Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Johicaa
    13. Svibanj 2024. 13:40

laurell

Uhhh cure, većina ste u dooobrim tjednima! 🙈 kako to leti brzo. Nećete se ni okrenuti bebice će vam biti u rukama! 🤍
    .
    Johicai mene sutra čeka OGTT. sva strepim 🤣

A obje smo povracale do nedavno, bar se nadam da ce nas ovo sutra iznenaditi pozitivno. 
    Al sta god bude ima rjesenje za sve, idemo pozitivno 💪🏻😘

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

ElisaDay.
    13. Svibanj 2024. 14:11

Sretno cure koje idu na ogtt! 

Mi smo jučer sastavili krevetić, sad me čeka kupovanje potrepština za bolnicu (ulošci, gaćice, spavaćice na kopčanje ) ... Ja ne mogu vjerovati da se bližim terminu 🥹

• plave_okice
    13. Svibanj 2024. 14:19

Snowwhite drzi se. Tesko je, ali slusaj doktore, miruj te vjerujemo da ce sve biti ok. ❤️

Moj pregled danas isto dobro prosao. Nije radila klasican ultrazvuk s mjerama, to je rekla da ce za 2 tjedna. Zatvorena sam te sljedeci pregled 20.5. 🤗 

Sitno odbrojavamo. Meni se jos ne zuri, a nadam se sa ni mladoj dami. Htjela bih jos malo uzivati i odmarati nakon sto sve napravim. 🤣

Haru
    13. Svibanj 2024. 14:57

Cure sretno sutra na ogtt-u. 🤞🏻Ja sam u prošloj pila terapiju za štitnjaču i znam da sam ju popila tek kad sam došla kući nakon ogtt-a. Možda ima netko iskusniji pa može reći utječe li terapija ili ne, nisam istraživala.
    .
    Snowwhite, vjerujem u pozitivan ishod. Sada malo pretrpi i slušaj što kažu liječnici dok je prođe još koji dan/tjedan pa se posteljica podigne. 🍀
    .
    Ja sam obavila danas i kupovinu u ljekarni. Preostaje mi pranje, peglanje i spremanje kofera. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

• plave_okice
    13. Svibanj 2024. 16:12

Ja pijem godinama terapiju za stitnjacu. I sad sam svaki mjesec bila na vuk vrhovcu na kontroli i obicno bih terapiju popila nakon vadenja krvi. Iskreno nisam pitala pijem li ju nakon sto se ustanem ili poslije vadenja krvi. A tsh nikad bolji tako da pijem kroz trudnocu istu terapiju. 

• sparkle212
    13. Svibanj 2024. 17:42

Johicaa ja sam prosli tjedan isla na OGTT,a pijem Euthyrox i taj dan sam ga popila dok sam doma dosla. Negdje sam procitala da se u pripremi za OGTT to jutro ne piju tiroksini i slicni lijekovi nego tek nakon. 
    Ugl, odmah su mi vadili i TSH i svi nalazi su mi ispali dobri. 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Johicaa
    13. Svibanj 2024. 17:53

Hvala cure, zavrsavam danasnje jedenje i nema vise nista do poslje vađenja secera. Rekli su mi u dz da mogu popiti letrox sve normalno prije ogtt-a eto ako nekoga zanima za u buduce. 
    Joj vi ste sve u radnoj akciji ja jos nisam nista, ni kupila ni pripremila cak ni bodic bar jedan da imam 😵‍💫 prvo me je bilo strah ista kupovati...a sad moram srediti sobicu do kraja pa onda kupovina, pranje, peglanje...

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️

Johicaa
    13. Svibanj 2024. 17:58

sparkle212

Johicaaja sam prosli tjedan isla na OGTT,a pijem Euthyrox i taj dan sam ga popila dok sam doma dosla. Negdje sam procitala da se u pripremi za OGTT to jutro ne piju tiroksini i slicni lijekovi nego tek nakon.
    Ugl, odmah su mi vadili i TSH i svi nalazi su mi ispali dobri.

Hvala ti na info svakako, ja sam danas radila tsh pa sam kasnije pila, uvijek radim tako kao ti. Al su me dostupne info na netu malo zbunile.  

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️

korni
    13. Svibanj 2024. 18:42

Johica hvala ti 🤗 drago mi je da je sve okej 🥰 meni je cijelo drugo tromjesečje baš bila divota ☺️ sretno sutra 🍀🍀
    Nada hvala ti 🤗 da da priblizavamo se pomalo 🙈
    Laurell sretno sutra 🤞🍀
    Plave okice super za pregled 🤗
    Mi smo obavile pregled, sve super, malena je (skoro) na 2400 gr, i novi pregled je 27.5. 🥰 purple ipak za dva tjedna 😅
    Ovaj tjedan napadam pranje i peglanje robice, i priprema stvari za torbu za rodilište, a kolica ipak idući vikend 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    13. Svibanj 2024. 19:23

Nada23 sve ne vjerujem da se to tako priblizilo! 😱 jedva cekam, al me i frka. 🙈🤣🤣
    Johica i laurell sretno na ogtt-u, neka vam sve bude super da mozete bezbrizno uzivati do kraja! 💜
    Iako ni taj secer nije bauk, leeloo, ti si to sve lijepo izdrzala i na kraju samo smanjila voce? 😊😅
    Elisaday vrijeme bas leti!! Jos malo i eto bebice!
    Plave okice super na dobrom pregledu!! 😍
    Korni odlicno curka napreduje, bas super! 🤩🥰 vec su to prave bebe, al neka ih jos malo u stomaku. 🤣 kazu da moj ima oko 2800gr. 💙
    .
    Sto se poroda tice, mora hematolog odluciti nastavljam li s heparinom do kraja (iskreno, nisam cula da je netko prestao s terapijom pred kraj trudnoce, ako imate neka saznanja, slobodno napisite), ako se bockam i dalje onda cu na inducirani porod.. nekako bih radije nastavila s injekcijama nego da se nesto zakomplicira na kraju!

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.