Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    13. Svibanj 2024. 22:18

Super za dobre preglede, poseban pozdrav curama koje smo tu negdje sad i ulazimo u sam finiš skoro 🤗

Meni su stigle spavaćica i pidžama koje sam naručila pa si konačno mogu i torbu za rodilište spakirati kad ih operem 😂 I robicu za bebača sam danas svu stavila prati i sušiti, odlučila sam da ću peglanje preskočiti, sušilica je odradila svoj dio posla. 😄 Ne peglam ni inače apsolutno ništa, za kći sam prvi put to jednom opeglala jer su svi govorili da se "mora", i poslije nikad više, sad s drugom bebom sam ok s tim da ni to jednom ne odradim 😂

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

ElisaDay.
    13. Svibanj 2024. 22:19

Je li tko od vas išao na tečaj prije poroda u svom gradu? Ja sam iz Zadra i kod nas idu svaka 3 mj, ovaj u svibnju kreće sutra, nisam pametna bi li išla, poslušala sam one na rodinim stranicama, ne znam jel to jedno te isto ili? 

marta96
    14. Svibanj 2024. 07:36

Jutro cure, sretno svima na pregledima,vidim da je svaki dan dosta cura 🙏🤞 meni se moj čini daleko jos, tek za 2 tjedna 😅 kod mene ima jos dosta posla jer sam sve napravila do pola pa moram sve završiti, također ne planiram nista peglati pa sam samo spremila u ladice. Kolica i jaje čekaju u vrećama još dok mi ne stigne paket iz dma uzela onaj sprej za dezinfekciju jer nema šanse da sve makivam nebi znala sastaviti nazad😅 i tak jos sitnice za bolnicu i pripremiti dio koji nam treba za dolazak kući pa se dalje tata i seka nek snalaze😍🥹 
    Meni je inače ovo bas dio godine kad sam bila i prvi put trudna,samo mi je neka 4 tjedna razlike onda sam vec bila usla u termin na današnji dan bila nekih 37tt😅

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

purple13
    14. Svibanj 2024. 08:20

Perpetua meni to peglanje nije jasno. Naivno sam sve opeglala i slozila u ladice i.... taaa-daaaa, sve je nekako zguzvano vec, hahah. A isto imam susilicu pa kontam da ce peglanje biti big no kasnije. 😅😅
    Elisaday pohodila sam sve tecajeve koje sam mogla, uvijek doznas nesto, a i imala sam vremena. Ja bih isla na tvom mjestu. 😍
    Marta moeat cu i ja kolica srediti s tim sprejem, nema mi druge 🤣

💙5/24💙

Leeloo101
    14. Svibanj 2024. 09:08

Sretno na ogtt danas

Ali kako kaže Purple nije ništa strašno.

Bila sam jutros na konzultacijama, sa mjerenjem i popisom što sam jela.
    Voće navečer je stvaralo problem, rekla mi je da nastavim sa ovom prehranom i mjerim 2x tjedno. Konzultacije za 15 dana... može se 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Hellobaby
    14. Svibanj 2024. 09:43

Lista pregleda:

Faith1509 - 14.5.
    katy_kaya - 14.5.
    Hellobaby - 14.5.
    zeka123 - 14.5.
    laurell - 15.5.
    ElisaDay - 16.5. 
    Melian - 20.5.
    Gabby - 20.5.
    mia_ - 20.5.
    purple13 - 20.5.
    plave_okice - 20.5.
    Johicaa - 21.5.
    deedee1405 - 22.5.
    nada23 - 22.5
    korni - 27.5.
    Sreća2012 - 28.5.
    marta96 - 28.5.  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    14. Svibanj 2024. 09:54

Jutro cure! 
    Čestitke na dobrim pregledima, sretno danas i sretno na ogtt-ima 🙂 
    ElisaDay ja sam se prijavila za tečaj da ne kompliciraju mužu prisutnost na porodu jer nisam sigurna dal treba tečaj ili ne..prije je trebao, ali možda su i to ukinuli. Ali kažu puno dobrih savjeta, pa bi na tvome mjestu išla 🙂 
    Leeloo nadam se da će šećer ostati pod kontrolom 🥰 
    marta evo ja nisam još ništa spremila, također kolica i jaje su još u vrećama 😅 moram kupiti deterdžent i taj sprej za dezinfekciju, ali kao ja imam još vremena 😆 
    Danas popodne imam pregled i ide muž, pa bi mogli usput u dm..to će nam biti ujedno i izlazak 😁 
    ...
    Po prvi puta u svim trudnoćama u ovim tjednima imam menstrualne bolove od jutros, dal ih i vi cure u većim tjednima imate? Napomenut ću doktoru, pa nek me ipak pregleda danas. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Arianne
    14. Svibanj 2024. 10:36

ElisaDay.

Je li tko od vas išao na tečaj prije poroda u svom gradu? Ja sam iz Zadra i kod nas idu svaka 3 mj, ovaj u svibnju kreće sutra, nisam pametna bi li išla, poslušala sam one na rodinim stranicama, ne znam jel to jedno te isto ili?

Ja sam bila i bilo mi je ok, ali nisam bila na rodinom. Bio je online. Nije se placao, a mislim da necu ic na druge placene, vec cu se dalje snalazit na netu jer mi je ovaj dovoljan.  Ali kad su neka besplatna radionice i predavanja bi isla.
    Isla sam i zato da decko dobije potvrdu i moze na porod.

It's a boy 💙

purple13
    14. Svibanj 2024. 11:38

Leeloo101

Sretno na ogtt danas

Ali kako kaže Purple nije ništa strašno.

Bila sam jutros na konzultacijama, sa mjerenjem i popisom što sam jela.
    Voće navečer je stvaralo problem, rekla mi je da nastavim sa ovom prehranom i mjerim 2x tjedno. Konzultacije za 15 dana… može se

Bas mi je drago da te ne pate previse i da jednostavno to rijesavas! 🥰
    Hellobaby takve bolove sam osjetila prije nekoliko dana, ali su brzo prestali. Mislila sam da me mozda hvataju ti neki pripremni trudovi 🤣
    Al vjerujem da je kod tebe to nesto normalno, mozda se nesto siri, isteze... svakako javi sta kaze doktor. 🤩🥰

💙5/24💙

laurell
    14. Svibanj 2024. 12:44

Evo mene s ogtt-a. Ziva! 🤣🙈 meni je čak bilo sasvim ok ono za popiti! 
    Nalazi došli. Mislim da je sve pod kontrolom! 🥂
    https://ibb.co/nw4zFKY

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.