Potvrđujem i ja za urinarnu napisano ,nisam imala nikakvih simptoma ni tegoba, a nalaz je bio baš "divan". Inače uvijek bude nešto.
Čuvajte se cure i odmarajte koliko možete.
Ja sam danas išla u HZZO predati sve za komplikacije, nosila doznake na posao, napravila ručak i malo šunjala po trgovini. Sada odmaram dok mi ne dođe vrijeme za vrtić. Idući tjedan idemo na nekoliko dana na more i baš se veselim.
Joj ja muku mučim s kupaćim. Ne volim se vidjet s ovakvim trbuhom u dvodijelnom kupaćem, bas ne mogu, gadno mi 😂🙈 a opet jednodjelni ako uzmem, za mjesec mi može biti mal zbog trbuha. Nisam pametnaa. A pretpostavljam da se zadnji mjesec ne smijemo kupati?
Neće ti biti mali... rastezljiv je dovoljno
A ni ja sebe ne vidim u dvodjelnom
I naravno nakon svakog kupanja odmah presvlačenje...
Ne kupati se na pjescanim plažama itd
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Purple čestitam od srca 💕💕
Stizu nam bebare svaki tjedan sada 🥰
LauraUna drago mi je da si bolje i da su pronasli izvor problema. Sreca nije plodna voda, iako vidim da su bili spremni i pripravni da sve urade da bude dobro.
Leeloo ti to odlicno drzis pod kontrolom, kad vidim kako se hrane moje poznanice u trudnoci sa "tonom" slatkisa i sladoleda i voca pa nemaju nikakvih problema, definitivno sam sigurna da je to kombinacija gena/placente i tu nista ne mozemo samo se paziti da bude pod kontrolom. Ja isto pijem magnezij navecer jer me uhvate grcevi kad se istezem iz cista mira a i bolje spavam.
.
Cure s dobrim pregledima čestitam vam i da tako bude do kraja.💪🏻💙🩷
.
Kod mene sve dobro, bebolinac lupa na sve strane imam osjecaj da radi spagu pa ga osjetim na obe strane od jednom. I moj tlak nizak ovih dana , samo me obuzme neka tlaka ne mogu meda onda sutra navala snage ribam po kuci, sklanjam, kuham, setam...
Sitra idem raditi ICT da vidimo to s krvnim grupama pri porodu.
Drzite se cure jos malo i na cilju smo ❤️
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Pozdrav mame,
Da li je možda jedna od vas išla na aminocintezu?
Ja sam isla na amnio..
12/23 UZV ♥️✔️
Pozdrav mame,
Ja sam isla na amnio..
Kakvo je tvoje iskustvo i zašto si morala ići?
Naime meni je bio povećani nuhalni plus loši kombinirani, ali Nifty je došao uredan i na sljedećem pregledu nuhalni se smanjio. Međutim savjetuju mi amino. Prvo je bilo biopsija ali su mi sa Sv duha rekli da bolje amino s obzirom na dobar Nifty
Purple čestitam od srca 💕💕
Stizu nam bebare svaki tjedan sada 🥰
LauraUna drago mi je da si bolje i da su pronasli izvor problema. Sreca nije plodna voda, iako vidim da su bili spremni i pripravni da sve urade da bude dobro.
Leelooti to odlicno drzis pod kontrolom, kad vidim kako se hrane moje poznanice u trudnoci sa "tonom" slatkisa i sladoleda i voca pa nemaju nikakvih problema, definitivno sam sigurna da je to kombinacija gena/placente i tu nista ne mozemo samo se paziti da bude pod kontrolom. Ja isto pijem magnezij navecer jer me uhvate grcevi kad se istezem iz cista mira a i bolje spavam.
.
Cure s dobrim pregledima čestitam vam i da tako bude do kraja.💪🏻💙🩷
.
Kod mene sve dobro, bebolinac lupa na sve strane imam osjecaj da radi spagu pa ga osjetim na obe strane od jednom. I moj tlak nizak ovih dana , samo me obuzme neka tlaka ne mogu meda onda sutra navala snage ribam po kuci, sklanjam, kuham, setam…
Sitra idem raditi ICT da vidimo to s krvnim grupama pri porodu.
Drzite se cure jos malo i na cilju smo ❤️
Hvala ti... a ničega previše nije dobro...
Ja i inače ne jedem slatko, pa mi nije teško palo... tako da znam da ovo definitivno nije od hrane.. i nadam se nakon poroda da će i to pasti u zaborav
Mg pomaže.. napokon sam odspavala 2 noci. 5h u komadu me obradovalo🤣
A ovaj dio s energijom razumijem i kod mene je tako...
Jučer planirala šetnju. I kad sam vidila da je kiša pala, osjetila olakšanje 😅😅😅 a znam da je bolje da se krecem
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Pozdrav mame,
Ja sam isla na amnio..
Naime meni je bio povećani nuhalni plus loši kombinirani, ali Nifty je došao uredan i na sljedećem pregledu nuhalni se smanjio. Međutim savjetuju mi amino. Prvo je bilo biopsija ali su mi sa Sv duha rekli da bolje amino s obzirom na dobar Nifty
Nama je harmony test pokazao visok rizik za trisomiju 13, nuhalni i anomaly scan su bili uredni. Isto su prvo slali na biopsiju korionskih resica, ali je nakon uzv odlučeno da ćemo napraviti amniocentezu koja je najtočniji pokazatelj svega. Uglavnom, nalaz amnio je stigao uredan i hvala Bogu sve je u redu s bebom 🥰
12/23 UZV ♥️✔️
Purple bravooo mamice 🥳🥳🥳❤️
Divno djetinjstvo zelim malom srceku koje je stiglo na svijet a tebi brz oporavak i punooooo uzivancije utroje 🩷
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Hvala vam cureee!
Danas bi trebali kuci 🥰🥰
Leeloo bravo za secer 😍
bila sam 37+4, uranio malisa haha
Faith i ostale cure s tegobama, drzite see, bit ce sve u redu 🥰🥰
💙5/24💙
Pozdrav mame,
Ja sam isla na amnio..
Nama je harmony test pokazao visok rizik za trisomiju 13, nuhalni i anomaly scan su bili uredni. Isto su prvo slali na biopsiju korionskih resica, ali je nakon uzv odlučeno da ćemo napraviti amniocentezu koja je najtočniji pokazatelj svega. Uglavnom, nalaz amnio je stigao uredan i hvala Bogu sve je u redu s bebom 🥰
😍😍😍 te bilo strah aminocinteze?
Ja glupača čitala svašta i bas sam se uplašila
Sortiraj odgovore
Najstariji