Super za dobre preglede, poseban pozdrav curama koje smo tu negdje sad i ulazimo u sam finiš skoro 🤗
Meni su stigle spavaćica i pidžama koje sam naručila pa si konačno mogu i torbu za rodilište spakirati kad ih operem 😂 I robicu za bebača sam danas svu stavila prati i sušiti, odlučila sam da ću peglanje preskočiti, sušilica je odradila svoj dio posla. 😄 Ne peglam ni inače apsolutno ništa, za kći sam prvi put to jednom opeglala jer su svi govorili da se "mora", i poslije nikad više, sad s drugom bebom sam ok s tim da ni to jednom ne odradim 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Je li tko od vas išao na tečaj prije poroda u svom gradu? Ja sam iz Zadra i kod nas idu svaka 3 mj, ovaj u svibnju kreće sutra, nisam pametna bi li išla, poslušala sam one na rodinim stranicama, ne znam jel to jedno te isto ili?
Jutro cure, sretno svima na pregledima,vidim da je svaki dan dosta cura 🙏🤞 meni se moj čini daleko jos, tek za 2 tjedna 😅 kod mene ima jos dosta posla jer sam sve napravila do pola pa moram sve završiti, također ne planiram nista peglati pa sam samo spremila u ladice. Kolica i jaje čekaju u vrećama još dok mi ne stigne paket iz dma uzela onaj sprej za dezinfekciju jer nema šanse da sve makivam nebi znala sastaviti nazad😅 i tak jos sitnice za bolnicu i pripremiti dio koji nam treba za dolazak kući pa se dalje tata i seka nek snalaze😍🥹
Meni je inače ovo bas dio godine kad sam bila i prvi put trudna,samo mi je neka 4 tjedna razlike onda sam vec bila usla u termin na današnji dan bila nekih 37tt😅
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Perpetua meni to peglanje nije jasno. Naivno sam sve opeglala i slozila u ladice i.... taaa-daaaa, sve je nekako zguzvano vec, hahah. A isto imam susilicu pa kontam da ce peglanje biti big no kasnije. 😅😅
Elisaday pohodila sam sve tecajeve koje sam mogla, uvijek doznas nesto, a i imala sam vremena. Ja bih isla na tvom mjestu. 😍
Marta moeat cu i ja kolica srediti s tim sprejem, nema mi druge 🤣
💙5/24💙
Sretno na ogtt danas
Ali kako kaže Purple nije ništa strašno.
Bila sam jutros na konzultacijama, sa mjerenjem i popisom što sam jela.
Voće navečer je stvaralo problem, rekla mi je da nastavim sa ovom prehranom i mjerim 2x tjedno. Konzultacije za 15 dana... može se
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Lista pregleda:
Faith1509 - 14.5.
katy_kaya - 14.5.
Hellobaby - 14.5.
zeka123 - 14.5.
laurell - 15.5.
ElisaDay - 16.5.
Melian - 20.5.
Gabby - 20.5.
mia_ - 20.5.
purple13 - 20.5.
plave_okice - 20.5.
Johicaa - 21.5.
deedee1405 - 22.5.
nada23 - 22.5
korni - 27.5.
Sreća2012 - 28.5.
marta96 - 28.5.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro cure!
Čestitke na dobrim pregledima, sretno danas i sretno na ogtt-ima 🙂
ElisaDay ja sam se prijavila za tečaj da ne kompliciraju mužu prisutnost na porodu jer nisam sigurna dal treba tečaj ili ne..prije je trebao, ali možda su i to ukinuli. Ali kažu puno dobrih savjeta, pa bi na tvome mjestu išla 🙂
Leeloo nadam se da će šećer ostati pod kontrolom 🥰
marta evo ja nisam još ništa spremila, također kolica i jaje su još u vrećama 😅 moram kupiti deterdžent i taj sprej za dezinfekciju, ali kao ja imam još vremena 😆
Danas popodne imam pregled i ide muž, pa bi mogli usput u dm..to će nam biti ujedno i izlazak 😁
...
Po prvi puta u svim trudnoćama u ovim tjednima imam menstrualne bolove od jutros, dal ih i vi cure u većim tjednima imate? Napomenut ću doktoru, pa nek me ipak pregleda danas.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Je li tko od vas išao na tečaj prije poroda u svom gradu? Ja sam iz Zadra i kod nas idu svaka 3 mj, ovaj u svibnju kreće sutra, nisam pametna bi li išla, poslušala sam one na rodinim stranicama, ne znam jel to jedno te isto ili?
Ja sam bila i bilo mi je ok, ali nisam bila na rodinom. Bio je online. Nije se placao, a mislim da necu ic na druge placene, vec cu se dalje snalazit na netu jer mi je ovaj dovoljan. Ali kad su neka besplatna radionice i predavanja bi isla.
Isla sam i zato da decko dobije potvrdu i moze na porod.
It's a boy 💙
Sretno na ogtt danas
Ali kako kaže Purple nije ništa strašno.
Bila sam jutros na konzultacijama, sa mjerenjem i popisom što sam jela.
Voće navečer je stvaralo problem, rekla mi je da nastavim sa ovom prehranom i mjerim 2x tjedno. Konzultacije za 15 dana… može se
Bas mi je drago da te ne pate previse i da jednostavno to rijesavas! 🥰
Hellobaby takve bolove sam osjetila prije nekoliko dana, ali su brzo prestali. Mislila sam da me mozda hvataju ti neki pripremni trudovi 🤣
Al vjerujem da je kod tebe to nesto normalno, mozda se nesto siri, isteze... svakako javi sta kaze doktor. 🤩🥰
💙5/24💙
Evo mene s ogtt-a. Ziva! 🤣🙈 meni je čak bilo sasvim ok ono za popiti!
Nalazi došli. Mislim da je sve pod kontrolom! 🥂
https://ibb.co/nw4zFKY
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji