onako u velikoj količini. Beba ima super hvat i sad ima snage da fino cica pa sam presretna. Imamo sada 2570 grama , napredujemo super 😇

Kako ste vi ? Vidim punooo bebača dolazi sad u kratkom roku.
    Cure koje su rodile kako vi sve hendlate ?

Baš je lijepo ovo pročitati, drago mi je za vas da sve ide super! 🤗🥳

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

nada23
    04. Lipanj 2024. 10:42

zeka123

Dobar dan 😇…ja se javljam da smo mi domeka 🥰 ..uživamo , mazimo se ,papamo..mlijeko mi je došlo baš onako u velikoj količini. Beba ima super hvat i sad ima snage da fino cica pa sam presretna. Imamo sada 2570 grama , napredujemo super 😇

Ajme super Zeka! 😍
    Bas mi je drago da lijepo napredujete, samo tako i nastavite 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

korni
    04. Lipanj 2024. 11:04

Mia super za dobar pregled 🤗 uskoro je i beba tu 🥰
    Nada da, blizimo se 🥰 a brzo ćete i vi druge cure za nama 🤗🥰
    Perpetua jesi bila na pregledu? ☺️
    Katy kaya ja sam uzela samo dva paketa jedinice, pa kad vidimo kakve su nam, popunit cemo zalihe 😁
    Zeka super da ste doma 🥰 i bravo za bebu koja super napreduje 🥰 uživajte i mazite se 🤗
    __
    Meni je došao negativan nalaz na streptokok 🥳
    Nekako mi se apetit smanjio, a umor baš povećao.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• LaFemme
    04. Lipanj 2024. 12:04

Zeka baš mi je drago što lijepo sve napreduje 🥳

Ja se evo vratila sa pregleda. Otvorena sam 3cm, sve ostalo je ok. Moram još kod kardiologa zbog tahikardije i palpitacija. Sljedeći pregled mi je za tjedan dana 11.6.

ElisaDay.
    04. Lipanj 2024. 13:20

Slažem se što se tiče pelena, glupo je raditi velike zalihe jer nikad ne znaš koje će ti bebici odgovarati. 
    Baby boom stiže uskoro 🩷🩷🩷

ElisaDay.
    04. Lipanj 2024. 14:05

Cure čestitam svima na dobrim pregledima 😍

Perpetua
    04. Lipanj 2024. 14:41

korni

Perpetuajesi bila na pregledu? ☺️
    __
    Meni je došao negativan nalaz na streptokok 🥳
    Nekako mi se apetit smanjio, a umor baš povećao.

Super za negativan nalaz!
    .
    Jesam, bio je samo kratki UZV, kao što sam i očekivala. Kaže dr da neće ni probati procijeniti kilažu jer je to u ovoj fazi sve jako nepouzdano 😂 Sve ok, jedino je malo manje plodne vode, ništa posebno zabrinjavajuće (kao, u očekivanim granicama je i dalje, samo na nižem kraju), i da to može biti npr. i ako je bebač nedavno popio više te vode a nije stigao još natrag je popiškiti unutra 😂🙈 Protoci kroz pupčanu vrpcu i sve ostalo joj se čini ok, tako da će samo popratiti stanje na sljedećem pregledu za cca tjedan dana.
    .
    Ponovila sam joj da bih jako voljela čekati da krene samo, rekla je da joj se to čini skroz ok, tamo negdje do 41tt, da s obzirom na prethodni carski ne bi čekala puno duže od toga. A tako negdje je i meni granica komfora, do 41+2 ili 3, iako se nadam da će krenuti i prije ipak 😬🤞

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• plave_okice
    04. Lipanj 2024. 14:46

zeka123 uzivajte sada svi zajedno i puno se mazite 🥰

Ja sam od pelena uzela 2 paketa velicina 1 gdje ih ima 28 u paketu te vjerujem da ce to za max tjedan dana imat i 2 paketa u velicini 2. Isto nismo previse uzimali. Lako dokupimo. 

korni
    04. Lipanj 2024. 14:49

LaFemme znači pokrenulo se pomalo 🙈
    Perpetua super da je pregled prošao okej i da je bebač dobro 🥰 nadam se da će se ipak malo ranije pokrenuti sve 🍀🤞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    04. Lipanj 2024. 14:50

zeka123

Divne vijesti... baš sam jučer razmisljala o vama...

Uzivajte 😘

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.