Evo mene s ogtt-a. Ziva! 🤣🙈 meni je čak bilo sasvim ok ono za popiti!
Nalazi došli. Mislim da je sve pod kontrolom! 🥂
https://ibb.co/nw4zFKY
Bravooo!! 🤩😍🤩
Super ti je nalaz! 🥳🥳
💙5/24💙
Leeloo super! 🤗 Joj meni ne prodje dan (a pogotovo večer) bez voća 🙈
Purple pa to je vec pravi dečko 💙 neka su oni nama još neko vrijeme u bušama 🤭 oko heparina ja ne znam ništa 🫣
Elisa kod mene sad kreće jedan tečaj, pa ću vjerojatno ici poslušati.
Hellobaby sretno na pregledu 🍀 ja ne osjetim menstrualne grčeve, ali pretpostavljam da su uobičajrni budući ih puno cura ima tijekom cijele trudnoće.
Laurell super, bravooo 🥳🤗
Jel kupujete neki odredjeni dezinficijens iz dm-a? Sta je dovoljno samo s tim kolica, bez pranja? 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ja sam kao sve navlake htjela prati s kolica i onda mi muz veli da nisam normalna 🤣 da kaj to treba sve. Nova nekoristena kolica. Za kosaru sam kupila onu podlogu u slucaju kakvog bljuckanja i proljeva. Ali evo mozda ovaj sprej nije losa ideja 🤣
Neki dan sam pocela kuhati i zamrzavati jela u skrinju. Netko kaze da mu taj zadnji mjesec sporo prolazi, a meni svaki dan sve brze i brze. Jer stalno nesto radim i u pokretu sam. I onda kad jos cujem druge da mi govore sad uzivaj i odmaraj. Aha mos si mislit. 🤣
Evo ja odradila prvi sat trudničkog tečaja, bilo je okej, najviše nam je pričala o prehrani i anatomiji tijela tokom trudnoće. Mislim da ću ići i na sljedeći sat u četvrtak, ako stignem jer mi je taj dan i pregled.
Rekla nam je (patronažna koja je i održavala tečaj) da je čak preporučljivo popiti čašu vina poslije ručka, za cirkulaciju i krv općenito. Eto žene, što čekamo? 😉 Baš sam sad dragom rekla da sam se bezveze suzdržavala 😂
Evo i nas 😊 s bebom sve u redu, 1305g 🥰 pojačala mi magnezij na 600 mg dnevno, progesteron je smanjila na 200 mg, željezo i dalje ostaje dva puta na dan pa ćemo drugi put ponavljati test. +3kg od zadnjeg puta 🙈 cerviks je 3,35 cm 😍 oticanje nogu kaže da je sada zbog vrućine, tlak normalan, točkice pred očima od niskog tlaka a može biti i zbog anemije. Ctg očitavao lagane kontrakcije ali je rekla da su to pripremne kontrakcije i da se ne trebam brinuti. Iduća kontrola 28.05.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Cure, koliko ste u plusu s kilazom? Mene je strah i stat na vagu pa planiram sutra ujutro jer imam osjecaj da sam svakim danom sve sira.
Evo i nas 😊 s bebom sve u redu, 1305g 🥰 pojačala mi magnezij na 600 mg dnevno, progesteron je smanjila na 200 mg, željezo i dalje ostaje dva puta na dan pa ćemo drugi put ponavljati test. +3kg od zadnjeg puta 🙈 cerviks je 3,35 cm 😍 oticanje nogu kaže da je sada zbog vrućine, tlak normalan, točkice pred očima od niskog tlaka a može biti i zbog anemije. Ctg očitavao lagane kontrakcije ali je rekla da su to pripremne kontrakcije i da se ne trebam brinuti. Iduća kontrola 28.05.
Pa to su predivne vijesti, znam koliko ti je bilo stresno u nekim tjednima... 🥰🥰 beba raste ko gljiva! 😍🤩
Korni valjda je to dovoljno za kolica, jos nisam kupila taj sprej.. imam samo neki froschov.
Plave okice tak je i moja sogorica reagirala kao tvoj muz, kakvo pranje navlaka hahah. Rekli su mi da ne pretjerujem. 😅😅😅
Elisaday uff, a mi strogo bezalkoholne hahaha! Meni je pivo znalo zamirisati onako bas primamljivo. 🤣
Matka mene u bolnici ne vazu, ali si ja pratim kod kuce, +8 sam.. imam naviku vagati se doma da me ne šlogira na pregledu ahhaha
💙5/24💙
Plave okice svaka čast na kuhanju i zamrzavanju hrane 🤗 i ja planiram, ali ne još.
Faith super za pregled 🤗 znači s istim se borimo, niski tlak i anemija. Ja zadnjih 4,5 dana ne mogu ležati na ledjima, odmah kreće vrtoglavica 😑
Matka ja sam na +13kg, s tim da sam (prije trudnoće) bila u minusu s kg, pa je dr.u biti zadovoljan s ovom kilazom, i ustvari se baš na meni ne vidi ta brojka. Nemoj se brinuti oko kg, kad nam dodju mala klupka sreće, brzo će te kile dolje, bitno da je beba dobro 🤗
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Elisa ja se veselim pivici, ali nakon poroda 🤭🙈
Evo ja odradila prvi sat trudničkog tečaja, bilo je okej, najviše nam je pričala o prehrani i anatomiji tijela tokom trudnoće. Mislim da ću ići i na sljedeći sat u četvrtak, ako stignem jer mi je taj dan i pregled.
Rekla nam je (patronažna koja je i održavala tečaj) da je čak preporučljivo popiti čašu vina poslije ručka, za cirkulaciju i krv općenito. Eto žene, što čekamo? 😉 Baš sam sad dragom rekla da sam se bezveze suzdržavala 😂
Od patronažne koja zagovara alkohol u trudnoći, molim vas sve, pobjegnite isti čas.
Prestrašno šta se sve lupeta.
Kakvu cirkulaciju? Jel dokazano da je cirkulacija loša?
Što za krv? Za željezo, hemoglobin?
Pa za to, ako nije u redu, se uzimaju lijekovi.
Trudnoća i alkohol ne idu skupa ako imate imalo zdrave pameti.
Sortiraj odgovore
Najstariji