Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    29. Travanj 2024. 20:37

manu11

Monnymeni je doslovno isti takav iscjedak kakav si opisala, svaki put kad me dr gledala vaginalno napise na nalazu oskudno bjelicastog iscjetka ali ne bude bas tako oskudno u toku dana 😅😅 To je samo leukorea.
    Purple divnooo,divno🙈🥰 znaci mali braco uziva u maminom stomaku 😍
    Moj u 33tj mjerio 2200 a za 3tj 2600, pa ne mora znacit da ce nastavit tim tempom ili da ce biti prevelik.. uostalom kako moze biti prevelik svojoj mami, koliki god se rodi tebi ce biti najsavrseniji jel tak 🥰🥰
    Korni cestitke 🩷🤗 mamina curka brzo raste 🤗

Hahah a u pravu si, nego mislim ako je manji da ce nam biti lakse odradit porod, ali ni to nije pravilo! Otkad se smije taj caj od lista maline piti? Moram prouciti pa da krenem 🥰
    Korni cestitam na super pregleduuu! I tvoja curka je dobra, sad oni nekako brze rastu 🥰 mi se pratimo s pregledima 🤣

💙5/24💙

• Matka24
    29. Travanj 2024. 20:42

Treba mi savjet vas vec iskusnih mama:
    - kada se pocinje koristiti nesto za kupku tako malih bebica i sto preporucujete?
    - smije li se tako male bebice mazati kremama po licu i tijelu ili postoji period do kojeg nije preporucljivo? Vidim da ima par brendova koji se reklamiraju za takve stvari (mustela, bioderma, uriage) pa me zanima sto vi od tih kremica za lice i tijelo imate?
    - ima li preporuka za inhalator?
    Hvala vam unaprijed na pomoci!❤️

Leeloo101
    29. Travanj 2024. 20:55

Je l koja ovo koristila

https://webshop.afroditacosmetics.com/hr/beauty-care-izdelki/njega-tijela-bc/sapuni-za-intimnu-njegu-bc/intimni-sapun-probiotic-therapy

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

purple13
    29. Travanj 2024. 23:34

Leeloo101

Je l koja ovo koristila

https://webshop.afroditacosmetics.com/hr/beauty-care-izdelki/njega-tijela-bc/sapuni-za-intimnu-njegu-bc/intimni-sapun-probiotic-therapy

Nisam, al djeluje zanimljivo, mozda je netko probao.
    Kako si ti? Jesi isla na guk profil? 😊

💙5/24💙

• manu11
    29. Travanj 2024. 23:38

purple13

manu11

Monnymeni je doslovno isti takav iscjedak kakav si opisala, svaki put kad me dr gledala vaginalno napise na nalazu oskudno bjelicastog iscjetka ali ne bude bas tako oskudno u toku dana 😅😅 To je samo leukorea.
    Purple divnooo,divno🙈🥰 znaci mali braco uziva u maminom stomaku 😍
    Moj u 33tj mjerio 2200 a za 3tj 2600, pa ne mora znacit da ce nastavit tim tempom ili da ce biti prevelik.. uostalom kako moze biti prevelik svojoj mami, koliki god se rodi tebi ce biti najsavrseniji jel tak 🥰🥰
    Korni cestitke 🩷🤗 mamina curka brzo raste 🤗

Hahah a u pravu si, nego mislim ako je manji da ce nam biti lakse odradit porod, ali ni to nije pravilo! Otkad se smije taj caj od lista maline piti? Moram prouciti pa da krenem 🥰
    Kornicestitam na super pregleduuu! I tvoja curka je dobra, sad oni nekako brze rastu 🥰 mi se pratimo s pregledima 🤣

Kako vidim piju ga vec od 30.tt, ja sam pitala svoju doktoricu za njega i rekla je da su po njoj to sve gluposti 😅 u svakom slucaju mislim da pozitivan stav donosi najvise koristi od svih tih preparata 🥰 i vjerovanje u svoje tijelo i svoju bebu pa kako bude 

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Leeloo101
    30. Travanj 2024. 07:22

purple13

Leeloo101

Je l koja ovo koristila

Nisam, al djeluje zanimljivo, mozda je netko probao.
    Kako si ti? Jesi isla na guk profil? 😊

Upravo stigla. . Čekam upis 🤞

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

korni
    30. Travanj 2024. 07:56

Purple, manu hvala vam 🥰
    Purple da, pratimo se 🤗 kad mi je rekao pregled za dva tjedna, kao da sam postala još malo svjesnija da se priblizavamo terminu 😅 moram tri puta u danu pratiti bebine pokrete (ujutro,popodne, navecer) i unutar sat vremena moram osjetiti pet pokreta. Jesi i ti dobila zadatak? 🙈
    Manu neka caj onda još malo sačeka 😅
    Leeloo sretno danas i izdrzi 🤗🍀🤞

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hellobaby
    30. Travanj 2024. 08:23

Jutro curke! 
    purple i korni čestitam na velikim bebačima 🥰🥰 
    Matka za kupanje par kapi ulja, ja svoje mažem ako je nešto sa baby kremom za guzu, a inhalator omron microair U100 
    Leeloo nisam koristila, ali koristim uriage i super mi je. 
    Sretno na guk profilu! 
    Nadam se da ste sve dobro 😀😀😀 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

zeka123
    30. Travanj 2024. 09:06

Jutro cure , čestitke svima koji su bili na pregledu 🥰 !
    Leeloo sretno 😊

Ja imam nepodnošljive bh kontrakcije i toliko me reže dolje da sam par puta mislila da je porod krenuo. Onda znate kako boli s obzirom da sam s takvim bolovima krenula u rodilište s curama 😏..

Imam uput za bolnicu ukoliko se nešto pogorša ali nadam se da neće.

Neko je pitao za čaj od lista maline. Ja sam ga pila na litre , skakala po pilates lopti , penjala se na 6 kat gore , dolje , jela ananas i datulje. Otvorila se jesam ali išla svejedno na indukciju na dan termina a sve sam počela prakticirat kad sam ušla u termin , 37+2 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

laurell
    30. Travanj 2024. 11:39

Jutro svima. Mene je ova “prehlada” bas jako stisla. Grlo me ubija jedva pričam i gutam, sinusi. Temp zasad na 37. Kupila sam te Isla pastile sto smijemo, pijem čajeve, med, limun. Ali mi je bas katastrofa. Ništa nisam ni spavala. 
    Vidjet ću stanje danas i sutra, ako se ne poboljša pravac kod doktorice. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.