Meni je kod otvaranja porodiljnog koji je krenuo 24.4 rekla da ne mogu doc prije datuma, vec da pokupim doznake dan, dva iza. Dobila sam 2 papira jedan koji zatvara komplikacije, i jedan koji otvara porodiljni. u dva primjerka jedan za hzzo jedan za poslodavca. kad sam odnesla papire na zavod morala sam ispuniti jedan dodatni papir na kojem se ispunjavaju podaci i broj računa. Rekli su da se javim opet na hzzo kad bude beba imala 5 mjeseci da se produlji iducih pola godine.
Leeloo koju knjigu citas?
Meni je kod otvaranja porodiljnog koji je krenuo 24.4 rekla da ne mogu doc prije datuma, vec da pokupim doznake dan, dva iza. Dobila sam 2 papira jedan koji zatvara komplikacije, i jedan koji otvara porodiljni. u dva primjerka jedan za hzzo jedan za poslodavca. kad sam odnesla papire na zavod morala sam ispuniti jedan dodatni papir na kojem se ispunjavaju podaci i broj računa. Rekli su da se javim opet na hzzo kad bude beba imala 5 mjeseci da se produlji iducih pola godine.
Leeloo koju knjigu citas?
https://www.svijet-knjige.com/proizvod/11516/povratak-ucitelja-plesa
Meni skočio guk nakon večere... vjerojatno ću morati na prehranu... Ali sestre ne govore ništa.. 😑
Mjerenje opet u 22, 4 i 7 ujutro...
Pa sto bude...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Gestacijski dijabetes... dobila jelovnik i da se javim ginekologu..
Na jelovniku jako puno ugh... pricekat ću ginekologa..
Gestacijski dijabetes… dobila jelovnik i da se javim ginekologu..
Na jelovniku jako puno ugh… pricekat ću ginekologa..
Sigurno ima nekih jelovnika i online, mozda koji ti vise odgovaraju. Meni su rekli da je bitno npr pola tanjura povrca, cetvrtina meso/riba i cetvrtina uh. (Ali njih je dobro zamijeniti integralnom tjesteninom, rizom, batatom).
To nije bio neki striktan jelovnik nego kao neke smjernice.
Bit ce to sve dobro. 🥰🥰🥰🥰
💙5/24💙
Gestacijski dijabetes… dobila jelovnik i da se javim ginekologu..
Na jelovniku jako puno ugh… pricekat ću ginekologa..
Sigurno ima nekih jelovnika i online, mozda koji ti vise odgovaraju. Meni su rekli da je bitno npr pola tanjura povrca, cetvrtina meso/riba i cetvrtina uh. (Ali njih je dobro zamijeniti integralnom tjesteninom, rizom, batatom).
To nije bio neki striktan jelovnik nego kao neke smjernice.
Bit ce to sve dobro. 🥰🥰🥰🥰
Vidila sam.. našla sam neke već... i jedna cura je dala preporuku Ginekologije boras... kod njih je baš detaljno... Ali isto ga pričekam do sutra
Prijavljujem uredan pregled i cekamo curku🌸🌸 iduci pregled 28.5. Zanima me samo je li koja od vas imala grceve u listu i jeste li pile dodatno magnezij? Meni u prenetalnim ima 227 mg i sad sam popila jos onaj direkt od 375, ne znam je li to previse?😫
Sreća čestitke na urednom pregledu i curici!
Vjerujem da smo se sve susrele s grčevima u listovima, nije previše magnezija,ja sam ga pila u nešto većim dozama na preporuku ginekologice( uz ostalu terapiju) da se spriječe kontrakcije/trudovi. Sad kako sam pred kraj sam smanjila na 450mg dnevno. Jedino bi ti stolica mogla biti rijetka..
Lista pregleda:
Gabby - 2.5.
marta96 - 3.5.
plave_okice - 6.5.
mia_ - 6.5.
ericaa - 7.5.
LaFemme - 8.5.
Ellfa - 9.5.
purple13 - 13.5.
korni - 13.5.
Faith1509 - 14.5.
katy_kaya - 14.5.
Hellobaby - 14.5.
laurell - 15.5.
ElisaDay - 16.5.
Johicaa - 21.5.
deedee1405 - 22.5.
Sreća2012 - 28.5.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro, cure! Nadam se da ste uzivale u jucerasnjem danu i fino se napapale☺️
Nego, ima li koja problema sa zatvorom? Ja muku mucim vec par tjedana, plinovi izlaze ko ludi, ali nista vise od toga. Ima li kakvih trikova kako si olaksati?
Jutro, cure! Nadam se da ste uzivale u jucerasnjem danu i fino se napapale☺️
Nego, ima li koja problema sa zatvorom? Ja muku mucim vec par tjedana, plinovi izlaze ko ludi, ali nista vise od toga. Ima li kakvih trikova kako si olaksati?
Kompot od suhih sljiva, suhe sljive solo.... Što vise tekućine I magnezij...Ali za Mg količinu se konzultirati sa dr
Sortiraj odgovore
Najstariji