Curke, pregled mi je 03.06. u pon (tada bi trebao biti točno 28 tt)
Osjećam poprilično jake menstrualne grčeve bar jednom dnevno, ne znam jesu li ligamentni bolovi ili lažni trudovi...btw muškić je :) nisam naglasila u prvom postu
Pozdrav cure, evo da javim da je meni pregled prosao super, bebica lijepo napreduje, a ja nisam poslana na ogtt na kraju, iako moja gin skoro svih salje koliko sam cula. Dobila sam 5 kg od pocetka pa ne znam je li do toga, danaa sam tocno 27 tjedana. Moze li me mozda na iducem pregledu poslat ili je to to?
Iduci pregled 25.6.
Cestitke mamici❤️🥰
Jesi pitala da te pošalje?
Ja sam mog pitala, kaže on aha da.. trebaš ići...
Nažalost nekad zaborave...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ej cure,ja imala danas pregled u TA , sve ok. Otvorena i dalje 2 cm, idući pregled i uzv 5.6. 🙈 nadam se da bude i dalje sve ok pogotovo tlak.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Mi smo danas bili na pregledu. Sve okej. Malac ima 3200-3300g. Nista jos otvorena. Beba je jako visoko. Doktor misli da nece porod tako brzo, a meni vec dosta 🙈 inace sam jako aktivna. Vozim, stalno negdje nesto obavljam. Jos rjesavam ispite na faksu. Ne spavam nikako. To mi najteze pada….
Valjda psiholoski sad kad znam da smo napunili 37 tj, ja sam spremna 🤣
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Iduci pregled 5.6.
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Pozdrav cure, evo da javim da je meni pregled prosao super, bebica lijepo napreduje, a ja nisam poslana na ogtt na kraju, iako moja gin skoro svih salje koliko sam cula. Dobila sam 5 kg od pocetka pa ne znam je li do toga, danaa sam tocno 27 tjedana. Moze li me mozda na iducem pregledu poslat ili je to to?
Iduci pregled 25.6.
Cestitke mamici❤️🥰
Jesi pitala da te pošalje?
Ja sam mog pitala, kaže on aha da.. trebaš ići…
Nažalost nekad zaborave…
Pa nisam jer mi je prosli put rekla kao da cemo vidit iduci put pa ni ja sama vise ne znam…
Cure dobro jutro da se javim ja sam u bolnici od 20 tjedana znate da mi je bila placenta previa s malom udaljenosti od ušća sada se malo podigla ali krvarim već 4 tjedna sada sam u 24 tjednu zbog bakterije uriranarne mi je napravila sranje i pukao mi je vodenjak 😞 uglavnom da izdržim bar do 28 tjedna samo da beba naraste još malo pa da je lakše prvo su mi rekli da če me inducirati ali onda je došla šefica odjela i rekla nema šanse da će čekat da trudovi krenu sami svaki dan sam u strahu zbog plodne vode ali nadam se da ćemo izdržati još toliko koliko sam tu 🙏 pa da bude sve ok s bebom
Cure bravo na svim dobrim pregledima! 🥰
Nada odlicnooo za nalaz ogtt-a.
Snowwhite stvarno jako stresno sve kroz sto prolaziš.😓 Jako mi je žao. Drži se, iz sveg srca se nadam da će bebica izgurati do sigurnijih tjedana 🤞🏽🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cure dobro jutro da se javim ja sam u bolnici od 20 tjedana znate da mi je bila placenta previa s malom udaljenosti od ušća sada se malo podigla ali krvarim već 4 tjedna sada sam u 24 tjednu zbog bakterije uriranarne mi je napravila sranje i pukao mi je vodenjak 😞 uglavnom da izdržim bar do 28 tjedna samo da beba naraste još malo pa da je lakše prvo su mi rekli da če me inducirati ali onda je došla šefica odjela i rekla nema šanse da će čekat da trudovi krenu sami svaki dan sam u strahu zbog plodne vode ali nadam se da ćemo izdržati još toliko koliko sam tu 🙏 pa da bude sve ok s bebom
Urinarne su žešće sranje. Evo ja već 6 dana u bolnici.
Zaprimljena isto s dijagnozom urinarne i curenja plodne vode.
Voda mi ne curi i 3 od 4 čepa su zatvorena, ali desni čep je više prokrvljen. Jel tebi curi?
Danas sam 32+5 i čekam sad nalaze krvi da vidim je li mi CRP pao 🙈
It's a girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji