Bok cure! Prosao pregled. 2 cm sam otvorena. Glavicom se smjestila lijepo skroz dolje i pripremila. 🤗 ctg je pokazao 2 truda, od kojih ja jedan nisam ni osjetila, a drugi kao neko lagano stezanje. Sad cekamo. U ponedjeljak 10.6. podvecer novi pregled i ctg ako se u meduvremenu nista ne dogodi za vikend. Inace ciljamo na 10.6. za datum zbog nama vazne simbolike pa cemo vidjeti hoce li dama izdrzati do tad ili jos produljiti. 🤣 sad jos malo uzivanja u ovim lijepim trenucima 🤗

Bok cure! Prosao pregled. 2 cm sam otvorena. Glavicom se smjestila lijepo skroz dolje i pripremila. 🤗 ctg je pokazao 2 truda, od kojih ja jedan nisam ni osjetila, a drugi kao neko lagano stezanje. Sad cekamo. U ponedjeljak 10.6. podvecer novi pregled i ctg ako se u meduvremenu nista ne dogodi za vikend. Inace ciljamo na 10.6. za datum zbog nama vazne simbolike pa cemo vidjeti hoce li dama izdrzati do tad ili jos produljiti. 🤣 sad jos malo uzivanja u ovim lijepim trenucima 🤗
Super 🤗 pa to je onda taman da za vikend još uživate, odmarate i da vam se malena odluči pridružiti u ponedjeljak 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Zekabebica je preslatka 🩷
Lelohahaha da, malo su kao guma 😂 kojeg okusa si uzela? ja sam dva puta smede, s islandskim lisajem.
Plave okicewooow 40 punih tjedana. Vec! Nestrpljivo iscekujemo novosti 👌🏽🥂
Faithbitno da su otkrili na vrijeme 🙏🏼
-
Kod mene naravno ako ima ista novo to je uvijek neki novi “problem”. Jutros nakon pisanja javila mi se bol u zdjelici. Koja i dalje traje. Nesto ili slicno kao menstrualni blagi ili ona bol kad imas upalu. Pomijesano. Ugl odmah sam si napravila caj od brusnice. Pa cemo vidjet. 🫠
Jao i ja iste te...
Nadam se da je bol prošla. .

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cure drago mi je da pregledi dobro prolaze i da ste uglavnom i vi dobro ako zanemarimo manje tegobe koje sam uspjela pohvatati.
Mi smo danas došli kući s kraćeg odmora u Istri. Umorio me put kući i jedva čekam navečer leći u svoj krevet. Kod mene od tegoba je prisutna bol u donjem dijelu leđa i otečeni zglobovi trenutno.

'21. 💙
'24. 💛
Jutro cure, zanima me je li potrebno koristiti svedske pelene? Citam malo o tome, ali nigdje nista konkretno

Jutro cure, zanima me je li potrebno koristiti svedske pelene? Citam malo o tome, ali nigdje nista konkretno
Nije. 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure, ima li koja da ima vecu bebu po mjerama uzv? Ja sam u 32.tjednu trudnoce, a AC i FL odgovaraju 35., dok BPD 37.tjednu. Doktor je na kraju pregleda rekao da je sve u redu i da je beba ocito velika na muza.
I sad sam se ja isprepadala kad sam u trudnickoj knjizici vidjela tolika odstupanja posebno glavice, bolje da nisam nista procitala jer mi google za veliku glavu odmah izbacio hidrocefalus🤦🏻♀️
Srceko23, jooj nemoj previše googlati. Ako se doktor ne brine i rekao je da je sve u redu, onda ne moraš ni ti.
Meni je mali u 35.tj procijenjen puno veći, kao da ima 37,5tj i samo je dokt rekla da je veća beba.
Iako ti oni znaju jako odstupiti sa tim mjerenjima, tako da ja sve to uzimam sa rezervom.

Srceko23, jooj nemoj previše googlati. Ako se doktor ne brine i rekao je da je sve u redu, onda ne moraš ni ti.
Meni je mali u 35.tj procijenjen puno veći, kao da ima 37,5tj i samo je dokt rekla da je veća beba.
Iako ti oni znaju jako odstupiti sa tim mjerenjima, tako da ja sve to uzimam sa rezervom.
Joj hvala puno, i ja se nadam da je samo veca beba posto je muz jako velik i ima ga, a i oboje smo “glavati” pa vjv ne moze ni beba imati nelu mini glavicu.😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji