Cure dobro jutro da se javim ja sam u bolnici od 20 tjedana znate da mi je bila placenta previa s malom udaljenosti od ušća sada se malo podigla ali krvarim već 4 tjedna sada sam u 24 tjednu zbog bakterije uriranarne mi je napravila sranje i pukao mi je vodenjak 😞 uglavnom da izdržim bar do 28 tjedna samo da beba naraste još malo pa da je lakše prvo su mi rekli da če me inducirati ali onda je došla šefica odjela i rekla nema šanse da će čekat da trudovi krenu sami svaki dan sam u strahu zbog plodne vode ali nadam se da ćemo izdržati još toliko koliko sam tu 🙏 pa da bude sve ok s bebom
Urinarne su žešće sranje. Evo ja već 6 dana u bolnici.
Zaprimljena isto s dijagnozom urinarne i curenja plodne vode.
Voda mi ne curi i 3 od 4 čepa su zatvorena, ali desni čep je više prokrvljen. Jel tebi curi?
Danas sam 32+5 i čekam sad nalaze krvi da vidim je li mi CRP pao 🙈
Meni je baš puknuo vodenjak 😞 i curi cijelo vrijeme ili kada se dignem nisu mi rekli koliko đepova mi je zatvoreno ništa od toga samo da mi je puknuo vodenjak 😞 užasno me strah jer nisam u sigurnim tjednima meni su leukociti u Puli bili 22 a sada su se smirili uz 4 tjedna infuzija i antibiotika ali u Puli mi valjda nisu dali kako treba antibiotik tu u Rijeci su mi dali Sumamed i almacin prvo u infuzijama a poslje u tabletama hvala bogu da si ti u sigurnim tjednima i da ti nije pukao vodenjak ali ta bakterija baš je zeznuta stvarno samo se nadam da ćemo izdržati što više
Cure dobro jutro da se javim ja sam u bolnici od 20 tjedana znate da mi je bila placenta previa s malom udaljenosti od ušća sada se malo podigla ali krvarim već 4 tjedna sada sam u 24 tjednu zbog bakterije uriranarne mi je napravila sranje i pukao mi je vodenjak 😞 uglavnom da izdržim bar do 28 tjedna samo da beba naraste još malo pa da je lakše prvo su mi rekli da če me inducirati ali onda je došla šefica odjela i rekla nema šanse da će čekat da trudovi krenu sami svaki dan sam u strahu zbog plodne vode ali nadam se da ćemo izdržati još toliko koliko sam tu 🙏 pa da bude sve ok s bebom
Urinarne su žešće sranje. Evo ja već 6 dana u bolnici.
Zaprimljena isto s dijagnozom urinarne i curenja plodne vode.
Voda mi ne curi i 3 od 4 čepa su zatvorena, ali desni čep je više prokrvljen. Jel tebi curi?
Danas sam 32+5 i čekam sad nalaze krvi da vidim je li mi CRP pao 🙈
U kojoj si ti bolnici?
Vinogradska - Zg
Meni su ti dali koktel antibiotika, cijelo vrijeme sve intervenozno. I dali mi odmah za razvoj bebinih pluća.
It's a girl 💕
Vinogradska - Zg
Meni su ti dali koktel antibiotika, cijelo vrijeme sve intervenozno. I dali mi odmah za razvoj bebinih pluća.
Ti si u dobrim tjednima ❤️ kada bi bar ja bila meni ne mogu dat za pluća jer još nisu uopće u začetku tako da ja samo moliti Boga da izdržimo ovaj 6 mj pa da bar se malo približimo terminu jer sad da rodim nebi bilo dobro nikako tako da daj bože 🙏 da bude sve dobro i da doguram do sigurnijih tjedana
Vinogradska - Zg
Ti si u dobrim tjednima ❤️ kada bi bar ja bila meni ne mogu dat za pluća jer još nisu uopće u začetku tako da ja samo moliti Boga da izdržimo ovaj 6 mj pa da bar se malo približimo terminu jer sad da rodim nebi bilo dobro nikako tako da daj bože 🙏 da bude sve dobro i da doguram do sigurnijih tjedana
Drži se 🙏 i šaljem pozitivnu energiju 🙏
It's a girl 💕
snowwhite1410 cuvaj se i sretno! Koliko god bilo tesko, ostani i dalje pozitivna. ❤️
Snowwhite sretno... 😘🤞🤞🤞dan po dan i sve će biti dobro
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Laura i showwhite, želim vam da što prije dođete kući i da sve bude dobro, bit će sigurna sam , samo polako i glavno da ste pod nadzorom 🩷
Laura i Snowwhite držite se i želim da što prije dođete kući. Šaljem puno pozitivnih misli
Jao zenice sad citam tako mi je zao.
Kako je tako urinarna brzo napredovala?
Koju bakteriju su vam nasli?
Samo mislite pozitivno i da ce biti sve ok, bice i mora!
Ja 36 nizak AMH ,on Savren
3xIVF - biohemijske
09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
02.08.2024.stigla princeza
Never give up!
Sortiraj odgovore
Najstariji