Kad smo već kod kolica, jel stavljajte nešto u njih da bebi bude mekše ili? Vidim ima kupiti onih kao jastuka za kolica, jel to bacanje novaca, pošto već imaju njihov jastuk unutra? Meni nekako ne djeluje udobno pa zato pitam 😂
Mislim da nema potrebe za dodatnim jastukom 😁 Inače je bolje da je malo tvrđa podloga, a jastuk koji dolazi s košaricom je sasvim dovoljan ☺️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo da se i ja javim malo 🥰
Elisaday nema potrebe za jastukom , preporučljivo je na početku tvrđe. Barem sam ja tako radila i sad ću 😊
Kako ste trudnice moje lijepe ?
Ja ne spavam već dvije večeri , polusjedeći budem na krevetu jer me žgaravica ubija. Dali neko zna mogu li sode bikarbone uzet ? Ovo je ubojstvo.
Trbuh mi je buknuo , gegam se , noge naotečene da je to strašno i još sam dobila hrpu popucanih kapilara po prsima i uopće ne znam kako da to riješim.
Htjela sam pitat nešto u vezi iscjedka , sad pak imam stalno mokre gačiće , više kao vodenasto. Daki je nekom tako ?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Evo da se i ja javim malo 🥰
Elisadaynema potrebe za jastukom , preporučljivo je na početku tvrđe. Barem sam ja tako radila i sad ću 😊
Kako ste trudnice moje lijepe ?
Ja ne spavam već dvije večeri , polusjedeći budem na krevetu jer me žgaravica ubija. Dali neko zna mogu li sode bikarbone uzet ? Ovo je ubojstvo.
Trbuh mi je buknuo , gegam se , noge naotečene da je to strašno i još sam dobila hrpu popucanih kapilara po prsima i uopće ne znam kako da to riješim.
Htjela sam pitat nešto u vezi iscjedka , sad pak imam stalno mokre gačiće , više kao vodenasto. Daki je nekom tako ?
A joj, ti nikako na zelenu granu. Ja uzmem sodu bikarbonu kada me uhvati zgaravica i pomogne mi. Mislim da se smije. Za popucale kapilare ne znam riješenje 🤷
Meni su stalno mokre gacice pa moram nositi dnevne uloske. Drži se, doci Ce i svim tim mukama kraj...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Zeka možeš sodu bez brige, meni ona ful pomogne za žgaravicu. Probaj manje obroke jesti, ja kad pojedem malo više i na brzinu onda mi se čini da mi je još gore.
Za kapilare ne znam njih nemam, ali natečena sam i ja, i to i noge i ruke, magnezij mi pomaže u tome. I obavezno povisiti noge kad si doma, da se malo ta krv rasporedi po tijelu a ne da sva ide u noge. Nadam se da se stanje popravlja kad rodimo 😂
Hvala cure 🙈...ajde ova žgaravica i svi neki simptomčići su mi na trenutke i slatki. Bitno da me ništa ne ubija od bolova i da sam u komadu do sigurnih tjedana 😂 !
Znači soda upada u igru. Odlično. Dosta je bilo povraćanja..same sebe 😂😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Korni I Purple valjda nećemo sjebati navlake 😂😂 Moja su kolica prilično zaprljana pa se nadam da Ce ih baby detergent dobro očistiti. Trebala sam to odmah napraviti kada sam ih prestala koristiti, ali eto, uvijek čekam zadnji tren. Barem će biti svježe oprana kada dođe beba. 😁 Poslije ih se može naprskati sa sprejem za dezinfekciju iz dm-a.
Ooo vidim da cu opet do dm-a po sprej za dezinfekciju, haha. To je odlicna ideja!! 😍
Zeka od svih tegoba koje su te snasle, jedino imam mokre gace.. Kontam da je to normalno, dnevni ulosci su mi najfrendovi. Nadam se da ces rijesiti zgaravicu i ostalo. 😍
.
Moja torba za rodiliste je spremna! 😁 Jos da se i ja pripremim, haha. 🙈🙈
💙5/24💙
Korni I Purple valjda nećemo sjebati navlake 😂😂 Moja su kolica prilično zaprljana pa se nadam da Ce ih baby detergent dobro očistiti. Trebala sam to odmah napraviti kada sam ih prestala koristiti, ali eto, uvijek čekam zadnji tren. Barem će biti svježe oprana kada dođe beba. 😁 Poslije ih se može naprskati sa sprejem za dezinfekciju iz dm-a.
Ooo vidim da cu opet do dm-a po sprej za dezinfekciju, haha. To je odlicna ideja!! 😍
Zekaod svih tegoba koje su te snasle, jedino imam mokre gace.. Kontam da je to normalno, dnevni ulosci su mi najfrendovi. Nadam se da ces rijesiti zgaravicu i ostalo. 😍
.
Soda je bila od koristi pa sam uspjela zaspat 😂...
Očekivala sam strije a ne popucane kapilare , izgleda ko da me neko s trešnjam gađao 😂😂😂😂
Joj ti si tako blizu termina 🥰...moja torba je također spremna jer ja nikad ne znam šta me čeka 😂😏
Zeka, uzmi si reflustat gel ili waya za zgaravicu.
Na prirodnoj bazi je, mogu trudnice
Stvara barijeru na izlazu iz zeludca da se kiselina ne vraca gore, pa mora bar malo ublazit.
:)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Zekaod svih tegoba koje su te snasle, jedino imam mokre gace.. Kontam da je to normalno, dnevni ulosci su mi najfrendovi. Nadam se da ces rijesiti zgaravicu i ostalo. 😍
.
Soda je bila od koristi pa sam uspjela zaspat 😂…
Očekivala sam strije a ne popucane kapilare , izgleda ko da me neko s trešnjam gađao 😂😂😂😂
Joj ti si tako blizu termina 🥰…moja torba je također spremna jer ja nikad ne znam šta me čeka 😂😏
Super da je soda pomogla 😁
Očito je u trudnoći svasta moguće očekivati. 😆 Nadam se da će kapilari ubrzo doći u normalno stanje... Ja samo čekam da mi noge krenu oticati. 😅 Jos malo pa ćemo iz teniski u natikače pa Ce biti lakše ipak.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji