Korni I Purple valjda nećemo sjebati navlake 😂😂 Moja su kolica prilično zaprljana pa se nadam da Ce ih baby detergent dobro očistiti. Trebala sam to odmah napraviti kada sam ih prestala koristiti, ali eto, uvijek čekam zadnji tren. Barem će biti svježe oprana kada dođe beba. 😁 Poslije ih se može naprskati sa sprejem za dezinfekciju iz dm-a.
Ooo vidim da cu opet do dm-a po sprej za dezinfekciju, haha. To je odlicna ideja!! 😍
Zekaod svih tegoba koje su te snasle, jedino imam mokre gace.. Kontam da je to normalno, dnevni ulosci su mi najfrendovi. Nadam se da ces rijesiti zgaravicu i ostalo. 😍
.
Moja torba za rodiliste je spremna! 😁 Jos da se i ja pripremim, haha. 🙈🙈
Bitno da je torba spremna 😅
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Korni I Purple valjda nećemo sjebati navlake 😂😂 Moja su kolica prilično zaprljana pa se nadam da Ce ih baby detergent dobro očistiti. Trebala sam to odmah napraviti kada sam ih prestala koristiti, ali eto, uvijek čekam zadnji tren. Barem će biti svježe oprana kada dođe beba. 😁 Poslije ih se može naprskati sa sprejem za dezinfekciju iz dm-a.
Ooo vidim da cu opet do dm-a po sprej za dezinfekciju, haha. To je odlicna ideja!! 😍
Zekaod svih tegoba koje su te snasle, jedino imam mokre gace.. Kontam da je to normalno, dnevni ulosci su mi najfrendovi. Nadam se da ces rijesiti zgaravicu i ostalo. 😍
.
Soda je bila od koristi pa sam uspjela zaspat 😂…
Očekivala sam strije a ne popucane kapilare , izgleda ko da me neko s trešnjam gađao 😂😂😂😂
Joj ti si tako blizu termina 🥰…moja torba je također spremna jer ja nikad ne znam šta me čeka 😂😏
Super da je soda pomogla 😁
Očito je u trudnoći svasta moguće očekivati. 😆 Nadam se da će kapilari ubrzo doći u normalno stanje… Ja samo čekam da mi noge krenu oticati. 😅 Jos malo pa ćemo iz teniski u natikače pa Ce biti lakše ipak.
Ja se znojim užasno i po vani kad je vruče mi natikače dođu užas jer mi se stopala znoje...pa ko da hodam po korama od banana 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
.
Soda je bila od koristi pa sam uspjela zaspat 😂…
Očekivala sam strije a ne popucane kapilare , izgleda ko da me neko s trešnjam gađao 😂😂😂😂
Joj ti si tako blizu termina 🥰…moja torba je također spremna jer ja nikad ne znam šta me čeka 😂😏
Super da je soda pomogla 😁
Očito je u trudnoći svasta moguće očekivati. 😆 Nadam se da će kapilari ubrzo doći u normalno stanje… Ja samo čekam da mi noge krenu oticati. 😅 Jos malo pa ćemo iz teniski u natikače pa Ce biti lakše ipak.
Ja se znojim užasno i po vani kad je vruče mi natikače dođu užas jer mi se stopala znoje…pa ko da hodam po korama od banana 😂
A joj, najbolje onda da hodas bosa 😅 uh, samo kad pomislim na vrucine koje dolaze 🙈
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
I mene zgaravica ubija... donat mg mi pomogne.. sodu nisam probala..
A noge mi noću trnu, ne mogu uopće držati jednu na drugoj kad sam na boku...
Boli me između nogu kad ustajem, pa ustajem s obje noge...
A gacice su mokre... tj bar 3 dnevna promijenim tijekom dana...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo ja nemam onako da mi trnu..naotečene su ali imam nelagodu..odvratan osjećaj..moram ih micat jer ako budu u miru nekako neobično bole. Ne znam objasnit 😅
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Hej cure!
Hvala Bogu sa žgaravicom nemam nekih većih problema, bude tu i tamo, ali prođe sama od sebe.
Zato su mi noge užasno teške 🙄
Danas bili sa sinom na izletu iz vrtića, došli maloprije doma..baš sam se umorila i noge me pošteno bole pošto smo puno hodali..
Malo ću odmoriti, ali nikako u miru jer me po kući svašta čeka za obaviti..pa da je lakše kada je puno kvadrata 🤦♀️
Nadam se da uživate u vikendu 🥰😘
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Leelooja nemam onako da mi trnu..naotečene su ali imam nelagodu..odvratan osjećaj..moram ih micat jer ako budu u miru nekako neobično bole. Ne znam objasnit 😅
Ja legnem spavati, pa ustanem šetati ko Baltazar
Muž više ni ne reagira 😆😅🤣
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mislim da je taj sindrom "nemirnih nogu" normalan u trudnoći, i meni tako bude. Dok gledam neki film se nikako ne mogu namjestiti, noću u krevetu isto.
Skužila sam da sada ako odem npr ujutro u neki đir, nema šanse da idem popodne, i obrnuto. Brzo se umaram i onda me baš noge bole. A i nema smisla forsirati, sad smo u dobrim tjednima pa treba laganini 😉
Hvala cure, utješile ste me zbog ovoh briga radi kilograma. 😊 Baš mi je nekako stresno pred pregled jer već znam da će biti razgovora koliko sam u plusu.
Iako zadnjih tri tjedna, ako ne i više imam bolove ili neko zatezanje kod stidne kosti. Baš sam pričala s frendicom i kaže da je to sve normalno, ali zbog toga se mogu slabije kretati, u smislu odem u šetnju i recimo pola sata i jedva izdržim. Opet razmišljam bliži se termin, sve me zanima kako će tek biti možda tjedna ili dva prije termina 😅.
A ovo što komentirate da se ne možete namjestit u krevetu, najviše mi je problem to okretanje, to sve ide nekako kao usporen film, pa dok noge namjestim pa ruke, pa mi ne paše i tako u krug 😅.
Pročitala sam sve, stigla nam je prva beba 😍😍😍
Manu čestitam, želim ti brzi oporavak i da što prije odete kući, uživaj sa svojim suncem 🥰
Snowwhite1410 biti će to sve u redu, samo budi pozitivna. Kako je stanje danas?
Zeka kako se ti osjećaš?
Ostale cure koje ste imale preglede, čestitam vam na dobrim pregledima 😍🥰
Hvala na pitanju draga , evo , guramo dan po dan. Meni je užasno teško , jedva čekam da rodim jer ovo je blago rečeno pakao.
Kako si ti ? ❤
Mi smo isto dobro, u utorak pregled. Malo se brinem jer mi se zadnjih dana pojavljuju kao crne točkice pred očima i danas ujutro mi je stopalo bilo malo otečeno. Odmah mi je u glavi da nešto nije u redu 😔
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji