Hej, cure! Hocete li uzimati vrece za spavanje s nogavicama ili one bas vrece bez icega? Sto je bolje za bebu, polusavam izguglati, ali ne mogu naci info.
Hej, cure! Hocete li uzimati vrece za spavanje s nogavicama ili one bas vrece bez icega? Sto je bolje za bebu, polusavam izguglati, ali ne mogu naci info.
Za bebe su vreće bez nogavica, a poslije kada su malo veći i aktivniji su bolje one s nogavicama ☺️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hm vidiš zanimljivo, bas me zanima hoće mene moj slati. Ja sam bas sad prije tjedan dana vadila ponovno na transfuziji krv (IAT pretraga) pa prate ta antitijela. I opet moram u 8mj trudnoće. A Rhogam injekciju sam primila nakon vanmaternicne i mislim da ću je primiti opet nakon poroda za buduću trudnoću. Ako se ne varam.
Ja sam u Njemačkoj, tako da ne znam kakva je praksa negdje drugdje. Da, trebala bi i nakon ove trudnoće primiti rhogam.
12/23 UZV ♥️✔️
Monny bravo za dobar pregled i malu aktivnu ritalicu 🥰 da, uvijek je bolje otići pa biti na miru 🤗
Laurell tako je da 🤗 bome i kod tebe stalno nešto, bitno da je sve okej ❤️
Purple hvala na podsjetniku za patronažnu. Ja sam svoju zvala, ali ju nisam uspjela dobiti i na kraju zaboravila 😅
Ja se sutra bacam na pranje kolica. Imate savjet s čim ih oprati, a da ne smeta bebi?
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Manu ajme sva sam se rastopila 😍 Preslatke male nogice. Samo se mazite. ❤️ Kako si ti? Bole li te savovi?
Korni drago mi je da je bebica ok. 🥰 I mene ceka pranje kolica. Ja sam ih mislila prati sa baby detergentom ili cure imate bolji prijedlog?
Monny bravo za dobar pregled! 😍
Laurell bolje da si posla. Barem si mirna i znas odakle dolaze bolovi. Isto sam se ovdje zalila prije na jake bolove. Tada sam imala i zatvor pa je moguće da je bilo i od crijeva... Uglavnom, otkako sam pojacala magnezij je probava bolja, a i bolovi nisu vise tako intenzivni...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Korni dobro pa si ti spomenila kolica hahah. Nasa stoje u najlonima zapakirana i cekaju da smislim sta cu s njima😅 Mene je sve strah to rastavljati i skidati navlake, uvjerena sam da cu nesto sjebat. 🤣🤣🤣🤣
A imam frosch sredstvo za ciscenje povrsina, barem cu s tim prebrisat sve haha, a ti i nada javite kad smislite nesto pametnije 🤣🤣🤣🤣
💙5/24💙
Nada hvala ti 🤗🥰 da, baby detergent je jedino šta mi je palo na pamet.
Purple haha 🤣 nek se svaka od nas nečega sjeti, i riješit ćemo sve dok bebe dodju 😅 meni su rekli da se teško vraćaju navlake, pa sam mislila ručno oprati da si ne zakompliciram zivot s njihovim vracanjem 😅
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, jel od vas netko planira pohraniti maticne stanice iz pupkovine?
12/23 UZV ♥️✔️
Korni I Purple valjda nećemo sjebati navlake 😂😂 Moja su kolica prilično zaprljana pa se nadam da Ce ih baby detergent dobro očistiti. Trebala sam to odmah napraviti kada sam ih prestala koristiti, ali eto, uvijek čekam zadnji tren. Barem će biti svježe oprana kada dođe beba. 😁 Poslije ih se može naprskati sa sprejem za dezinfekciju iz dm-a.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Kad smo već kod kolica, jel stavljajte nešto u njih da bebi bude mekše ili? Vidim ima kupiti onih kao jastuka za kolica, jel to bacanje novaca, pošto već imaju njihov jastuk unutra? Meni nekako ne djeluje udobno pa zato pitam 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji