Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    29. Travanj 2024. 15:10

Monny

Cure, kad smo već kod tegoba..jel ima koja bijeli iscjedak, bez ostalih simptoma, ne svrbi, ne peče? Kod mene najviše u jutro kad ustanem, doslovno kao sperma 😅

Kod mene više vuče na zuto... kaže dr da je to ok 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Johicaa
    29. Travanj 2024. 15:22

Leeloo101

Monny

Cure, kad smo već kod tegoba..jel ima koja bijeli iscjedak, bez ostalih simptoma, ne svrbi, ne peče? Kod mene najviše u jutro kad ustanem, doslovno kao sperma 😅

Kod mene više vuče na zuto… kaže dr da je to ok

Kod mene je bilo slicno i dr je predlozila briseve i sve je negativno/sterilno, ali mi je dr svejedno dala biljne vaginalete za svaki slucaj

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

ElisaDay.
    29. Travanj 2024. 15:51

Ellfa

Elisane znam, nisam cula za to pa nisam upucena jel to postoji. No ja sam si naručila električnu ni manje ni više nego za 25e s dostavom sa neke strnice što mi se nudilo na fejsu. Nisam ju naravno još isprobala ali za te novce mi nije žao pošto su prave jakoo skupe.
    shop.eshophrvatska.com je stranica pa pogledaj ako ti se čini okejmarta96 da, i meni je psiha najgori neprijatelj trenutno.ali dosta daleko sam vec dogurala od početka otvaranja pa se nadam još barem 3 tjedna da dođem bliže 36/37 tjednu.pregled mi je tek 9.5 do onda budem spizdila

Hvala ti, baš ću baciti oko 🙂

purple13
    29. Travanj 2024. 16:38

Bok cure, nadam se da ce se svima bolovi smanjiti. 😍
    Meni je najgore okretati se dok lezim, haha.
    .
    Prijavljujem super pregled! Mali je glavom dolje, ima 2400gr! Protoci su uredni, lijepo sve napreduje. 😍
    Kontrola je za dva tjedna, 13.5.!
    Koliko sam se mucila s onim mjerenjem secera, kaze doktorica da je sve super i nema govora o dijabetesu. 🥰
    Uglavnom, prvi dojmovi o pregledu u bolnici su pozitivni, nadam se da ce tako biti i dalje. (Nije spominjala indukciju s obzirom na injekcije heparina vec samo da mora proci 12 sati od injekcije do epiduralne..)
    .
    Zelim i vama svima uspjesne preglede i sto manje tegoba. 🥰

💙5/24💙

• Ellfa
    29. Travanj 2024. 17:51

purple13 super da je sve dobro s bebom! baas je velikii bebač za tjedan u kojemu si! kod poroda bude sigurno blizu 4 kg. ja se tak lijepoj masi mogu samo nadati. prva cura rodena na termin je imala 2900, a sad pitanje dal budem uopce dogurala do termina :/ 

purple13
    29. Travanj 2024. 18:30

Ellfa

purple13super da je sve dobro s bebom!baas je velikii bebač za tjedan u kojemu si! kod poroda bude sigurno blizu 4 kg. ja se tak lijepoj masi mogu samo nadati. prva cura rodena na termin je imala 2900, a sad pitanje dal budem uopce dogurala do termina :/

Ufff, nece valjda biti prevelik. 🤣😅 po mjerenju je za par dana veci - ispadne da sam 34+3.. ali kaze doktorica da je to normalno.
    Pa i ovih 2900 je super! Sigurno je prava cura sada! Nadam se da ces dogurati sto dalje tj duze. 😍😍😍 ali vec su to lijepi tjedni, jos dva-tri i moze biti iznenadjenja 🥰🥰

💙5/24💙

korni
    29. Travanj 2024. 18:51

Cure žao mi je zbog tih bolova, nadam se da će se smanjiti i da vas više neće zezati 🍀🍀
    Purple bravo za dobar pregled 🥰 bome je već veliki bebač 💙
    I mi smo obavile pregled, sve je u redu, malena je na 1900 gr, i okrenuta glavicom prema dolje 🤗 idući pregled je 13.5. 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Faith1509
    29. Travanj 2024. 19:02

Ellfa

laurell spinano mlijeko,caj,pastile isla koje su na prirodnoj bazi i pogodne trudnicama

Zadnjih dana imam ceste i jake bolove u rodnici, probadanja ko s iglom(najcesce) ili osjecaj ko da mi netko iznutra gura nesto prema van. Nije da mi se desi 2-3 put dnevno vec skoro kroz cijeli dan uz neke predahe. ginekologica kaze da nije beba jer mu je glava dolje..poslala me vadit krv i urin. no,zanima me jel ima jos koja takve bolove? mozda se otvaram i beba se gura u zdjelicu?

Imala sam te bolove, prije malo učestalije i jače, sada je manje. Ali kaže da je to zbog širenja i kako sve više osjećam bebu pa zato. Lupa na sve moguće strane 🙈😂
    Iscjedak imam i ja ali kroz cijeli dan 🙄 isto bijelo/žuto. Isto mi je i za to rekla doktorica da je normalno. 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• manu11
    29. Travanj 2024. 19:43

Monny meni je doslovno isti takav iscjedak kakav si opisala, svaki put kad me dr gledala vaginalno napise na nalazu oskudno bjelicastog iscjetka ali ne bude bas tako oskudno u toku dana 😅😅 To je samo leukorea.
    Purple divnooo,divno🙈🥰 znaci mali braco uziva u maminom stomaku 😍
    Moj u 33tj mjerio 2200 a za 3tj 2600, pa ne mora znacit da ce nastavit tim tempom ili da ce biti prevelik.. uostalom kako moze biti prevelik svojoj mami, koliki god se rodi tebi ce biti najsavrseniji jel tak 🥰🥰
    Korni cestitke 🩷🤗 mamina curka brzo raste 🤗

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• manu11
    29. Travanj 2024. 19:45

I curke mogu vam priznat da nisam popila nijednom onaj caj od lista maline, kao da ce mi krenut trudovi cim popijem 1 kap 😂😂😂 sve nesto odgadjam, neka ga u stomaku ne dam ga jos van😂

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.