Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    02. Svibanj 2024. 07:56

Leeloo bit će to sve okej 🍀
    Sreca čestitam na dobrom pregledu i na curki 🩷
    Matka manji obroci, veći unos vlakana, kruške, suhe šljive, puno tekućine..
    Nadam se da ste uživale jučer 🤗 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

snowwhite1410
    02. Svibanj 2024. 08:29

Cure dobro jutro ja sam iz jesenskih beba imam termin 18.09. uglavnom imam pitanje prekjučer mi se pojavio iscjedak smeđkaste boje drugi dan sam imala pregled kod ginekologa gdje mi je rečeno da postoji mogućnost spontanog gdje sam se jako uplašila jer je trudnoća bila do sada sve po ps a i prošla isto tako uputila me u bolnicu na pregled gdje mi je dr Elena Gattoni rekla da mi je posteljica 2 cm od ušća i za sam uloživa za vršak prsta i da je posteljica nisko sjelo posteljice čitala sam se se posteljica kako se maternica širi tako podiže u većini slučajeva dali netko ima takav slučaj da me malo smiri 🍀

korni
    02. Svibanj 2024. 08:34

Snowwhite ne znam puno o tome, ali znam da su cure tu pisale da se posteljica moze podignuti, pa sam sigurna da će se javiti neka sa svojim iskustvom i da ce te umiriti 🍀 sretno i vjerujem da će sve biti dobro ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Haru
    02. Svibanj 2024. 08:47

snowwhite1410

Cure dobro jutro ja sam iz jesenskih beba imam termin 18.09. uglavnom imam pitanje prekjučer mi se pojavio iscjedak smeđkaste boje drugi dan sam imala pregled kod ginekologa gdje mi je rečeno da postoji mogućnost spontanog gdje sam se jako uplašila jer je trudnoća bila do sada sve po ps a i prošla isto tako uputila me u bolnicu na pregled gdje mi je dr Elena Gattoni rekla da mi je posteljica 2 cm od ušća i za sam uloživa za vršak prsta i da je posteljica nisko sjelo posteljice čitala sam se se posteljica kako se maternica širi tako podiže u većini slučajeva dali netko ima takav slučaj da me malo smiri 🍀

Meni je bila preko ušća, ali se podignula. Baš kao što si na kraju napisala, podiže se posteljica. Za ostalo što si pisala nemam iskustva. 

'21. 💙
    '24. 💛

laurell
    02. Svibanj 2024. 09:03

Jutro svima! Cestitam na lijepim pregledima i Sreca na curici 🌸
    Lelo joj, i mene čeka sljedeci tjedan za taj šećer.. točno se bojim. 
    .
    Moje stanje s prehladom - grlo puno bolje, al zato nos i sinusi začepljeni totalka🙈 ali dobro, spricam si Aquamaris 100% morska sol. A temp mi u popodnevnim satima dođe do 37-37.1. Nisam pametna da li ići kod doktorice (tocno me muka hvata jer kod nje uzaaaasno dugo čekam uvijek)ili je to od jake prehlade pa je malkice povišena popodne i nadati se da će proći 🤨

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Monny
    02. Svibanj 2024. 09:07

Hellobaby pregled 10.05. ☺️Matka24 probaj i sa activia jogurtom 🤞
    Sreća2012 čestitam na curici 💓 Ja uzimam preko 600 mg magnezija, zavisi koji si tjedan trudnoće, mislim da nakon 37. treba paziti na dozu pa vidi sa doktorom najbolje 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

ElisaDay.
    02. Svibanj 2024. 09:29

Matka24

Jutro, cure! Nadam se da ste uzivale u jucerasnjem danu i fino se napapale☺️
    Nego, ima li koja problema sa zatvorom? Ja muku mucim vec par tjedana, plinovi izlaze ko ludi, ali nista vise od toga. Ima li kakvih trikova kako si olaksati?

Ja sam na početku kad me jako mučio pila onaj sirup Kivi laks, on me spasio. Siguran je za trudnice, ide svako jutro jedna žlica i nakon toga vode. U njemu ima šljiva, smokava, čak je i fin, kao neka marmelada :)

• Sreća2012
    02. Svibanj 2024. 10:02

Ellfa

Sreća čestitke na urednom pregledu i curici!
    Vjerujem da smo se sve susrele s grčevima u listovima, nije previše magnezija,ja sam ga pila u nešto većim dozama na preporuku ginekologice( uz ostalu terapiju) da se spriječe kontrakcije/trudovi. Sad kako sam pred kraj sam smanjila na 450mg dnevno. Jedino bi ti stolica mogla biti rijetka..

Hvala ti❤️❤️
    Odlicno onda, jer me toliko jako zabolilo da me evo dva dana nakon i dalje list boli, grozan osjecaj…

• Sreća2012
    02. Svibanj 2024. 10:04

Monny

Hellobaby pregled 10.05. ☺️Matka24 probaj i sa activia jogurtom 🤞
    Sreća2012 čestitam na curici 💓 Ja uzimam preko 600 mg magnezija, zavisi koji si tjedan trudnoće, mislim da nakon 37. treba paziti na dozu pa vidi sa doktorom najbolje 🍀

Hvala i 23 tjedan sam pa mislim da bi trebalo bit okej

• Matka24
    02. Svibanj 2024. 10:14

ElisaDay.

Matka24

Jutro, cure! Nadam se da ste uzivale u jucerasnjem danu i fino se napapale☺️
    Nego, ima li koja problema sa zatvorom? Ja muku mucim vec par tjedana, plinovi izlaze ko ludi, ali nista vise od toga. Ima li kakvih trikova kako si olaksati?

Ja sam na početku kad me jako mučio pila onaj sirup Kivi laks, on me spasio. Siguran je za trudnice, ide svako jutro jedna žlica i nakon toga vode. U njemu ima šljiva, smokava, čak je i fin, kao neka marmelada :)

Ajme super, nisam znala da postoji tako nesto. Gdje se to kupi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.