LauraUna, snowwhite čuvajte se 🫂 izdrzite i nadam se da ste uskoro obje doma ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, čuvajte se 🙏🏼 mislimo na vas!
-
Meni od jutros trbuh se spustio 🙈 bio je bas visoko, stalno sam imala pritisak na želudac al evo od jutros skroz je dolje nekako 🙈. Bas me zanima hoće li tako ostati
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mame, nadam se da ste dobro. Snowwhite i LauraUna bas ste mi cesto u mislima ovih dana. Saljem dozu pozitive da izdrzite ❤️
.
Meni su stigli nalazi urinokulture i bakterioloski stolice koji su uredni pa mi je malo lakse jer sam se bila uznemirila s proljevom. Ipak je bilo nesto prolazno.
.
Postajem sve veca i tesko mi je vec puno hodati, a znam da bi trebala. Doma je full nesting mode i cistim ko luda. Uglavnom smo spremni pa smo sad na moru, ali kako se porod lagano priblizava, sve me lagano pere trema…
Cure zelim vam lijep vikend! Vama koje mirujete, saljem puno pozitivnih misli. ❤️
Mi smo usli u 40. tjedan. Jos 6 dana do sluzbenog termina. Za sad sam ok. Budemo vidjeli koji dan ce biti dan D.
Cure koje su imale simptome urinarne..
Kako to izgleda? Već par dana me svrbe usne(donje) gore Pri vrhu...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cure zelim vam lijep vikend! Vama koje mirujete, saljem puno pozitivnih misli. ❤️
Mi smo usli u 40. tjedan. Jos 6 dana do sluzbenog termina. Za sad sam ok. Budemo vidjeli koji dan ce biti dan D.
I kod nas je usitnilo. Danas je 40. sedmica. Jucer na kontroli sve uredno a ja sam zatvorena potpuno. U ponedneljak ce me smjestiti u bolnicu pa me malo strah kako ce to ici dalje...
I kod nas je usitnilo. Danas je 40. sedmica. Jucer na kontroli sve uredno a ja sam zatvorena potpuno. U ponedneljak ce me smjestiti u bolnicu pa me malo strah kako ce to ici dalje…
Kako to da ces biti u bolnici? O kojoj se radi?
LauraUna i snowwhite, kako ste?
Plave_okice i M86, vi ste na samom kraju ! 😱😊
Leeloo, meni je svrab uvijek bio simptom gljivične infekcije. Za urinarnu ili peckanje dok mokrim ili nakon mokrenja osjećaj da moram još, a ne ide ništa tek koja kap.
'21. 💙
'24. 💛
Laurell vjerojatno će i ostati tako nisko, što je puno lakše za zeludac 😁
Katy kaya super za nalaze 🍀 dijelim s tobom ovaj osjećaj treme, ali sigurna sam da ćemo sve to ishendlat 🤗
Plave okice jel osjetiš kakve naznake, da se bilo šta dogadja? 🙈
M86 pa ti si baš u terminu ☺️ nadam se da će se uskoro nešto pokrenuti 🍀🤞
Ja mogu napokon reći da je sve spremno kod nas 🥰 još preostaje odbrojavanje 🤭
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
korni nikakvih naznaka. 🤣 kaj se mene tice moze pricekat do termina + jos koji dan. 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji