I meni su gaćice stalno mokre tako da je i kod mene izmjena uložaka 🙈 to valjda kako je toplije vrijeme pa se preznojim. Iskreno sam već sad većinom u spavaćici 😂 da malo puše dolje 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Faith kakav ti je tlak? Jel visok? Znaju nekad bljeskovi ili točkice biti povezane s time pa zato...
ElisaDay tlak mi je normalan, 112/72. Ako mi se tlak povisi ću na hitnu.
Cure ja sam još u bolnici prekjučer sam iskrvarila to je bilo užasno nakljukali me s 4 duphaston i dobivam Još neki antibiotik uglavnom ne smijem se dizati u krevetu obavljam nuždu čovječe do 20 tjedana nisam znala da imam nisku posteljicu a sada prolazom psihički kaos jer sam u strahu za svoj i bebin život daj bože da se smiri krvarenje i da idem kući svojoj curici i mužu psihički sam slomljena jer ne znam šta će biti dalje ne mogu vjerovati da mi se ovo desilo od zdrave trudnoće do toga da se ne smijem dizat na wc daj bože samo da stane 🍀🙏cure ako neko ima isto iskustvo neka napiše
Snowhite ufff, drži se, nemam iskustva s time pa ti nažalost ne mogu pomoći nekim savjetom, ali bit će to dobro, pod nadzorom si, to je bitno. Bit će dobro bebica 🩷
Snowwhite1410 nadam se da ćeš brzo kući, bolje da si u bolnici pod nadzorom.
Faith ja imam niski tlak, i meni počnu te točkice čim tlak padne, i još me uhvati kao neka drhtavica. Ovih par dana mi je baš često 🥴
Snowwhite kao šta cure kažu, bolje da si pod nadzorom, ali nadam se da će se sve smiriti, biti okej i da si uskoro doma ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Snowwhite drži se 🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cure ja sam još u bolnici prekjučer sam iskrvarila to je bilo užasno nakljukali me s 4 duphaston i dobivam Još neki antibiotik uglavnom ne smijem se dizati u krevetu obavljam nuždu čovječe do 20 tjedana nisam znala da imam nisku posteljicu a sada prolazom psihički kaos jer sam u strahu za svoj i bebin život daj bože da se smiri krvarenje i da idem kući svojoj curici i mužu psihički sam slomljena jer ne znam šta će biti dalje ne mogu vjerovati da mi se ovo desilo od zdrave trudnoće do toga da se ne smijem dizat na wc daj bože samo da stane 🍀🙏cure ako neko ima isto iskustvo neka napiše
Zao mi je što prolazis kroz to, ali vjeruj doktorima i sve ih pitaj da ti bude lakše...
Vjerujem da su poduzeli sve i da će to sve biti kako treba...
Šaljem kamion pozitivne energije da izdržis 🥰😘
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Lista pregleda:
purple13 - 13.5.
korni - 13.5.
plave_okice - 13.5.
Lucija93 - 13.5.
Faith1509 - 14.5.
katy_kaya - 14.5.
Hellobaby - 14.5.
zeka123 - 14.5.
laurell - 15.5.