Snowwhite sretno... 😘🤞🤞🤞dan po dan i sve će biti dobro

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Laura i showwhite, želim vam da što prije dođete kući i da sve bude dobro, bit će sigurna sam , samo polako i glavno da ste pod nadzorom 🩷

Laura i Snowwhite držite se i želim da što prije dođete kući. Šaljem puno pozitivnih misli

Jao zenice sad citam tako mi je zao.
Kako je tako urinarna brzo napredovala?
Koju bakteriju su vam nasli?
Samo mislite pozitivno i da ce biti sve ok, bice i mora!
Ja 36 nizak AMH ,on Savren
3xIVF - biohemijske
09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
02.08.2024.stigla princeza
Never give up!
05.12.2025- prirodna T 7+3 🙈😍
LauraUna, snowwhite čuvajte se 🫂 izdrzite i nadam se da ste uskoro obje doma ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, čuvajte se 🙏🏼 mislimo na vas!
-
Meni od jutros trbuh se spustio 🙈 bio je bas visoko, stalno sam imala pritisak na želudac al evo od jutros skroz je dolje nekako 🙈. Bas me zanima hoće li tako ostati

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mame, nadam se da ste dobro. Snowwhite i LauraUna bas ste mi cesto u mislima ovih dana. Saljem dozu pozitive da izdrzite ❤️
.
Meni su stigli nalazi urinokulture i bakterioloski stolice koji su uredni pa mi je malo lakse jer sam se bila uznemirila s proljevom. Ipak je bilo nesto prolazno.
.
Postajem sve veca i tesko mi je vec puno hodati, a znam da bi trebala. Doma je full nesting mode i cistim ko luda. Uglavnom smo spremni pa smo sad na moru, ali kako se porod lagano priblizava, sve me lagano pere trema…

Cure zelim vam lijep vikend! Vama koje mirujete, saljem puno pozitivnih misli. ❤️
Mi smo usli u 40. tjedan. Jos 6 dana do sluzbenog termina. Za sad sam ok. Budemo vidjeli koji dan ce biti dan D.

Cure koje su imale simptome urinarne..
Kako to izgleda? Već par dana me svrbe usne(donje) gore Pri vrhu...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cure zelim vam lijep vikend! Vama koje mirujete, saljem puno pozitivnih misli. ❤️
Mi smo usli u 40. tjedan. Jos 6 dana do sluzbenog termina. Za sad sam ok. Budemo vidjeli koji dan ce biti dan D.
I kod nas je usitnilo. Danas je 40. sedmica. Jucer na kontroli sve uredno a ja sam zatvorena potpuno. U ponedneljak ce me smjestiti u bolnicu pa me malo strah kako ce to ici dalje...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji