Hellobaby moj slj pregled je 12.6 😊
Nada bitnooo da je prošlo, da nije bilo nesvjestice ili povraćanja 🤣 javi nalaze! držim fige 💪🏽
Lelo super 🥂
LauraUna drago mi je da sve dolazi na svoje. Nadam se da će i ti leukociti brzo se sniziti pa da možeš kući 🫶🏽
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Purple čestitam.
Naša kontrola gotova ali nije baš najbolje prošla, razmišljala je da me pošalje u bolnicu jer mi ctg očituje trudove, pustila ga je malo duže da radi pa se stanje bilo poboljšalo. Vadila krv dodatno da provjeri jetru jer imam bolove, kontrola opet 4.6 ali je rekla da čim osjetim neke jače bolove odmah da dođem kod nje. Potpuna zabrana svega osim ležanja i rekla je da se pripremim da će beba doći vjerovatno prije, da ne radim apsolutno ništa i strogo ležanje.
Uhhh, onda pravac kući i mirovanje! 🙏🏼 🤞🏽
baby boy
LauraUna drago mi je da sve ide nabolje. Sreća pa je sve na vrijeme. Nevjerojatno kako se infekcije znaju pojaviti bez simptoma.
Lelo super da je gestacijski pod kontrolom. Znaci ako je jutarnji malo povišen , može biti od lošeg spavanja. Dobro je i to znati. Nadam se da će se i spavanje popraviti.
.
.
Ja sam jutros obavila OGTT i prvi sat mi je bilo najgore. Mislila sam da ću se onesvijestiti od slabosti. Ali bitno da je i to prošlo. Sad čekam nalaze. Također čekam i nalaze briseva i urinokulture.
Hvala ti.. da, san utječe, plus što su viši tt ima više hormona... sve u svemu pod kontrolom je.. i samo moram slijediti pravila... sljedeći tjedan uzv 🥰
Ako su ti nastavili pretragu nakon prvog, onda je vjerojatno sve ok. Meni su samo odradili prvo vađenje... držim fige da je sve ok... iako kao što vidiš po meni. I ako nije, nije ništa što se ne može odhendlati😘
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
LauraUna drago mi je što ide na bolje 🤞 ja se isto bojim uroinfekcije, često pijem brusnicu i između pregleda napravim test trakicama kod kuće..
Nada i meni je bilo slabo na ogttu 😅 neka nalazi budu uredni 🍀
Faith odmaraj i čuvaj se, nakon svega što si prošla izdrži još malo 🤞🌞
12/23 UZV ♥️✔️
Faith, vjerujem da je sve dobro, samo sad smanjit brzinu i odmarat 😘
Ja sam jucer dobila proljev i ginic mi rekao samo da napravim bakterioloski stolice jer nemam drugih simptoma. Pa to sad cekam, valjda sutra nalaz gotov, nadam se da je sve ok. Al me danas nesto malo boli ispod rebra s lijeve strane, bas bocno, kao da sijevne svako toliko. Tako da ga opet zovem. LauraUna, kakvi su tvoji simptomi bili da si otisla na kraju u bolnicu? Nisam upratila, al kuzim da nisi imala simptome urinoinfekcije. Sad meni mozak radi na 100 i brinem se.
LauraUna da, baš je zeznuto kad nema nikakvih simptoma.. bitno da ide na bolje! Čuvaj se 🤗
Leeloo super, bit će to sve tip top 🍀
Nada drzim fige za dobre nalaze 🍀🤞
Haru legnem ja, ali nema dok ne udrim po slanom 😅 tako mi je oduvijek pa sam se u biti navikla, jedino me sad malo strah tih vrtoglavica.
Faith onda max mirovanje i čuvaj se, bit će sve okej ❤️
Katy kaya nadam se da će nalaz biti okej i da će te prestati boliti.. svakako zovi i pitaj pa si na miru 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Potvrđujem i ja za urinarnu napisano ,nisam imala nikakvih simptoma ni tegoba, a nalaz je bio baš "divan". Inače uvijek bude nešto.
Čuvajte se cure i odmarajte koliko možete.
Ja sam danas išla u HZZO predati sve za komplikacije, nosila doznake na posao, napravila ručak i malo šunjala po trgovini. Sada odmaram dok mi ne dođe vrijeme za vrtić. Idući tjedan idemo na nekoliko dana na more i baš se veselim.
'21. 💙
'24. 💛
Potvrđujem i ja za urinarnu napisano ,nisam imala nikakvih simptoma ni tegoba, a nalaz je bio baš "divan". Inače uvijek bude nešto.
Čuvajte se cure i odmarajte koliko možete.
Ja sam danas išla u HZZO predati sve za komplikacije, nosila doznake na posao, napravila ručak i malo šunjala po trgovini. Sada odmaram dok mi ne dođe vrijeme za vrtić. Idući tjedan idemo na nekoliko dana na more i baš se veselim.
Joj ja muku mučim s kupaćim. Ne volim se vidjet s ovakvim trbuhom u dvodijelnom kupaćem, bas ne mogu, gadno mi 😂🙈 a opet jednodjelni ako uzmem, za mjesec mi može biti mal zbog trbuha. Nisam pametnaa. A pretpostavljam da se zadnji mjesec ne smijemo kupati?
baby boy
Ok, dat cu sutra i mokracu za urinokulturu za svaki slucaj. Ne da mi se stresirat.
Laurell, mislim da se mozes i u zadnjem mjesecu kupat, jedino sto su cure meni savjetovale je ne nakon sto se napravi onaj bris na streptokok sto rade kad dodjes u trudnicku ambulantu pro kraju. Kao da budes mirna za svaki slucaj.
Ja se nadam da cu se kupat za desetak dana. Kao kit sam, kupila crni jednodjelni trudnicki u women secretu.
Faith, vjerujem da je sve dobro, samo sad smanjit brzinu i odmarat 😘
Ja sam jucer dobila proljev i ginic mi rekao samo da napravim bakterioloski stolice jer nemam drugih simptoma. Pa to sad cekam, valjda sutra nalaz gotov, nadam se da je sve ok. Al me danas nesto malo boli ispod rebra s lijeve strane, bas bocno, kao da sijevne svako toliko. Tako da ga opet zovem. LauraUna, kakvi su tvoji simptomi bili da si otisla na kraju u bolnicu? Nisam upratila, al kuzim da nisi imala simptome urinoinfekcije. Sad meni mozak radi na 100 i brinem se.
Nikakvi realno, ništa me nije boljelo niti peklo.
Završila sam na hitnoj zato što nisam bila sigurna jer mi je plodna voda iscurila ili urin.
Bila sam na wcu, završila i prala ruke i odjednom je počelo curiti iz mene prozirna tekućina. Nije imala mirisa i nisam mogla razaznati šta je to.
Odmah sam na hitnu otišla napravili su test koji je bio pozitivan na plodnu vodu. Ali ultrazvuk je pokazivao sve čepove zatvorene i urednu količinu plodne vode.
E sad, kad su dobili nalaz krvi i urina su skužili da se radi o urino. Odmah sam dobila sve antibiotike.
Ali s obzirom na još male tjedne odmah su dali i sve kaj treba da ojačaju bebu.
Ctg je pokazao tu noć samo jednu kontrakciju.
Ugl, bez ikakvih simptoma osim izlijevanja očito urina.
It's a girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji