Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    03. Svibanj 2024. 15:04

Zeka nemaš razloga tako se osjećati, tu smo za tebe ❤️ vjerujem ds ti je već muka od svega, ali pokušaj ostati pozitivna i izdrzati jos malo ❤️
    Marta super za pregled i bebu 🥰 tlak je sigurno malo skočio zbog svega, nadam se da će se spustiti i biti sve okej 🍀🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leptirko22
    03. Svibanj 2024. 15:34

zeka123

Pozdrav svima 🤗 ! Čestitke na pregledima i ja sam danas bila pošto nisam mogla baš trpit bh kontrakcije. Obavila ctg koji je očitao nepravilne kontrakcije 😒…imam nešto viška plodne vode. Moram doć opet sutra ujutro.
    Otišla doma stresirana i više mi se najrađe nigdje negdje.
    Beba je i dalje veća , imamo 1250 grama , prednjači glavicom dosta nisko u kanalu.
    Ukoliko se nastavi ovako moram opet na odjel.

Malo se osjećam ovdje na forumu glupo , jedina s toliko problema. Ako vas to frustrira i ne uživate u trudnoči budem se sklonila. Baš me krenulo sve nizbrdo.
    Sva sam depresivna.

Puno pozdrava za sve ❤

Tu smo da ti pomognemo najbolje sto mozemo !
    .
    Izdrzat ces ti ❤️❤️

Hellobaby
    03. Svibanj 2024. 15:42

Hej cure! 
    Čestitam na dobrim pregledima! 
    zeka sve smo si tu jedna za drugu 🥰 zato se slobodno požali i reci kada ti je teško! Znam da nije lako kada su uvijek neki problemi ali gledaj to ovako: beba je dobro, samo što je tebi teško i imaš probleme. Znam da nije neka utjeha, ali bolje to nego da se sa bebom nešto dešava a ti se skroz dobro osjećaš. Brzo će proći i ostali tjedni, a dotad ćemo ti mi biti podrška ❤️

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

zeka123
    03. Svibanj 2024. 16:30

Hvala od srca na svim lijepim riječima ,  trudnice najljepše 🤗❤ !! 
    Još malo i sve će to proć , vrijeme stvarno leti. Jedino što želim da sve rodimo žive i zdrave bebice i da dođemo sa njima svojoj kući. 
    Pokušavam se okupirat nečim da ne mislim stalno na sve što se događa.

Kako ste vi ? Kako se osjećate ? Koliko čitam svi polako osjećaju nekakva probadanja dolje , sad se to najviše sve širi i bebe postaju sve veće i veće 🥰🤗

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

laurell
    03. Svibanj 2024. 16:40

Čestitke svima na dobrim pregledima! 🍀 
    Korni na kraju me dokt poslala hitno na vađenje krvi jer su mi limfni na vratu uvećani (prepali se mononukleoze) ali nije sva sreća. Jača prehlada i sinusi su mi koma. Začepljena skroz ali ide na bolje. Grlo mi je prošlo 90%. Prepisala mi je Zinnat da pocnem za 2 dana piti AKO se stanje ne poboljsa ali mislim da neće biti potrebe. Crp mi je 8 tako da nije strašno. 
    Leptirko ja ću imati na nogama trajni! A na rukama ću skinuti odnosno staviti prozirni mjesec dana pred porod. 
    Zeka tu smo da se međusobno tješimo i podržavamo! Samo se ti požali nama. Vjerujem da ti nije lako. Meni je i sa onim infuzijama Stalnim povracanjem i napadajima bubrežnih kamenaca isto koma bilo 4 mjeseca (daj boze da je to to do kraja) pa ne mogu zamisliti kako je tebi tek. Drži se 🙏🏼🥰

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

ElisaDay.
    03. Svibanj 2024. 19:21

laurell tebe je baš dobro skrpalo, želim brzo ozdravljenje!

Zeka izdržat ćeš ti to, ne sumnjam, još malo i onda uživancija sa svojom bebicom, glavno da je ona dobro ❤️

Mene je danas isto neka depra oprala, da neću sve stići, još čekamo krevetić pa me to malo izbediralo jer me aplikacija podsjetila da imam još samo 8 tjedana haha, ali dobro drugi tjedan je nadam se tu, pa će sve biti spremno. Još samo torba za rodilište.

Cure koje su već rađale, jesu dosta 2 spavaćice ili treba više? Naručila sam si 2 kom kopčanjem da bude lakše radi dojenja ...

ElisaDay.
    03. Svibanj 2024. 19:21

S kopčanjem* 

nada23
    03. Svibanj 2024. 19:29

Čestitam svima na dobrim pregledima. Najbitnije je da su bebice dobro. ❤️
    Marta, probaj se što manje stresirati pa neće tlak skakati. Već si polako u sigurnijim tjednima, a sigurna sam da ćeš izgurati do termina. Samo pozitivno razmišljaj.❤️
    Zeka , kao što su ti cure već i rekle, tu smo da se međusobno tješimo i da se požalimo. Ipak je lakše kada se ispraznimo. Nemaš se što lose osjećati radi toga. Razumijem da ti je jako teško. Budi i dalje jaka, čuvaj sebe i bebicu ❤️ 
    Laurell, bas te je jako stislo. Neka prođe što brže. 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

korni
    03. Svibanj 2024. 19:56

Laurell bitno da ti je bolje, nadam se da si uskoro bez ikakvih tegoba 🤗🍀
    Cure šta ste uzele za njegu pupka?

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

zeka123
    03. Svibanj 2024. 20:15

ElisaDay.

laurell tebe je baš dobro skrpalo, želim brzo ozdravljenje!

Zeka izdržat ćeš ti to, ne sumnjam, još malo i onda uživancija sa svojom bebicom, glavno da je ona dobro ❤️

Mene je danas isto neka depra oprala, da neću sve stići, još čekamo krevetić pa me to malo izbediralo jer me aplikacija podsjetila da imam još samo 8 tjedana haha, ali dobro drugi tjedan je nadam se tu, pa će sve biti spremno. Još samo torba za rodilište.

Cure koje su već rađale, jesu dosta 2 spavaćice ili treba više? Naručila sam si 2 kom kopčanjem da bude lakše radi dojenja …

Ja sam imala četri i sad toliko nosim. Jedna za rađanje i tri da imam 😅..

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.