Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    01. Lipanj 2024. 22:38

plave_okice

Cure zelim vam lijep vikend! Vama koje mirujete, saljem puno pozitivnih misli. ❤️
    Mi smo usli u 40. tjedan. Jos 6 dana do sluzbenog termina. Za sad sam ok. Budemo vidjeli koji dan ce biti dan D.

Tebi ću se nadovezati, ali ima nas tu još blizu 🤗
    Meni evo za 2 dana 39 tjedana. Fizički sam dobro i ne žuri mi se posebno roditi, samo me frka kemijanja i pritisaka oko načina i vremena poroda ako se približim 41tt... Tako da si nekako najviše želim da krene samo od sebe recimo između 39 i 40tt, to bi bilo idealno. 😁

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• plave_okice
    02. Lipanj 2024. 05:30

M86

plave_okice

M86

plave_okice

Cure zelim vam lijep vikend! Vama koje mirujete, saljem puno pozitivnih misli. ❤️
    Mi smo usli u 40. tjedan. Jos 6 dana do sluzbenog termina. Za sad sam ok. Budemo vidjeli koji dan ce biti dan D.

I kod nas je usitnilo. Danas je 40. sedmica. Jucer na kontroli sve uredno a ja sam zatvorena potpuno. U ponedneljak ce me smjestiti u bolnicu pa me malo strah kako ce to ici dalje…

Kako to da ces biti u bolnici? O kojoj se radi?

Tuzla. Godine starosti, krupna beba, ja sitnije gradje, zatvorena, nisu mogli pregledati plodovu, pa eto ako se do ponedjeljka nesto ne promijeni ostavit ce me u bolnici. Sta ce dalje biti ne znam.

Bude to sve okej. Lijepo si dogurala do termina, sad ce svaki cas i bolje da doktori imaju pod kontrolom sve. Moja seka je isto prenijela i s 40. tjedana su je prebacili u bolnicu za svaki slucaj. Isto je imala godine i jos neke dijagnoze. Tjedan dana poslije rodila zdravo dijete, sve krenulo od sebe. ❤️
    .
    Kako vasi muzevi? Moj se ne moze docekati vise. 😂 

korni
    02. Lipanj 2024. 06:22

LaFemme

Dada, kontrakcije I kod mene sve češće. Baš to što kažeš, pripremaju se oni polako za dolazak. 😊
    Mene baš zanima šta će mi u uto dokt reci jer sam već prije 2 tjedna bila otvorena ga prst

sretno na pregledu i javi šta ti kaže 🤗🍀 ja sam prije tjedan dana bila i skroz sam zatvorena, idući ponedj idem opet 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

korni
    02. Lipanj 2024. 06:24

Perpetua bome i ti si blizu 🙈 i slažem se, i ja bi da tako i kod mene samo krene izmedju 39 i 40 tt 😅🤞🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

M-P
    02. Lipanj 2024. 07:21

Jutro cure.da se malo javim
    Krenula sam u TA pa su me ostavili radi tlaka😬🫣 ocekivano posto mi je cijelu trudnocu na pregledima visok. 
    Od srijede sam tu i dobila sam terapiju pa je okej. Mislila sam da cu mozda ici doma ali kad je tlak u pitanju se porod Radi u 38. Tj. Samo jos ne znam oce bit inducirani ili carski.samo je reko da ce me iduci tj poroditi 🥰 inace radila sam i proteine u 24 h urin i nema nista. Ali ipak posto je tlak u pitanju nece se cekat termin. S bebom je inace sve supeeeer i ima 3 kile 😁

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• plave_okice
    02. Lipanj 2024. 08:55

Znaci bit ce bebica i sljedeci tjedan. 🥰

ElisaDay.
    02. Lipanj 2024. 09:29

M-P

Krenula sam u TA pa su me ostavili radi tlaka😬🫣 ocekivano posto mi je cijelu trudnocu na pregledima visok.
    Od srijede sam tu i dobila sam terapiju pa je okej. Mislila sam da cu mozda ici doma ali kad je tlak u pitanju se porod Radi u 38. Tj. Samo jos ne znam oce bit inducirani ili carski.samo je reko da ce me iduci tj poroditi 🥰 inace radila sam i proteine u 24 h urin i nema nista. Ali ipak posto je tlak u pitanju nece se cekat termin. S bebom je inace sve supeeeer i ima 3 kile 😁

Koliki ti je tlak? Meni je isto visok na svakom pregledu, ide do 140/80. Nisam na terapiji ali mi ga stalno kontroliraju. Ne znam što me čeka ako me pošalju u bolnicu i izmjere tolikog🥹
    Tebi želim svu sreću! 

M-P
    02. Lipanj 2024. 10:11

ElisaDay.

M-P

Koliki ti je tlak? Meni je isto visok na svakom pregledu, ide do 140/80. Nisam na terapiji ali mi ga stalno kontroliraju. Ne znam što me čeka ako me pošalju u bolnicu i izmjere tolikog🥹
    Tebi želim svu sreću!

Ma joj meni je na pregledu jos veci. Ostavili su me odmah kad sam dosla. Mozda tebe nece. Nije tvoj tako strasan. Na granici je. Ja eto nemogu bas misli maknut
    Od kad sam tu pa skace. Malo je visok malo padne
    Od terapije i tak 😂 al dobro nema
    Proteina pa onda je to dobra stvar 😃 hvala ti🥰

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

ElisaDay.
    02. Lipanj 2024. 10:26

M-P

ElisaDay.

M-P

Tebi želim svu sreću!

Ma joj meni je na pregledu jos veci. Ostavili su me odmah kad sam dosla. Mozda tebe nece. Nije tvoj tako strasan. Na granici je. Ja eto nemogu bas misli maknut
    Od kad sam tu pa skace. Malo je visok malo padne
    Od terapije i tak 😂 al dobro nema
    Proteina pa onda je to dobra stvar 😃 hvala ti🥰

Da, nemam ni ja proteina pa me to tješi. A vidjet ćemo sve,možda i mene induciraju za tjedan dana 😂🥹
    Znam kako je kad stalno misliš na taj us***i tlak, još više ti skače 🤦🏼‍♀️

Bit će sve dobro, neka si ti pod nadzorom, bolje za bebicu nego da se nešto zakomplicira, šaljem pozitivne misli 😍

marta96
    02. Lipanj 2024. 19:00

Ej cure,mi napokon napunili 35tt i bas mi je lakše psihički možda iako me i dalje brine taj tlak koji stalno pratim čekam preglede i tak. Sad sam vec 2 tjedna skoro na terapiji i otvorena 2cm znači li to išta ili nista ne znam. S jedne strane jedva čekam roditi,s druge me bas strah kak ću se snaći kao mama dvoje djece i to većinom sama s njima,ali dobro vidjet ćemo,naučit ćemo ❤️ samo da sve prođe dobro i lako 🙏 u srijedu pregled,a najviše mi je stres tlak i popratno😏 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI