Hvala vam cureee!
Danas bi trebali kuci 🥰🥰
Leeloobravo za secer 😍
bila sam 37+4, uranio malisa haha
Faith i ostale cure s tegobama, drzite see, bit ce sve u redu 🥰🥰
Super 37 je već lijepi tjedan😘
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Pozdrav mame,
Da li je možda jedna od vas išla na aminocintezu?
Ja sam isla na amnio..
Kakvo je tvoje iskustvo i zašto si morala ići?
Naime meni je bio povećani nuhalni plus loši kombinirani, ali Nifty je došao uredan i na sljedećem pregledu nuhalni se smanjio. Međutim savjetuju mi amino. Prvo je bilo biopsija ali su mi sa Sv duha rekli da bolje amino s obzirom na dobar Nifty
Nama je harmony test pokazao visok rizik za trisomiju 13, nuhalni i anomaly scan su bili uredni. Isto su prvo slali na biopsiju korionskih resica, ali je nakon uzv odlučeno da ćemo napraviti amniocentezu koja je najtočniji pokazatelj svega. Uglavnom, nalaz amnio je stigao uredan i hvala Bogu sve je u redu s bebom 🥰
😍😍😍 te bilo strah aminocinteze?
Ja glupača čitala svašta i bas sam se uplašila
Bilo me strah nalaza, a sam postupak je prošao ok.. neugodno je, srećom kratko traje..poslije me malo zatezalo, ali uz mirovanje je sve prošlo dobro. Bitno da piješ magnezij prije i poslije i što više miruješ. Nemoj puno čitati, ljudi svašta pišu, a svatko ima drugačije iskustvo. Jednostavno to moraš obaviti da budeš sigurna da je beba zdrava. Sretno ♥️
12/23 UZV ♥️✔️
Pozdrav mame,
Da li je možda jedna od vas išla na aminocintezu?
Ja sam isla na amnio..
Kakvo je tvoje iskustvo i zašto si morala ići?
Naime meni je bio povećani nuhalni plus loši kombinirani, ali Nifty je došao uredan i na sljedećem pregledu nuhalni se smanjio. Međutim savjetuju mi amino. Prvo je bilo biopsija ali su mi sa Sv duha rekli da bolje amino s obzirom na dobar Nifty
Nama je harmony test pokazao visok rizik za trisomiju 13, nuhalni i anomaly scan su bili uredni. Isto su prvo slali na biopsiju korionskih resica, ali je nakon uzv odlučeno da ćemo napraviti amniocentezu koja je najtočniji pokazatelj svega. Uglavnom, nalaz amnio je stigao uredan i hvala Bogu sve je u redu s bebom 🥰
😍😍😍 te bilo strah aminocinteze?
Ja glupača čitala svašta i bas sam se uplašila
Bilo me strah nalaza, a sam postupak je prošao ok.. neugodno je, srećom kratko traje..poslije me malo zatezalo, ali uz mirovanje je sve prošlo dobro. Bitno da piješ magnezij prije i poslije i što više miruješ. Nemoj puno čitati, ljudi svašta pišu, a svatko ima drugačije iskustvo. Jednostavno to moraš obaviti da budeš sigurna da je beba zdrava. Sretno ♥️
Hvala ti❤️🙏🏽
Laurell, Leeloo, Monny, Korni hvala vam 🥰
Došli rezultati OGTT-a ( 4.2, 8.2, 6.3). I brisevi su uredni. Sad se lakše diše. ☺️ Idemo dalje 💪
Purple vjerujem da jedva čekas da dođete doma. 😍 Uživajte i mazite se ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav cure, evo da javim da je meni pregled prosao super, bebica lijepo napreduje, a ja nisam poslana na ogtt na kraju, iako moja gin skoro svih salje koliko sam cula. Dobila sam 5 kg od pocetka pa ne znam je li do toga, danaa sam tocno 27 tjedana. Moze li me mozda na iducem pregledu poslat ili je to to?
Iduci pregled 25.6.
Cestitke mamici❤️🥰
Cure, ima li koja osjecaj peckanja, ziganja kroz mokracnu cijev? Kao da beba udari i onda kao da neka strujica prode kroz mjehur i cijeli taj “kanalic”?
Srceko bravo za dobar pregled. Neka bebica i dalje lijepo napreduje. Ja sam tek jučer odradila OGTT jer je beba veća za 2-3 tjedna. Mislim da me inače moj gin ne bi ni slao na te pretrage. Tako da vjerujem da neće ni tebe osim ako ne bude bilo potrebe.
Sto se mjehura tiče ja često imam pritisak, ali peckanje bas i ne.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, ima li koja osjecaj peckanja, ziganja kroz mokracnu cijev? Kao da beba udari i onda kao da neka strujica prode kroz mjehur i cijeli taj “kanalic”?
To meni bude, mojoj je glavica skroz dolje pa kaže dr da je do toga.
Evo ja prijavljujem uredan pregled, još sam zatvorena, bebolina je i dalje okrenuta kako treba, ctg uredan. Ima 2950 g 🩷
Sljedeći pregled 12.6.
Purple super, uživajte svi skupa doma ❤️
Nada bravooo 🥳 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji