Perpetua super da si potaknula razgovor o svim tim osjecajima, istina je da neki to prikažu preružičasto pa se nova mama moze osjecati nenormalno jer joj je tesko.
Ali mislim da je logicno biti u šoku... devet mjeseci uzgajas u sebi to malo biće i opaaaaa, eto ga vani jedan dan! I sta sad? 🤣🤣🤣
Mene je iznenadila jedna stvar, prvo kad mi je pukao vodenjak, a onda i tijekom poroda - treskavica, drhtavica. Znaci, nekontrolirano mi se tijelo treslo, pogotovo noge. To je isto normalno. 😊😊
Manuu aaaaaa koja slatkica!!!! 🥰🥰 zao mi je za dojenje, stvarno sam neiskusna sto se toga tice.
Leeloo ma suze su zdrave, samo rokaj kad ti se place! 😍😍😍
💙5/24💙
Purple ajme slatkis pravi 🥰💙 divna sličica 🤗 vjerujem da se na sve tegobe zaboravi čim se uzme to malo klupko sreće u ruke.. 🥰 bravo za muža 🤗
Manu joooj vidi kosicu 🥰 super sličica 🥰 i vidim sad potpis i ne mogu vjerovati da je vec mjesec dana prošlo 🙈🥰
Elisaday imala sam ja, i leeloo mi dala savjete. Uzela sam kremu, pojačala unos vlakana, vode, roibos čaj, suhe šljive.. i kroz nekoliko dana se smirilo. bila sam sad sigurno mjesec dana bez njih, i evo opet se jučer pojavili 😑
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Manu koja preslatka beba. Te okice i kosica 🥰 uzivaj!
Ja sam se pocela otvarat. Jedan prst i ctg je pokazao jedan trud. Moglo bi biti ovih dana. U petak 7.6. na termin novi pregled pa cemo vidjet hocu li se vise otvoriti. Jos malo. 🙂
Plave okice još malo, još malo 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Manu koja preslatka beba. Te okice i kosica 🥰 uzivaj!
Ja sam se pocela otvarat. Jedan prst i ctg je pokazao jedan trud. Moglo bi biti ovih dana. U petak 7.6. na termin novi pregled pa cemo vidjet hocu li se vise otvoriti. Jos malo. 🙂
Zaista još malo! 🤗 Držim fige da se pokrene/nastavi pokretati uskoro! Kod mene baš ništa, povremeno mi se stvrdne trbuh od BH, ali to je to, ne pojačavaju se u intenzitetu ili trajanju.
Meni je pregled sutra, ali ovdje koliko znam uopće ne rade vaginalne preglede pred kraj (niti rade CTG, samo brzinski UZV), osim ako nema baš neke velike indikacije, tako da uopće ne očekujem info o tome jesam li otvorena, znat ću kad/ako krene za stvarno 😄 Što mi je u neku ruku i ok, jer realno, jedna žena može tjednima hodati okolo otvorena i da to ništa ne znači za skorašnji porod, a druga žena može biti jedan dan sasvim zatvorena i roditi te iste noći, tako da garancija nema 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Manu i Purple, preslatke su vam bebe😍😍🥹🥹 , uživajte s njima, zaslužile ste 🩷
Jel imala koja od vas problema s hemeroidima? Ja ih nikad u životu nisam imala do sada, valjda kako pijem željezo i imam malo tvrđu stolicu su mi se pojavili 😭
Imate li savjet s čime mazati, zasad sam posegla sa sudokremom, pomaže kod iritacije ali ne smanjuju se baš. Baš neugodan osjećaj 😐
Ja sam mazala hemopropinom, simptomi su se povukli, ali gospodin i dalje stražari....
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Evo nas sa pregleda…37+3 tjedan, Luce ima velikih 3200gr glavicom je skroz nisko, plodne vode ima manje pa gin kaze da bi mogla brzo ☺️ ostalo sve skolski napreduje. Nisam otvorena.
Iduci pregled i ctg, ujedno i zadnji prije bolnice 13.06.
Purple i Manu, divno je vidjeti vaše preslatke bebice. 😍 Uživajte u njima 🥰
Manu razumijem te sto se tice dojenja i dohrane. Ja sam isto s prvom bebom kombinirala dojenje, izdajanje i dohranu. Kada sam rodila, beba je bila 10 dana na neonatologiji zbog infekcije pa nisam bila u mogućnosti u potpunosti uspostaviti dojenje. Sestre su mu u bolnici davale dohranu jer mi je rečeno da mu nije dovoljno mojeg mlijeka. I tako sam nastavila kada smo došli doma jer me bilo strah samo dojiti... Uglavnom, ovaj put cu definitivno dati sve od sebe da isključivo dojim. Sigurna sam da bi i prosli put uspjela uz vise truda i hrabrosti... Svakako je moj dječak lijepo napredovao uz sve kombinacije i to je najbitnije 😊
Mia bravo na urednom pregledu. 😍 Jos malo i dolazi nam i tvoja bebica... ❤️
Takodjer cekamo i vas ostale - Perpetua, Plave Okice, Korni…. 🤗🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Je l tko naručivao sa magic baby. Ima više od 10 dana od narudžbe a još ni glasa o datumu dostave
Na mail mi ne odgovaraju...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji