Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    02. Lipanj 2024. 07:21

Jutro cure.da se malo javim
    Krenula sam u TA pa su me ostavili radi tlaka😬🫣 ocekivano posto mi je cijelu trudnocu na pregledima visok. 
    Od srijede sam tu i dobila sam terapiju pa je okej. Mislila sam da cu mozda ici doma ali kad je tlak u pitanju se porod Radi u 38. Tj. Samo jos ne znam oce bit inducirani ili carski.samo je reko da ce me iduci tj poroditi 🥰 inace radila sam i proteine u 24 h urin i nema nista. Ali ipak posto je tlak u pitanju nece se cekat termin. S bebom je inace sve supeeeer i ima 3 kile 😁

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• plave_okice
    02. Lipanj 2024. 08:55

Znaci bit ce bebica i sljedeci tjedan. 🥰

ElisaDay.
    02. Lipanj 2024. 09:29

M-P

Krenula sam u TA pa su me ostavili radi tlaka😬🫣 ocekivano posto mi je cijelu trudnocu na pregledima visok.
    Od srijede sam tu i dobila sam terapiju pa je okej. Mislila sam da cu mozda ici doma ali kad je tlak u pitanju se porod Radi u 38. Tj. Samo jos ne znam oce bit inducirani ili carski.samo je reko da ce me iduci tj poroditi 🥰 inace radila sam i proteine u 24 h urin i nema nista. Ali ipak posto je tlak u pitanju nece se cekat termin. S bebom je inace sve supeeeer i ima 3 kile 😁

Koliki ti je tlak? Meni je isto visok na svakom pregledu, ide do 140/80. Nisam na terapiji ali mi ga stalno kontroliraju. Ne znam što me čeka ako me pošalju u bolnicu i izmjere tolikog🥹
    Tebi želim svu sreću! 

M-P
    02. Lipanj 2024. 10:11

ElisaDay.

M-P

Koliki ti je tlak? Meni je isto visok na svakom pregledu, ide do 140/80. Nisam na terapiji ali mi ga stalno kontroliraju. Ne znam što me čeka ako me pošalju u bolnicu i izmjere tolikog🥹
    Tebi želim svu sreću!

Ma joj meni je na pregledu jos veci. Ostavili su me odmah kad sam dosla. Mozda tebe nece. Nije tvoj tako strasan. Na granici je. Ja eto nemogu bas misli maknut
    Od kad sam tu pa skace. Malo je visok malo padne
    Od terapije i tak 😂 al dobro nema
    Proteina pa onda je to dobra stvar 😃 hvala ti🥰

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ElisaDay.
    02. Lipanj 2024. 10:26

M-P

ElisaDay.

M-P

Tebi želim svu sreću!

Ma joj meni je na pregledu jos veci. Ostavili su me odmah kad sam dosla. Mozda tebe nece. Nije tvoj tako strasan. Na granici je. Ja eto nemogu bas misli maknut
    Od kad sam tu pa skace. Malo je visok malo padne
    Od terapije i tak 😂 al dobro nema
    Proteina pa onda je to dobra stvar 😃 hvala ti🥰

Da, nemam ni ja proteina pa me to tješi. A vidjet ćemo sve,možda i mene induciraju za tjedan dana 😂🥹
    Znam kako je kad stalno misliš na taj us***i tlak, još više ti skače 🤦🏼‍♀️

Bit će sve dobro, neka si ti pod nadzorom, bolje za bebicu nego da se nešto zakomplicira, šaljem pozitivne misli 😍

marta96
    02. Lipanj 2024. 19:00

Ej cure,mi napokon napunili 35tt i bas mi je lakše psihički možda iako me i dalje brine taj tlak koji stalno pratim čekam preglede i tak. Sad sam vec 2 tjedna skoro na terapiji i otvorena 2cm znači li to išta ili nista ne znam. S jedne strane jedva čekam roditi,s druge me bas strah kak ću se snaći kao mama dvoje djece i to većinom sama s njima,ali dobro vidjet ćemo,naučit ćemo ❤️ samo da sve prođe dobro i lako 🙏 u srijedu pregled,a najviše mi je stres tlak i popratno😏 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• sparkle212
    02. Lipanj 2024. 20:08

Cure jel su se nekome vratile mucnine kasnije u trudnoci? Ja sam stvarno imala srece i mucnine su me drzale od 7.-10.tt i povracala sam mozda 3 puta, ali evo u zadnjih tjedan dana sam bas jako osjetljiva na mirise, muka mi je dosta, slab mi je apetit iako je do sad bio i prevelik 🫣

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

laurell
    02. Lipanj 2024. 22:14

M-P drago mi je da si se javila! Znaci sljedeci tjedan stiže bebica 🙏🏼 jedva čekam da nam se javiš s lijepim vijestima! 🩷
    Elisa moj je 130/90 vječno na pregledu. 🙈 zasad nisu ništa komentirali.. 
    Marta u lijepim si tjednima! Vjerujem da te strah od “novog” poglavlja, ali mi žene smo čudoo 💪🏽 i vjerujem da ćete se brzo uhodati!
    Sparkle ja sam povracala do 18tt konstantno i onda me pustile i mučnine i povraćanje.. a onda sam sad zadnjih 10ak dana primjetila da mi se znaju par dana javiti jače mučnine. Zasad bez povraćanja. Nadam se da će tako i ostati. Ali čula sam od dosta poznanica da su im se znale vratiti mučnine ponovno u zadnjem tromjesječju.. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Martina1931
    02. Lipanj 2024. 23:06

Bome, moja gin je mene na 130/90 poslala na pun krc pretraga😂
    Meni su se mucnine vratile u trecem tromjesecju i dalje su prisutne plus zgaravice😬

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• manu11
    02. Lipanj 2024. 23:57

Curke koje ste rodile, dojite li?
    I trudnice, kakvi su vam planovi dojenje ili dohrana? 
    Ja dojim, a kad mi malac krene plakati na obje nakon duzeg podoja dam mu dohranu jer kuzim da je jos gladan i da nema dovoljno; ili mu baka da kad ja trebam van nesto obaviti a on bas tad trazi cicu. U trecem slucaju dam dohranu kad sam bas umorna i osjecam se sazvakano u svakom smislu😂 To je nekih u prosjeku 100-max 200 ml dnevno, trudim se da je sto manje.
    U dojenju uzivam kad se uspijem naspavati. Nocna dojenja su mi malo teza ali to je cin ciste ljubavi za mene 🥰  

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.