LauraUnai snowwhite, kako ste?
Plave_okice i M86, vi ste na samom kraju ! 😱😊
Leeloo, meni je svrab uvijek bio simptom gljivične infekcije. Za urinarnu ili peckanje dok mokrim ili nakon mokrenja osjećaj da moram još, a ne ide ništa tek koja kap.
Hvala ti.. sjetila sam se što bi moglo biti... ja sam osjetljiva na sve.. a nosim dnevni mjesecima.. namazala bepandermom i olakšanje je momentalno
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
korni jel ima kod tebe ikakvih naznaka da bi mogla uskoro?
Mene unazad 2 dana jako boli dolje, kao da mi netko reze mjehur i probija nozevima, najgore je kad je mali aktivan ili kad stojim. Mislila sam i na hitnu, ali znam da nisu trudovi pa nisam otišla. Čekam pregled u uto. Vjerojatno se bebac malo spustio pa sve to pritišće.
Cure zelim vam lijep vikend! Vama koje mirujete, saljem puno pozitivnih misli. ❤️
Mi smo usli u 40. tjedan. Jos 6 dana do sluzbenog termina. Za sad sam ok. Budemo vidjeli koji dan ce biti dan D.
I kod nas je usitnilo. Danas je 40. sedmica. Jucer na kontroli sve uredno a ja sam zatvorena potpuno. U ponedneljak ce me smjestiti u bolnicu pa me malo strah kako ce to ici dalje…
Kako to da ces biti u bolnici? O kojoj se radi?
Tuzla. Godine starosti, krupna beba, ja sitnije gradje, zatvorena, nisu mogli pregledati plodovu, pa eto ako se do ponedjeljka nesto ne promijeni ostavit ce me u bolnici. Sta ce dalje biti ne znam.
LauraUna i Snowwhite kwko ste danas , nadam se da ne sve ood kontrolom? Drzite se 🫂
Plave okice, M86 i ostale cure koje su blizu termina sretno i bit ce sve dobro, brzo su vase bebe u rukama. Vase tijelo zna sta treba, a ako bude bilo sta znaju dr sta treba uraditi. To je moja mantra iako sam jos daleko od termina, al vrijeme leti.
Laurell i meni se cini da mi je ima dva dana nizi stomak a i malac je radio neke jace okrete pa sam se prepala neku vecer kako su snazni bili tocno sam poskocila. Ne osjecam se kao da cu explodirat kad nesto pojedem. Moguce da se spustaju nize polako.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Plave okice baš me zanima da li se i beba slaže s tim 🤭❤️
LaFemme nema naznaka 😁 beba je dosta nisko tako da češće osjetim neki pritisak dolje, kontrakcije su mi češće i piškim non stop 😅 sigurno se i tebi bebač još spustio pa otuda sve to.. sad se već oni pomalo pripremaju za dolazak 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dada, kontrakcije I kod mene sve češće. Baš to što kažeš, pripremaju se oni polako za dolazak. 😊
Mene baš zanima šta će mi u uto dokt reci jer sam već prije 2 tjedna bila otvorena ga prst.
Cure zelim vam lijep vikend! Vama koje mirujete, saljem puno pozitivnih misli. ❤️
Mi smo usli u 40. tjedan. Jos 6 dana do sluzbenog termina. Za sad sam ok. Budemo vidjeli koji dan ce biti dan D.
Tebi ću se nadovezati, ali ima nas tu još blizu 🤗
Meni evo za 2 dana 39 tjedana. Fizički sam dobro i ne žuri mi se posebno roditi, samo me frka kemijanja i pritisaka oko načina i vremena poroda ako se približim 41tt... Tako da si nekako najviše želim da krene samo od sebe recimo između 39 i 40tt, to bi bilo idealno. 😁
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
I kod nas je usitnilo. Danas je 40. sedmica. Jucer na kontroli sve uredno a ja sam zatvorena potpuno. U ponedneljak ce me smjestiti u bolnicu pa me malo strah kako ce to ici dalje…
Kako to da ces biti u bolnici? O kojoj se radi?
Tuzla. Godine starosti, krupna beba, ja sitnije gradje, zatvorena, nisu mogli pregledati plodovu, pa eto ako se do ponedjeljka nesto ne promijeni ostavit ce me u bolnici. Sta ce dalje biti ne znam.
Bude to sve okej. Lijepo si dogurala do termina, sad ce svaki cas i bolje da doktori imaju pod kontrolom sve. Moja seka je isto prenijela i s 40. tjedana su je prebacili u bolnicu za svaki slucaj. Isto je imala godine i jos neke dijagnoze. Tjedan dana poslije rodila zdravo dijete, sve krenulo od sebe. ❤️
.
Kako vasi muzevi? Moj se ne moze docekati vise. 😂
Dada, kontrakcije I kod mene sve češće. Baš to što kažeš, pripremaju se oni polako za dolazak. 😊
Mene baš zanima šta će mi u uto dokt reci jer sam već prije 2 tjedna bila otvorena ga prst
sretno na pregledu i javi šta ti kaže 🤗🍀 ja sam prije tjedan dana bila i skroz sam zatvorena, idući ponedj idem opet 🍀
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Perpetua bome i ti si blizu 🙈 i slažem se, i ja bi da tako i kod mene samo krene izmedju 39 i 40 tt 😅🤞🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji