Jao što su slatke bebice... jedva čekam upoznati nasu, a istovremeno bi da priceka do 8.mj
I hvala na ovim riječima utjehe, imam osjećaj da ako se rasplačem da mi neće naići na odobravanje... a ni na rijeci utjehe. Pa se bojim da ću zato držati sve u sebi i napraviti si gore...
A možda hormoni polude, pa sve pošaljem kvragu i odplacem svoje

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Hellobaby, purplezaista jest predivan osjecaj, i vrijedan tih podocnjaka do poda. Blago vama kad imate dovoljno mlijeka😍 Pedijatrica mi je na odgovor da dojim i dohranjujem rekla da ce mi mlijeko prestat ako nastavim dohranjivat i da je steta kad sam vec uspostavila dojenje, ali kad vidim da je gladan sta bih trebala treci sat ga pustit da sisa u prazno i place?😅
Purple djecak ti je predivan, Boze isti kao na ultrazvuku 🙈🙈🙈🙈😍😍 Super sto si spasila svoje bradavice, znaci Perpetuaspremila si kontranapad sa kompresama, tako i treba 💪🏼😊
Evo mog bebaca sa ludim facama 😂https://ibb.co/9vRBy0d
Hahaha, odličan je, koja faca! 😍😍😍
Pedijatri znaju davati svakakve sulude komentare za dojenje/hranjenje i nažalost nisu nužno baš najbolji izvor informacija o tome, ali za tvoju mi se čini da ti nije nužno krivo rekla, iako možda malo preekstremno. Neće ti nužno mlijeko prestati odjednom samo od sebe ako nastaviš dohranjivati, ali moglo bi se dogoditi da uđete u krug u kojem daješ sve više dohrane ili u kojem krene više/lakše sisati iz bočice, pa da ti se zbog toga još smanji proizvodnja mlijeka jer on rjeđe sisa ili manje vuče, i onda nastane začarani krug (koji može biti zeznut ako želiš nastaviti dojiti, što nije nužno svima cilj).
.
Tako da treba biti malo oprezan s tim kombiniranjem dohrane i dojenja, i trebalo bi postupno smanjivati AD jednom kad ga se uvede (ako ga se želi smanjiti/izbaciti), ne nužno svaki dan mijenjati.
.
Ne znam jesi li u Rodinoj Facebook grupi, našla sam ovaj post koji daje neke savjete ako te zanima:
https://www.facebook.com/groups/RODA.dojenje/posts/2799391896877721/
.
(Znaju biti malo i ekstremne u toj grupi, ne treba sve uzimati kao strogu istinu i jedini ispravni put, ali može se svašta naučiti iz njihovih savjeta i pruženih informacija.)
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Manu i Purple, preslatke su vam bebe 😍😍🥹🥹 , uživajte s njima, zaslužile ste 🩷
Jel imala koja od vas problema s hemeroidima? Ja ih nikad u životu nisam imala do sada, valjda kako pijem željezo i imam malo tvrđu stolicu su mi se pojavili 😭
Imate li savjet s čime mazati, zasad sam posegla sa sudokremom, pomaže kod iritacije ali ne smanjuju se baš. Baš neugodan osjećaj 😐

Perpetua super da si potaknula razgovor o svim tim osjecajima, istina je da neki to prikažu preružičasto pa se nova mama moze osjecati nenormalno jer joj je tesko.
Ali mislim da je logicno biti u šoku... devet mjeseci uzgajas u sebi to malo biće i opaaaaa, eto ga vani jedan dan! I sta sad? 🤣🤣🤣
Mene je iznenadila jedna stvar, prvo kad mi je pukao vodenjak, a onda i tijekom poroda - treskavica, drhtavica. Znaci, nekontrolirano mi se tijelo treslo, pogotovo noge. To je isto normalno. 😊😊
Manuu aaaaaa koja slatkica!!!! 🥰🥰 zao mi je za dojenje, stvarno sam neiskusna sto se toga tice.
Leeloo ma suze su zdrave, samo rokaj kad ti se place! 😍😍😍
💙5/24💙
Purple ajme slatkis pravi 🥰💙 divna sličica 🤗 vjerujem da se na sve tegobe zaboravi čim se uzme to malo klupko sreće u ruke.. 🥰 bravo za muža 🤗
Manu joooj vidi kosicu 🥰 super sličica 🥰 i vidim sad potpis i ne mogu vjerovati da je vec mjesec dana prošlo 🙈🥰
Elisaday imala sam ja, i leeloo mi dala savjete. Uzela sam kremu, pojačala unos vlakana, vode, roibos čaj, suhe šljive.. i kroz nekoliko dana se smirilo. bila sam sad sigurno mjesec dana bez njih, i evo opet se jučer pojavili 😑

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Manu koja preslatka beba. Te okice i kosica 🥰 uzivaj!
Ja sam se pocela otvarat. Jedan prst i ctg je pokazao jedan trud. Moglo bi biti ovih dana. U petak 7.6. na termin novi pregled pa cemo vidjet hocu li se vise otvoriti. Jos malo. 🙂

Plave okice još malo, još malo 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Manu koja preslatka beba. Te okice i kosica 🥰 uzivaj!
Ja sam se pocela otvarat. Jedan prst i ctg je pokazao jedan trud. Moglo bi biti ovih dana. U petak 7.6. na termin novi pregled pa cemo vidjet hocu li se vise otvoriti. Jos malo. 🙂
Zaista još malo! 🤗 Držim fige da se pokrene/nastavi pokretati uskoro! Kod mene baš ništa, povremeno mi se stvrdne trbuh od BH, ali to je to, ne pojačavaju se u intenzitetu ili trajanju.
Meni je pregled sutra, ali ovdje koliko znam uopće ne rade vaginalne preglede pred kraj (niti rade CTG, samo brzinski UZV), osim ako nema baš neke velike indikacije, tako da uopće ne očekujem info o tome jesam li otvorena, znat ću kad/ako krene za stvarno 😄 Što mi je u neku ruku i ok, jer realno, jedna žena može tjednima hodati okolo otvorena i da to ništa ne znači za skorašnji porod, a druga žena može biti jedan dan sasvim zatvorena i roditi te iste noći, tako da garancija nema 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Manu i Purple, preslatke su vam bebe😍😍🥹🥹 , uživajte s njima, zaslužile ste 🩷
Jel imala koja od vas problema s hemeroidima? Ja ih nikad u životu nisam imala do sada, valjda kako pijem željezo i imam malo tvrđu stolicu su mi se pojavili 😭
Imate li savjet s čime mazati, zasad sam posegla sa sudokremom, pomaže kod iritacije ali ne smanjuju se baš. Baš neugodan osjećaj 😐
Ja sam mazala hemopropinom, simptomi su se povukli, ali gospodin i dalje stražari....

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji