Magnezij je meni rekla doktorica 36-37 tjedan 😊

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Cure grlo me počelo peckati.. nemam temp
Što smijem

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Što smijem
Isla pastile, grgljanje toplom slanom vodom

Ej cure,
Zeka bas mi je drago da si se javila i da je sve dobro❤️ toliko volimo vidjeti te sretne vijesti nakon onih muka s otvaranjem i odlascima na hitnu 🙏
.
I druge cure termini su bas blizu i nadam se da će sve proći glatko i sretno svima 🥰😇
Ja imam danas pregled i uzv,malo me i panika budući da sam na terapiji za tlak ne znam ima li to kakav utjecaj na rast bebe 😏 ugl se nadam da će proći sve ok i da se vratim doma,sad mi je stalno strah od ostajanja🫣
U subotu mi curica ima 2 rođendan i bas vrijeme leti 🥹
Mogu reći da zadnje dane je i meni koma,obavim par zadataka u danu ,sve me boli. Jučer smo isli u kupnju, ulovilo me u leđima sastrane da nisam mogla sjesti i ustati normalno,pritisak je sve veći,ali sam zahvalna za ove tjedne u koje sam dosla makar i otvorena 🙏 od danas će mi valjda smanjiti utrogestan i ukinuti jer ga jos uvijek stavljam 3x na dan. Eto toliko od mene😅
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Što smijem
Isla pastile, grgljanje toplom slanom vodom
Odoh po pastile...i svratit ću do dr za svaki slucaj

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
marta96 samo hrabro! Daleko si dogurala, jos malo. 🤗 lijepo proslavite kcerin 2. rockas za vikend. 🥰

Marta sretno na pregledu, držim fige za tlak i da odeš kući! Lijepo proslavite rođendan 🩷
Ja jutros obavila ctg, sve uredno, nema trudova još 😃 tlak standardno 140/80, moju to ne zabrinjava baš jer mi je doma do 130.
Došao nalaz briseva na streptokok, negativan

Marta sretno na pregledu 🍀 i lijepo proslavite ročkas 🥳🥰
Leeloo nadam se da će brzo proći 🤞🍀
Elisaday super za pregled i nalaz 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, bebe su vam preslatke.
Zeka drago mi je da ste kuci i da lijepo napredujeteee 🩷
Marta sretno na pregledu!
Elisa super 👌🏽 meni je pregled sljedeci tjedan i bas me zanima za tlak, posto ovih dana mi je kuci stalno niži (oko 108/70) a tamo uvijek 130/90.
Lelo mene Isla pastile spasile kad sam imala upalu grla.. super mi je sto ih se moze vise na dan.

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cure, bebe su vam preslatke.
Zekadrago mi je da ste kuci i da lijepo napredujeteee 🩷
Martasretno na pregledu!
Elisasuper 👌🏽 meni je pregled sljedeci tjedan i bas me zanima za tlak, posto ovih dana mi je kuci stalno niži (oko 108/70) a tamo uvijek 130/90.
Lelomene Isla pastile spasile kad sam imala upalu grla.. super mi je sto ih se moze vise na dan.
Meni je isto vjecito kod njih 130-140/90 i nitko nista.
A kod kuce isto dosta nizak, tako da to pripisujem sindromu bijele kute 🤣
Al' kako sindrom objasniti njima u TA ako mi krenu radit dramu oko tlaka 🤣🤣
.
Ja sam svakako zadnjih dana, par dana ekstra pa dan depresije i tako u krug 🤣
.
Pocela me kiselina zezat svako jutro, al' nekako se i s tim nosim. Onu bol u stidnoj kosti znaci sta ja ono..zacrni mi se pred ocima svaki put kad se okrecem, ali tjesim se da je to nista naspram onog sta me ceka 🤣🤣🤣
.
Moja curica je toooooliko aktivna da me sve strah sta ce bit kad se rodi. I da, gospodja je uz sve to i nocna pticica za sad, tako da bit ce veselo🤭🤭🤭
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji